Geldim kizlar yikadik kizimi yenide uyuttum .
Guzelim pizzayi arkadas yapti hamurunu unu goz karari katti,biraz seker biraz tuz,yasmaya yoktu onun ydrine instat maya katti biraz zeytinyagi sonra kaloriferin ustunde beklettik daaha sonra merdane ile baya incelttik onu. Kare firin tepsisine koyduk butun olarak kenara kadar kapattik baya inceydi ustunede kekik.karabiberli sâlca onun ustune karisim 180derecede pisti tepsiyi margarinle yaglamistik ,borcamda kenarlari kurumuynrmus cok begendim kac kalori aldim bilmiyorum..
Eee kizlar topimiz ne oluyo
kızlar akşam akşam canımızı niye çektiriyosunuz ya pizzaya gülcan bu arada maşallah canım herşeyden yiyosun yinede iyi kilo veriyosun
canım ben herseyden yiyorum ama dengelemeye calışıyorum bugün izza için sabah kahvaltıdan başka pek birşey yememiştim ,,emzirdiğim için gidiyo
sağlıklı zayıflayanların topiği yada yavaş zayıflayanların yada bilemedim işte sizde fikir verin
Anladım benim çok kabarıyor.Zeytinyagı koymuyorum.Diger malzemeleri bende koyuyorum.Eşim cok seviyor.Bende ucundan 1-2 dilim yiyorum.Kenar kısımlarını yemiyorum.Diyetisyen kilo orda demişti....
sağlıklı zayıflayanların topiği yada yavaş zayıflayanların yada bilemedim işte sizde fikir verin
Azmini kaybetmeyenler olabilir mi?
Kilolar gitsin deyipte azimli olanlar olabilir mi?
Kilolarımız bize dert degil...devamını getiremedim kızlar :)
3 tane geldi aklıma.
Kilolar bize dert değil verdik ve vermeye devam edicez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?