• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalan 10 kılom var, bırlıkte zayıflayalım...

fazla kilolarımız bizim en son derdimiz verdik vermeye de devam...bunlar geldi benim aklımada

Bu süper oldu bence.Siz kararlaştırın bana hepsi uyar.Aklıma gelenleri yazdım.Ben cıkıyorum.Öpüyorum hepinizi ben yatıyorum.Sabah 6 da uyancam.İyi geceler.Gözlerim kapanıyor artık.

hadi kızlar kim açıyo başlığı neyse kızlar siz açın ben sonra görürüm nasıl olsa şimdi eşim çağırıyo çıkmam lazım görüşürüz

Bu süper oldu bence.Siz kararlaştırın bana hepsi uyar.Aklıma gelenleri yazdım.Ben cıkıyorum.Öpüyorum hepinizi ben yatıyorum.Sabah 6 da uyancam.İyi geceler.Gözlerim kapanıyor artık.

hadi kızlar kim açıyo başlığı neyse kızlar siz açın ben sonra görürüm nasıl olsa şimdi eşim çağırıyo çıkmam lazım görüşürüz

iyi gecelerr:16::16::16:

Eşim geldi ben kaçıyorum kızlar ben bu olsun dediğimi beğendim sizede uyarsa açalım. Iyi geceler kızlar

Günaydın kızlar karara bagladık mı?
"Kilolarımız bize dert degil,verdik...vermeye devam ediyoruz....

tebrik ediyorum canım beni geçtin gerçekten:46::46::46: ben geri kilo aldım:84: hayırlı olsun kız isteme işinizde allah tamamına erdirsin

saol canmm benm salı evlilk yıl dönmmdü ufak kaçamk yaptık ve yeni geldik direk tarıldım 64 çıktımm :((( çok yedikk allhımmm hemnnn bir toplanmam lazımmm kızlar yardım edin hepten gerigidiommmmmmmmm

:((((((( offf ya şimdi kahvemiyaptım ev de işlrm var biraz yemk yapicm bbek uyumalı makinada çamasır aman bir dert bu olsun yeni topıkte bende varımmm ha kızlar bende yazaımm ve inşallah bu hafta yarım kiloda olsaverim salıya abrtılı geçti biz ufak kaçamak yaptık ama ben mideye doldurdumda doldurdum şimdi neoldu elde var sıfır ama bu güzel tatln ardından kendmi paln çizdim tekrardan kvdelr koye gitti yine 15 tal gelcekler ama bnm pekte işime yarmadı gidemdm yzmye faln bbek artk drmioo :( bi çözm ona bulmlıyımm ya herkex dio sen verdn daha verme yuzun çoktu yav ben başka yerlerin çöklmesni istiyorum

Selam sekada,
kusura bakma ben yeniyim de. Ne kadar zamanda kaç kilo verdin.
Birde nasıl verdin? bende hamileyken cok kilo aldım. 10-12 kilosunu verdim.
Tabi daha vermem gereken toplam 15 kilo var. onunda 2 sini verdim.

canım 79 80 kiloya kadr çıktım hamilelikte sonra 10 kg vrdm eve geldimde nerdyse ole biraz karısık oldu kiloişi tam anlayamıyorum hala kaç kg gitti die sonra sut olsun die 73 çıktım sütüm hiç olmadı 3 kg gitti biraz hastaolmştum snra bebgim zaten aç kaldı emmdı falan :( 69 70 le başladı 62.5 kadar indim benimde suan 14 kilo vermem lazım ne güzel 12ye indirmiştimmm :( malum kaçamk yaptık yıl dönmuyduu ben hep şok diyet yaptım akşam yagsız salta ekmek hiç yok yah yok onun yerıne ceviz yiyodum yag ihtiyacımı kuru ve çig rden karşıladım ayran detoksu 1.5 kg ole vermiştm ole gitti iki günde sonrası sok diyet sabah 12 1 de kaltım olyodu ole kahvaltı kave yada ince dilim yagsız peynır haslnmş yumrta ve çok sıkı spora başladım genc ve fit 1 saat kardio yaptım bol su yeşil çay kahve çok tükettim gerçekten tokluk hissi verior zamnsal olrak karışk ama sole soylüm 2 ay olmuştur 8.5 kilo verdm ik aydan az bir süreçte şimdi tekrar devam :) kahvemi yaptım akşam yemegi yemcem kahvele kaptımm :) günü sen neler yapmayı düşünüyosun canımm nekadar oldu dogumm yaplı

Back