• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalan 10 kılom var, bırlıkte zayıflayalım...

Cok gecmis olsun canim olmazsa doktora gotur bogazi falan kotudur belki...dedigin gibi katilim fazla olunca daha guzel oluyor ama olmasada ben kimse girmeyene kadar burada olacagm...bu hafta herseye guzel verdim senide tebrik ediyorum hedefin daha da asagiya inecek insallah..ben telden girince cizelge oyle kaldi duzeltilecek...bugun kahvaltimi yaptim kizi babasiyla birakip carsiya gittim kuaforde az guzellestim geldim 1cb sut ve 1incir yedim simdide yemek hazirlayip yicem aksamada misafirlikteyim gelince lesli insallah
Saoo canım arada ateşi çıkıyo surupla düşüyo dönem dönem böyle oluyo.3 güne gecmezse doktora goturucem.keyfi falan iyi.kendi kendine oyun oynuyo simdi bende yesil cayimi iciyorum yaninda form bisküvi yiyorum. 1 saat yürüyüş yaptım 25 dakika leslieyle yürüdüm. Birazdan ütü yapicam sonra belki biraz daha leslieyle yürürüm eşim biraz gec gelicek onun için spor yaparim biraz daha

selam kizlar nasilsiniz? Masallah kilo vermeye tam gaz devam ediyorsunuz.ben bildirim yapamiycam annemdeym tarti yok burda ama verdigmi de sanmiyorum..

Gecen hafta 68.3
Bu hafta 67.2
Giden 1100
Simdi kahvaltimi hazirliyorum

Kilo bildirimi
Geçen hafta : 76.9
Bu hafta; 76.2
Giden:700 gram

bende bildirim yapayım geçen hafta 64.4 bu hafta 63.6 800 gram gitmiş

geçen hafta: 68,9
bu hafta : 68.00
900 gr vermişim...

Tebrikler hanımlar.Cok güzel vermişsiniz...Basarılarınız daim olsun.Sabah kahvaltı 1 dilim kek,öglen 1 dilim kek aksam 1 tabak kuru fasulye 2 kasık pilav ,brokoli.3 litre su.1 adacayı...9 gibi meyve tabagı. :)))Herseyden 1 dilim.

Günaydın hanımlar...Kahvaltı 2 dilim ekmege peynirli tost.Şimdi işe gitme vakti.Öpüyorum sizleri

günaydın kızlar kahvaltımı yaptım birazdan spor saati yine kimse bildirim yapmamış baya kalabalıktık biz ya konu sahibi bile yok peldaplt caglademir yagmurum cicim ahla serenimo sekeda kimse bildirim yapmıyo :27:

Günaydın kızlar bugün yataktan kalkasim gelmiyo tembellik yapıyorum oğlumda beraber. Birazdan kahvaltı hazirlarim.dun 1,5 saat yürüdüm 20-25 dakika da leslieyle yürüdüm bugünde yurusemmi acaba

Gayet guzel canim neler yapiyorsun vermek icin?

sabahları yumurta, peynir, zeytin, domates, salatalık ve 4-5 adet ceviz veya fındık yiyorum.
Öğlen çok açsam et yiyorum. Eğer çok aç değilsem sebze yemeği veya salata yiyorum.
Aksam da et varsa et, sebze yemeği varsa sebze yiyorum.
Ekmek yok hayatımda.

sabahları yumurta, peynir, zeytin, domates, salatalık ve 4-5 adet ceviz veya fındık yiyorum.
Öğlen çok açsam et yiyorum. Eğer çok aç değilsem sebze yemeği veya salata yiyorum.
Aksam da et varsa et, sebze yemeği varsa sebze yiyorum.
Ekmek yok hayatımda.
Benimde ekmeğe duskunlugum yok ama tatlı olunca gözüm dönüyo:27:

Benimde ekmeğe duskunlugum yok ama tatlı olunca gözüm dönüyo:27:

Tatlıya hayır demeyen biriyim bende.
En çok sevdiğim şey tatlı yani.
Ama kararlı olunca o göbek pantolonlara sığmıyorsa, sığıp da tişörtten fırlıyorsa gözünü karartıyorsun.
Şöyle de birşey var; 2-3 gün tatlı yemezsen tatlı istemiyor canın.
Veya sabah veya öğlen çok kaçırma canın tatlı istemiyor.
Ve 1 hafta sonunda tatlı yiyemiyorsun çok şekerli geliyor. Hemen kesiyor seni.

Tatlıya hayır demeyen biriyim bende.
En çok sevdiğim şey tatlı yani.
Ama kararlı olunca o göbek pantolonlara sığmıyorsa, sığıp da tişörtten fırlıyorsa gözünü karartıyorsun.
Şöyle de birşey var; 2-3 gün tatlı yemezsen tatlı istemiyor canın.
Veya sabah veya öğlen çok kaçırma canın tatlı istemiyor.
Ve 1 hafta sonunda tatlı yiyemiyorsun çok şekerli geliyor. Hemen kesiyor seni.

Aslında öyle sabah oğlum yiyo diye tahin pekmez koydum sofraya bi parca aliyim dedim çok tatlı geldi ama görünce pasta çikolata yiyesim geliyo hemen.onun icin bitter çikolata bulunduruyorum evde canım isteyince kahvenin yaninda 2 küçük parça yiyorum.onuda sağolsun eşim yemiş marketede gidemedim onun için yiyemiyorum şimdi:27: gözüm gormeyincede aramiyorum inşallah aramamda

iyi akşamlar kızlar ne var ne yok nasılsınız birazdan akşam yemeğimi yicem yine çorba ve 1 dilim ekmek

iyi akşamlar kızlar ne var ne yok nasılsınız birazdan akşam yemeğimi yicem yine çorba ve 1 dilim ekmek

Iyiyiz afiyet olsun . bende bir saat yürüdüm şimdi yesil cay icicem.aonrada kendime sütlü nescafe yapicam hakettigimi düşünüyorum aksam yemegi olarakta yogurdun içine marul ve biraz mor lahana koyup yemeyi düşünüyorum acikirsam eğer.

Iyi aksamlar kizlar dun gec geldim misafirlikten sporda yapamadim,bugun oglene dogru yufka kavurmasiyla yaptim kahvaltimi sonrasinda sil supurr camasir katla kizi besle uyut derken saat oldumu 3 sonra kizlarla dun anlasmistik beraber pizza yaptik komsuda 2buyuk dilim yedim 2bardakta kola ve tursu unutmadan gitmedende 2gullac yemistim yeter bugun yediklerim kalkip leslile yuruyecegim

Back