- 15 Haziran 2009
- 2.837
- 119
- 363
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar kilo vermeye bi başladımı çok güzel oluyo hele bide bunu çevrendekilerin farkedipte sana söylemesi gibi güzel bişey yok onun için hiç bırakmayalım birbirimize destek olup kurtulalım şu kilolardan
Kizlar masalah guneerken baslayip bi suru is halletmissiniz,bense 11.30da kaltim yarim peynirli gozleme,azicik pekmez,recel,domates 2 bardakta rezene .sonra mutfagi topla,ardindan kizima corba,aksama yemek derken bu saat oldu..daha evi silsupur yapacaktim ama birazdan yuruyuse cikacam artik yarin yaparim.
Secil inecegini biliyordum sakin kotu seylere niyetlenme kilo vermeye devam
Kizlar ben oyle
Dusunmuyorum sizlerin olmasi bile yetiyor beni m hirslanmama
Sakın fazla yeme gözüm üstünde ona göreohh şükür tüm işlerim bitti.Evim temiz,yemeklerim hazır,pasta,börek,kek,kurabiye....Kızlar kurabiye hakkımı tamamladım.Digerlerinden yemedim henüz,aksam misafirlerle yerim 1 er tane.Ddem
canım dikkat et zamanla verirsin takma.Önce saglık.
Erken kalkınca hersey daha cabuk bitiyor ve gün sana kalıyor.
Gulcancim süpersin ya dayanismadan güzel bir şey yok tek başıma olsam belki vazgecmistim iyiki varsınız
Selm kislar bende kilo vermek istiyorum 7 ay once dogum yaptim esim hic belli etmiyo ama kilolu oldugumu dusundugunun farkindayim bnada bi el uzatin sasirdim kaldim valla gobek kalca basen problemim var
Bana ornek diyet listesi verebilirmisin denenmiş ve iyi sonuc alınmış olsa cok daha iyi olur
Bu arada kilom 74 du 5 gün once sadece aksam yemeklerini hafifleterek 72 ye düştüm
Kızlar Merhaba
Bnde katılmak istiyorum size :)))
kıslarrrr selam dıyetısyene gdyrum gergınımbenı 2 hafta once 68.4 tartı zayfladm ama bılmıyorum bakalım ne dıycek yenı ogrenceklerımı paylasmak uzere gelırım:)
az kalorılı gunler,sevıyorum sızı...
Günaydın kızlar kaç gündür ugrayamıyorum oğlanlar hasta
Sizler nasılasınız bakalım diyetler nasıl gidiyo ben sabah kahvaltı hariç çok dikkatli gidiyor ama şu kahvaltıyada bir düzene sokmalıyım
kıslarrrr selam dıyetısyene gdyrum gergınımbenı 2 hafta once 68.4 tartı zayfladm ama bılmıyorum bakalım ne dıycek yenı ogrenceklerımı paylasmak uzere gelırım:)
Günaydın kızlar kaç gündür ugrayamıyorum oğlanlar hasta
Sizler nasılasınız bakalım diyetler nasıl gidiyo ben sabah kahvaltı hariç çok dikkatli gidiyor ama şu kahvaltıyada bir düzene sokmalıyım
Kızlar Merhaba
Bnde katılmak istiyorum size :)))