Kalan 10 kılom var, bırlıkte zayıflayalım...

tabiki başarı bölümü daha mantıklı bencede sonuçta başarıyoruz diymi ama inşallah daha çok başarıcaz

[/LEFT
Evet kızlar çoğunluğu sağlamışken acalim mi topigimizi benim esimde yoldaymis gelince cikmam gerekicek kızlar​

Anladım benim çok kabarıyor.Zeytinyagı koymuyorum.Diger malzemeleri bende koyuyorum.Eşim cok seviyor.Bende ucundan 1-2 dilim yiyorum.Kenar kısımlarını yemiyorum.Diyetisyen kilo orda demişti....

kızlar akşam akşam canımızı niye çektiriyosunuz ya pizzaya gülcan bu arada maşallah canım herşeyden yiyosun yinede iyi kilo veriyosun

canım ben herseyden yiyorum ama dengelemeye calışıyorum bugün izza için sabah kahvaltıdan başka pek birşey yememiştim ,,emzirdiğim için gidiyo

sağlıklı zayıflayanların topiği yada yavaş zayıflayanların yada bilemedim işte sizde fikir verin

Azmini kaybetmeyenler olabilir mi?
Kilolar gitsin deyipte azimli olanlar olabilir mi?
Kilolarımız bize dert degil...devamını getiremedim kızlar :)
3 tane geldi aklıma.

sağlıklı zayıflayanların topiği yada yavaş zayıflayanların yada bilemedim işte sizde fikir verin

Kilo verdik vermeye de devam ediyoruz.daha yolun yarisindayiz.hedefe az kaldı.hedef güzel v e sağlıklı olmak.acalim topigimizi verelim kalan kilolarımızı

Anladım benim çok kabarıyor.Zeytinyagı koymuyorum.Diger malzemeleri bende koyuyorum.Eşim cok seviyor.Bende ucundan 1-2 dilim yiyorum.Kenar kısımlarını yemiyorum.Diyetisyen kilo orda demişti....

o zaman hamuru ince tut canım...topik saglıklı beslenmeyle kilolara veda gibi bu tarz olabilir

Azmini kaybetmeyenler olabilir mi?
Kilolar gitsin deyipte azimli olanlar olabilir mi?
Kilolarımız bize dert degil...devamını getiremedim kızlar :)
3 tane geldi aklıma.

güzelim üçüncü isim çok hoşuma gitti olabilir bence hatta gayetde güzel olur kızlarda ne derse artık

fazla kilolarımız bizim en son derdimiz verdik vermeye de devam...bunlar geldi benim aklımada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…