- 15 Haziran 2009
- 2.837
- 119
- 363
İnternetim koptu kusura bakma canımOlabilir oraya acarız.Belirli bir yöntemimiz yok çünkü.Basarımız malum.Düzenli katılımlarla epey verdik. :)) Cok güzel spora agırlık verirsen cok iyi verirsin canım.
Şimdi tartıldım 70.5 kg geldim.O kadar yürüyüşe 500 gr gitmiş :))
Evet basarimiz malum güzel güzel veriyoruz kilocukları adini ne koyalım acaba
Daha çok gitmiştir akşam daha fazla çıkıyoruz gun icinde yedigimiz ictiklerimiz 1-2kilo farkettiriyo
Bende onu düşündüm..Bireysel degil hepimizin oldugu bir topik olsun isterim.Burası arada bir ugranan yer oldu,katılım yok.Ayda 1 ugramakla olmuyordaha öncede dedim kk ya girip yazmayan cok var.Sonrada işim vardı diyen,giremedim diyen.Bizi degil kendilerini kandırıyorlar...Düşünelim ddem,gülcanda gelsin ona göre ortak fikirle acalım olur mu?
Buranın ziyaretcisi çok.Üyesi sayılı kaldı....Şöyle olabilir yeni topik yeni konu oldugundan herkes ilk bakıcaktır.Herkes önce kendini tanıtır,basarı hikayesini anlatır.İlk okuyacaklar için...Konu acan kişi düzenli salı günleri bildirim olcagını,ciddi olanların katılım yapması gibi ilk sayfada yer alacak bir yazı yazarız..Genelde ilk sayfaları okuyorlar :))).
Buranın ziyaretcisi çok.Üyesi sayılı kaldı....Şöyle olabilir yeni topik yeni konu oldugundan herkes ilk bakıcaktır.Herkes önce kendini tanıtır,basarı hikayesini anlatır.İlk okuyacaklar için...Konu acan kişi düzenli salı günleri bildirim olcagını,ciddi olanların katılım yapması gibi ilk sayfada yer alacak bir yazı yazarız..Genelde ilk sayfaları okuyorlar :))).
Aynen bende giriyorum bakıyorum bazen kimse olmuyo topigin basini bekler gibiEvet alıştık.Ben girmeden duramıyorum.Merak ediyorum sizleri :))))
Canım ben yine alıntı yapamıyorum...Evet katılım artar diye düşünüyorum.Burda oldugu gibi olursa eleyelim benim fikrimce...Kızlarda düşünsün gülcan,ddem ona göre ortak karar verelim.Ben cıkıyorum.Öpüyorum seni iyi geceler.
iyi akşamlar kızlar siz ne derseniz ben ona uyarım siz nerdeyseniz ben ordayım
Iyi akşamlar canım yeni topigimizin adı ne olsun.yine başarı bölümünde açalım ne dersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?