• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalan 10 kılom var, bırlıkte zayıflayalım...

Arkadaşa kahveye gittim ordan okula oğlumu aldım sonrada markete gitik yürüdük biraz.aksam esim gec gelicek biraz bende yarin icin yemek yapiyim malum haftasonu dışarıda oluyoruz duruma göre evde yemeğim olsun.sonra leslie :)

kızlar kilo vermeye bi başladımı çok güzel oluyo hele bide bunu çevrendekilerin farkedipte sana söylemesi gibi güzel bişey yok :1: onun için hiç bırakmayalım:20: birbirimize destek olup kurtulalım şu kilolardan:32:

Kurtulalim canım benim atalım kilocuklari yaza fistik olalim :) zayiflardan neyimiz eksik azcik kilo fazlamiz var o kadar onlarda giderse süper ötesi oluruz yahu ;)

Kizlar masalah guneerken baslayip bi suru is halletmissiniz,bense 11.30da kaltim yarim peynirli gozleme,azicik pekmez,recel,domates 2 bardakta rezene .sonra mutfagi topla,ardindan kizima corba,aksama yemek derken bu saat oldu..daha evi silsupur yapacaktim ama birazdan yuruyuse cikacam artik yarin yaparim.
Secil inecegini biliyordum sakin kotu seylere niyetlenme kilo vermeye devam

Saol Saol canım ya bi ara moralim bozulmuştu ama pes etmedim ötesi yok by kilolar gidecek

slm kızlar akşam oldu nihayet bu günde gecti sayılır akşam yemekler eşimden :nazar: sağolsun bugün evde izinli oldugundan yapmış bişeyler gidince görecegim artık canım bu aralar cok tatlı istiyor ama serbetli olanlarından malum kalori deposu :) onun yerine akşam puding mi yapıp yesem en masum o tatlı sizce hangisi?

ohh şükür tüm işlerim bitti.Evim temiz,yemeklerim hazır,pasta,börek,kek,kurabiye....Kızlar kurabiye hakkımı tamamladım.Digerlerinden yemedim henüz,aksam misafirlerle yerim 1 er tane.Ddem
canım dikkat et zamanla verirsin takma.Önce saglık.
Erken kalkınca hersey daha cabuk bitiyor ve gün sana kalıyor.
Sakın fazla yeme gözüm üstünde ona göre ;)

Selm kislar bende kilo vermek istiyorum 7 ay once dogum yaptim esim hic belli etmiyo ama kilolu oldugumu dusundugunun farkindayim bnada bi el uzatin sasirdim kaldim valla gobek kalca basen problemim var
Bana ornek diyet listesi verebilirmisin denenmiş ve iyi sonuc alınmış olsa cok daha iyi olur
Bu arada kilom 74 du 5 gün once sadece aksam yemeklerini hafifleterek 72 ye düştüm

Selm kislar bende kilo vermek istiyorum 7 ay once dogum yaptim esim hic belli etmiyo ama kilolu oldugumu dusundugunun farkindayim bnada bi el uzatin sasirdim kaldim valla gobek kalca basen problemim var
Bana ornek diyet listesi verebilirmisin denenmiş ve iyi sonuc alınmış olsa cok daha iyi olur
Bu arada kilom 74 du 5 gün once sadece aksam yemeklerini hafifleterek 72 ye düştüm

Hosgeldin canim bende 8ay once dogum yapmistim merak etme sen karar verdikten sonra biraz dikkat ederek gidiyor kilolar,ben diyetisyen listesine gore besleniyorum bir gunde yemen gereken miktarlar,
7ince dilim ekmek(5dilim yiyip 2kase corbada icebilirsin)
3kofte buyuklugunde et,tavuk,balik,yumurta,vb ,bunlarin yerine 12yemek kasigi bakliyatta yiyebilirsin,
16 yk susuz sebze yemegi
2 kase yogurt
Yesillik yagsiz olmak sartiyla serbest
Sabahlari 1kk peynir,1yumurta,5zeytin(bunun yerine 2cevizde olur)
,sekersiz cay,kahve
3tane ara ogun olacak toplamda 4meyve yiyebilirsin,5 findik ve 1 bardak sut
Benim beslenmem genelde busekilde,
Spor ve bolbol su icmeyi unutma,
Hadi bakalim basarilar dilerim

kıslarrrr selam dıyetısyene gdyrum gergınım:(benı 2 hafta once 68.4 tartı zayfladm ama bılmıyorum bakalım ne dıycek yenı ogrenceklerımı paylasmak uzere gelırım:)

az kalorılı gunler,sevıyorum sızı...

Günaydın kızlar kaç gündür ugrayamıyorum oğlanlar hasta
Sizler nasılasınız bakalım diyetler nasıl gidiyo ben sabah kahvaltı hariç çok dikkatli gidiyor ama şu kahvaltıyada bir düzene sokmalıyım

kıslarrrr selam dıyetısyene gdyrum gergınım:(benı 2 hafta once 68.4 tartı zayfladm ama bılmıyorum bakalım ne dıycek yenı ogrenceklerımı paylasmak uzere gelırım:)

Cesaret canım heyecan yapma ne güzel vermiş sin ben 2 haftadır gururda yım salı ne olacak bakalım
Diyetisyenin önerileri vizede anlat faydalanalım

Sizler nasılasınız bakalım diyetler nasıl gidiyo ben sabah kahvaltı hariç çok dikkatli gidiyor ama şu kahvaltıyada bir düzene sokmalıyım

Gecmis olsun canim, zayiflamak icin elimizden geleni yapiyoruz ben gec kalktigim icin kahvalti ve aksam yiyorum ara ogunlerde var tabi

Selam kızlar sabahtan beri disardayiz.malum ev telaşı. Bizim ev işi olcak gibi.bugun gittik yine baktık yarın yine bakarız :) onun telasindayiz.kahvaltiyi normal yaptum.peynir az ekmek omlet 3 siyah zeytin domates çay. Öğlen iskender menü ama patatesle kolayi eşimle paylastik.bi kahve içtim. Bi tanede muz yedim. Şimdi kuru fasulye pisiriyorum.aksam bisey yemeyi düşünmüyorum belki biraz kısır yerim.bi kahve yaninda kuru kayısı kuru incir yerim.simdiye kadar yediklerim bunlar kizlar siz naptiniz bugün

Çok geçmiş olsun canım bu ara yine salgın var dikkat etmek lazım kahvaltida ekmeği ve recel bal ve yagi fazla tukeymemeye çalış canım yeşillik salatalık ve domatese yuklen

Canım merak ettim sonuçlar nasıl? Ogrendiklerinide sabırsızlıkla anlatmani bekliyorum ;)

Back