- 15 Haziran 2009
- 2.837
- 119
- 363
Iyi aksamlar kizlar dun gec geldim misafirlikten sporda yapamadim,bugun oglene dogru yufka kavurmasiyla yaptim kahvaltimi sonrasinda sil supurr camasir katla kizi besle uyut derken saat oldumu 3 sonra kizlarla dun anlasmistik beraber pizza yaptik komsuda 2buyuk dilim yedim 2bardakta kola ve tursu unutmadan gitmedende 2gullac yemistim yeter bugun yediklerim kalkip leslile yuruyecegim
günaydın kızlar kahvaltımı yaptım birazdan spor saati yine kimse bildirim yapmamış baya kalabalıktık biz ya konu sahibi bile yok peldaplt caglademir yagmurum cicim ahla serenimo sekeda kimse bildirim yapmıyo
Yürü canım yürü yağlar gitsin.ben 1 saat yürüdüm bugün belki leslie ile de yürürüm biraz daha marar veremedim çok mu zorluyorum kendimi kas yapmiyim diye korkuyorum
sabahları yumurta, peynir, zeytin, domates, salatalık ve 4-5 adet ceviz veya fındık yiyorum.
Öğlen çok açsam et yiyorum. Eğer çok aç değilsem sebze yemeği veya salata yiyorum.
Aksam da et varsa et, sebze yemeği varsa sebze yiyorum.
Ekmek yok hayatımda.
hergün düzenli yhürüyüşle hem zayıflarsınız hemde formda kalırsınız ben öyle yapıyroum arkadaşlar
hergün düzenli yhürüyüşle hem zayıflarsınız hemde formda kalırsınız ben öyle yapıyroum arkadaşlar
Haklisin canim konu sahibi bizmiyiz peldapltmi belli degil yeni topikmi acsak nedir
Bende ayni seyi düşünüyorum kimse gelmiyo artik eskisi gibi bildirim bile yapmiyolar.tama gun icinde herkesin işi olabilir ama en azindan bildirim yapmalari lazım en azindan o da.burda paylaşım yapıp eksiklerimizi hatalarimizi konuşuyoruz kilo verirken neler yaptigimizdan bahsediyoruz tabi birileri gelirse.yeni topik acalim diye düşünüyorum bende
Kaç saat yuruyosun bide acik havada mi koşu bandinda mi.ben koşu bandinda 1 saat yürüyüş yapıyorum 5 hizla yürüyorum hergu yurursem kas yaparmiyim acaba
açık havada yürüyüş yapıyorum 5 km kadar
Acalim canim o zaman simdi kiza bakacam durmuyo
Yeterli bence 1saat cok iyi daha fazlasina alistirma vucudu
Haklisin canim konu sahibi bizmiyiz peldapltmi belli degil yeni topikmi acsak nedir
Bende ayni seyi düşünüyorum kimse gelmiyo artik eskisi gibi bildirim bile yapmiyolar.tama gun icinde herkesin işi olabilir ama en azindan bildirim yapmalari lazım en azindan o da.burda paylaşım yapıp eksiklerimizi hatalarimizi konuşuyoruz kilo verirken neler yaptigimizdan bahsediyoruz tabi birileri gelirse.yeni topik acalim diye düşünüyorum bende
Tamam açalım sen kiza bak musait olduğunda acariz katılmak isteyen olursa katılır ama düzenli katılım sarti olsun.gunde bi selam atsınlar en azindan
Yapmicam canım yürüyüş haklisin fazla abartmamak lazım
Benimde ekmeğe duskunlugum yok ama tatlı olunca gözüm dönüyo
Evet kızlar söylediklerinize aynen katılıyorum.Düzenli bildirim şart.Birbirimize destek olalım.Belirli kişiler dışında pek ugrayan yok.Yeni topik açma fikri banada uygun.Düzenli ve ciddiye alanları alalım herkesi buyur ettik burayada devamı olmadı.Gündem degişti arada gelenlerle..Onlarda gitti :))
Öglen 1 dilim kek.Aksam dünkü menünün aynısı vardı.Yemek yapmadım....
Bugun az su içtim 2 litre.Benim işim dısarda asagı yukarı 3 saat yürüdüm.Evde yarım saat eliptik...Cok yoruldum kızlar.
Iyi aksamlar kizlar dun gec geldim misafirlikten sporda yapamadim,bugun oglene dogru yufka kavurmasiyla yaptim kahvaltimi sonrasinda sil supurr camasir katla kizi besle uyut derken saat oldumu 3 sonra kizlarla dun anlasmistik beraber pizza yaptik komsuda 2buyuk dilim yedim 2bardakta kola ve tursu unutmadan gitmedende 2gullac yemistim yeter bugun yediklerim kalkip leslile yuruyecegim
Zencefili denedin mi?Tatlı krizlerinde....
Eşin içinde denicektin.
Gulcanda gelsin acalim istersen nerde acalim basari bölümünde mi
Zencefili yogurtla denedim canim frenliyo baya.esim bu ara yoğun bieey denetmek ona simdi cok zor.bu ara tatlı krizlerim minimum ayri bi gaza geldim sporumu aksatmiyorum tatliyida kafamda bitirmeye başladım belki hafta sonları yerim belki.bu sabah 75.6 çıktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?