Kalan 10 kılom var, bırlıkte zayıflayalım...

Evet canım ya.katilim azalınca motivasyonda azaliyo.isin zor canım ya hem yap o kadar güzel şeyi hemde kendini tutmaya çalış. Az yemeye çalış canım. Bende evi toplicam oğlumu doyurucam kahvaltı yapmadım kahvaltı yapicam.camasirlarim var beni bekleyen yıka kurut katla ütüle yerleştir.bide yemek yapmam lazım. Bi de yürüyüş yaparım. Ay ne çok işim var bugün ya.daha bir sürü iş var ben hala yatıyorum

Kalk kızz :)) .Kolay gelsin sanada.Bende yarım saat sporumu yaptım.Kahvaltımı yaptım.3 dilim ekmege peynir,biber,domates sandviç yaptım.Yanındada 1 bardak kefir.Yarım litre su içtim.Mutfagımı toplayayım,alışverişimi yapayım hem yürüyüş yaparım.... :))) sonrada yemek,hazırlık.Yerim ama cok degil.

Ay ne güzel tebrik ediyorum seni.İnsanın kendi dogrularını bulması kadar güzel bir duygu yok.Cok sevindim adına.75 li rakamlara inşallah....

Ay ne güzel tebrik ediyorum seni.İnsanın kendi dogrularını bulması kadar güzel bir duygu yok.Cok sevindim adına.75 li rakamlara inşallah....

İnşallah canım ya valla heveslendim baya bakalım vermeye devam edersem daha da hirslanirim.benimde alışverişim var bugün onuda haledicem ya yakındaki marketten alirim evde yürüyüş yaparım. Yada baya uzakta bi market var oraya yürüyerek giderim karar veremedim daha

İnşallah canım ya valla heveslendim baya bakalım vermeye devam edersem daha da hirslanirim.benimde alışverişim var bugün onuda haledicem ya yakındaki marketten alirim evde yürüyüş yaparım. Yada baya uzakta bi market var oraya yürüyerek giderim karar veremedim daha

Yemegimi koydum,mutfagı hızlıca topladım.Kahvemi içiyorum.Sonra alışveriş ve hazırlık.....Hırslan zaten bak kac kg geldin,istedin mi oluyor demekki....

Yemegimi koydum,mutfagı hızlıca topladım.Kahvemi içiyorum.Sonra alışveriş ve hazırlık.....Hırslan zaten bak kac kg geldin,istedin mi oluyor demekki....

Oğlumu okula bıraktım eve geldim simdi camasirlarim yıkanmış ama daha var yikanicak onları yikicam ütü yapicam yemek yapicam daha sonra spor vakti :)

iyi günler kızlar ben daha yeni kalktım yedi buçukta kalkan ben bu saatte kalkıyorum düşünün yani neyse pazartesiye toplıcam kendimi inşallah tabi yata yata kıloda aldım malesef seçil ve güzelim tebrik ediyorum güzel kilo vermişsiniz ayrıca gülcanda güzel kilo veriyo sekedayı saymıyorum bile almış başını gidiyo tebrik ediyorum kızlar hiç bırakmayın inşallah

kızlar kilo vermeye bi başladımı çok güzel oluyo hele bide bunu çevrendekilerin farkedipte sana söylemesi gibi güzel bişey yok onun için hiç bırakmayalım birbirimize destek olup kurtulalım şu kilolardan

Çok uyumakta iyi değil canım ya bi ara bende öyleydim sorumluluklarım olmasa kalkmaya hiç niyetim yoktu ama yat yat nereye kadar zaman akıp gidiyo erken kalkınca kendimede vakit ayirabiliyorum.eeken kalkmakta ilk günler zorlanir a in belki canım ama sonra uyuyamazsin bu saate kadar eci toplasim şimdi ütü vaktim.sonra ogle yemeği yicem.sende bizi bırakma canım beraber veewlim kiloları

Tesekkur ederiz canim kendinitoparla sende ayni hizda devam m

Kizlar masalah guneerken baslayip bi suru is halletmissiniz,bense 11.30da kaltim yarim peynirli gozleme,azicik pekmez,recel,domates 2 bardakta rezene .sonra mutfagi topla,ardindan kizima corba,aksama yemek derken bu saat oldu..daha evi silsupur yapacaktim ama birazdan yuruyuse cikacam artik yarin yaparim.
Secil inecegini biliyordum sakin kotu seylere niyetlenme kilo vermeye devam

Kizlar ben oyle
Dusunmuyorum sizlerin olmasi bile yetiyor beni m hirslanmama

ohh şükür tüm işlerim bitti.Evim temiz,yemeklerim hazır,pasta,börek,kek,kurabiye....Kızlar kurabiye hakkımı tamamladım.Digerlerinden yemedim henüz,aksam misafirlerle yerim 1 er tane.Ddem
canım dikkat et zamanla verirsin takma.Önce saglık.
Erken kalkınca hersey daha cabuk bitiyor ve gün sana kalıyor.

Canim masallah ya ne guzel butun islerini bitirmissin ben cok tembelim ya puf evlendigimde bende hamarat olurum insallah erken kalkmak cok guzel bisey günu dolu dolu yasiyosun bi suru vakit kaliyo sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…