Kalan 10 kılom var, bırlıkte zayıflayalım...

Bende telefondan giriyorum....Ne tombişi canım yapma.Millet 140 kg düşüyor 65 kg...Sende istedigin kg gelceksin.Yediklerine dikkat ettigin sürece neden olmasın...

Günaydin kizlar kalktim suyumu ictim smdi kahvaltimi yapicam.sekeda ses werdin ozlemistik seni ;-) bugun kahvaltidan snra spor yapicm. Azimli bayanlar ne guzel hirslandik boyle yilmak pes etmek yok yaza bomba gbi olucaz

Sabah yürüyüş.Sabah kahvaltı;1 yumura,2 dilim ekmek,1 biber,3 dilim peynir.Arada 1 elma ve portakal.Ögle yemegi 1 kase yeşil mercimek ve 4 kasık ıspanak.

Kızlar kuru cilt için önereceginiz kendi kullandıgınız ürünler var mı?Bugun sürekli spor yapma istegi var içimdr.İşim yoktu bugun yemek var,dün heryeri temizledim.Sıkıldım bütün gün.

merhaba kızlar..bugün sabah kahvaltı yapmadım canım ıstemedi...elma kromlu bitki çayı içtim...öğlen ıspanak kavurdum yoğurtla yedim...1 tane de nescafe içtim ve bol bol su..akşama sadce yoğurt yemeyi düşünüyorum ve tekrar karışık bitki çayı içerim...

merhaba kızlar..bugün sabah kahvaltı yapmadım canım ıstemedi...elma kromlu bitki çayı içtim...öğlen ıspanak kavurdum yoğurtla yedim...1 tane de nescafe içtim ve bol bol su..akşama sadce yoğurt yemeyi düşünüyorum ve tekrar karışık bitki çayı içerim...

merhaba kzıalr..bgün sabah elma krom çay içtim...öğlen yoğurtlu ıspanak yedim...1 nescafe...bol bol da su..akşam sadece yoğurt yemeyi planlıyorum...

Kızlar salı günü bildirilen kg yazıyorum.Buz005 kg vermişti ama kg bilmiyoruz.Ciciimm bilmiyoruz...Listede unuttugum varsa hatırlatın.Kimseyi kırmayalım listeden cıkmış olmasın.

Son düzenleme:
Cagla......................66
hayalimsi...............83
secil........................78
gülcan...................70.3
serenimo...............58
peldaplt...............67.5
Ahla.....................74.9
Aycaece.................73
guzelimm............70.8
sekeda..................62.8
ddem89................ Gripli
ciciimm.................. ???
Buz005................... ???
Melekbade...........Hamiş

Son düzenleme:

Guzel olmus cnim eline saglik.SERENIMO 58 kilomusun kactan dustun o kiloya canim ??

Eline sağlık canim onumuzdeki haftaya rakamlar düşer inşaallah

Kizlar nerelerdesiniz bugun ugrayan olmamis.
Sabah bir yumurta,1kk peynir,3zeytin,domates.salatalik yedim,
Sonra pazar isini halletim.aksamada tavuk,susuz patlican yemegi,yogurt,yesillik,aralardada 6kayisi,bir muz,9findik,yarim mandalina,
3milde yurudum sabah bakalim kac gelicem sonra saliya kadar tartilmak yok

8 dilimde ekmek yedim unutmusum yazmayi. Kizlar saat 12gecmis mesajlar iki gun onceden sandim mm .sonradan farketim

Ellerine saglik canim

Günaydın kızlar katılımlar iyice azalmaya başladı umarım çabucak toplariz kendimizi

Günaydın kızlar katılımlar iyice azalmaya başladı umarım çabucak toplariz kendimizi

Günaydın canım.Evet yaa kimsecikler girmiyor artık... Kk da problemde var herhalde mesajlar cok tekrar oluyor,siteye giriş zor,sayfa gecişleti tıkanıyor....Bugun misafirim var aksama hazırlık yapacagım.Hep kalorili şeyler pasta,börek,kurabiye.Hepsinden 1 tane yerim. :)

Evet kızlar salıya kadar sabredemedim söylüyorum sonunda 76 ları gördüm ucundanda olsa 76.8 çıktım :))) salı günü 78 dim.78i görünce az kalsın birakiyodum ne bulursam yicem dedim kendi kendime ama yapmadim pes etmedim umarım sonuç böyle devam eder.
Bugüne kadar neleri yanlış yaptığımı farkettim (bana göre yanlış tabi)
1-az su iciyodum
2-az kalori almaya calisarak vücudu gidasiz birakiyodum
3-ara öğün yapmıyodum
4-meyve tuketmiyodum ya da çok az tuketiyodum
Yanlış yaptığımı düşündüğüm şeyler bunlar kızlar.ama bu sabah tartı beni mutlu etti :))) saliya 76.5 olsam(yada daha düşük olsa rakam) süper olacak :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…