Kalan 10 kılom var, bırlıkte zayıflayalım...

İnternetim koptu kusura bakma canım Olabilir oraya acarız.Belirli bir yöntemimiz yok çünkü.Basarımız malum.Düzenli katılımlarla epey verdik. :)) Cok güzel spora agırlık verirsen cok iyi verirsin canım.

Evet basarimiz malum güzel güzel veriyoruz kilocukları adini ne koyalım acaba

Evet basarimiz malum güzel güzel veriyoruz kilocukları adini ne koyalım acaba

Bende onu düşündüm..Bireysel degil hepimizin oldugu bir topik olsun isterim.Burası arada bir ugranan yer oldu,katılım yok.Ayda 1 ugramakla olmuyor daha öncede dedim kk ya girip yazmayan cok var.Sonrada işim vardı diyen,giremedim diyen.Bizi degil kendilerini kandırıyorlar...Düşünelim ddem,gülcanda gelsin ona göre ortak fikirle acalım olur mu?

Daha çok gitmiştir akşam daha fazla çıkıyoruz gun icinde yedigimiz ictiklerimiz 1-2kilo farkettiriyo

Olabilir sabah tartılmak gerekir.Unutuyorum.Eşime,kendime kahvaltı hazırla topla,mutfagı topla.Giyin makyaj yap.Etrafı topla derken unutuyorum...Yarın unutmazsam tartılayım.Dürümler erisin :)))

Olur.aynen katilirlarsa kendileri kazanirlar.bazi topikler baya canlı hareket ve paylaşım super.herkes birbirini motive ediyo ama burda baya az kişi kaldık kalanlarla da yeni topik acariz.bireysel olmasin tabi hepimiz katilalim alistik birbirimize

Buranın ziyaretcisi çok.Üyesi sayılı kaldı....Şöyle olabilir yeni topik yeni konu oldugundan herkes ilk bakıcaktır.Herkes önce kendini tanıtır,basarı hikayesini anlatır.İlk okuyacaklar için...Konu acan kişi düzenli salı günleri bildirim olcagını,ciddi olanların katılım yapması gibi ilk sayfada yer alacak bir yazı yazarız..Genelde ilk sayfaları okuyorlar :))).

Evet bireysel olduğu için.hepimiz basari oykumuzu kilo verme sebeplerimizi nasıl kilo verdiğimizi yazariz.hepimiz güzel kilolar verdik geriye dönüp baktigimda ben bile baya vermişim takip çizelgeme bakinca anlıyorum. Onun icin baya motive edici olur okuyanlari ve katilim artacaktır diye tahmin ediyorum

Diyet başarı hikayeleri genelde su kadar kilo verdim yada bu kadar kilo vericem diye açılıyo.ve bu kadar kilo vericem diye acanlarin çoğu bir süre sonra kendileri bile katilmiyolar(katilanlarda var tabi ama az) kilo vermis olanlarsa hakikaten okumaya deger.ama onlarda verdikleri için kilolarini katilmiyolar. Biz hem kilo verdik hemde kilo vermeye devam ediyoruz o yuzden katılım artar diye tahmin ediyorum

Canım ben yine alıntı yapamıyorum...Evet katılım artar diye düşünüyorum.Burda oldugu gibi olursa eleyelim benim fikrimce...Kızlarda düşünsün gülcan,ddem ona göre ortak karar verelim.Ben cıkıyorum.Öpüyorum seni iyi geceler.

Bir hafta duzenli katklim sarti koyabiliriz.ona göre listeye alırız iyi geceler canım

Hosgeldin gülcan nasılsın?Tam cıkıyordum sen geldin....Makinadaki camasırları asayım,tekrar girmeye calışırım.Eşimden fırsat olursa :)))

Geldim kizlar yikadik kizimi yenide uyuttum .
Guzelim pizzayi arkadas yapti hamurunu unu goz karari katti,biraz seker biraz tuz,yasmaya yoktu onun ydrine instat maya katti biraz zeytinyagi sonra kaloriferin ustunde beklettik daaha sonra merdane ile baya incelttik onu. Kare firin tepsisine koyduk butun olarak kenara kadar kapattik baya inceydi ustunede kekik.karabiberli sâlca onun ustune karisim 180derecede pisti tepsiyi margarinle yaglamistik ,borcamda kenarlari kurumuynrmus cok begendim kac kalori aldim bilmiyorum..
Eee kizlar topimiz ne oluyo

evet canım çok mantıklı dediğin ben telden girince 2 saatte yazıyordum şimdi bilgisayırı actım

kızlar akşam akşam canımızı niye çektiriyosunuz ya pizzaya gülcan bu arada maşallah canım herşeyden yiyosun yinede iyi kilo veriyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…