bende bildirim yapayım geçen hafta 64.4 bu hafta 63.6 800 gram gitmiş
geçen hafta: 68,9
bu hafta : 68.00
900 gr vermişim...
Saoo canım arada ateşi çıkıyo surupla düşüyo dönem dönem böyle oluyo.3 güne gecmezse doktora goturucem.keyfi falan iyi.kendi kendine oyun oynuyo simdi bende yesil cayimi iciyorum yaninda form bisküvi yiyorum. 1 saat yürüyüş yaptım 25 dakika leslieyle yürüdüm. Birazdan ütü yapicam sonra belki biraz daha leslieyle yürürüm eşim biraz gec gelicek onun için spor yaparim biraz dahaCok gecmis olsun canim olmazsa doktora gotur bogazi falan kotudur belki...dedigin gibi katilim fazla olunca daha guzel oluyor ama olmasada ben kimse girmeyene kadar burada olacagm...bu hafta herseye guzel verdim senide tebrik ediyorum hedefin daha da asagiya inecek insallah..ben telden girince cizelge oyle kaldi duzeltilecek...bugun kahvaltimi yaptim kizi babasiyla birakip carsiya gittim kuaforde az guzellestim geldim 1cb sut ve 1incir yedim simdide yemek hazirlayip yicem aksamada misafirlikteyim gelince lesli insallah
900 gr vermişim...
Gecen hafta 68.3
Bu hafta 67.2
Giden 1100
Simdi kahvaltimi hazirliyorum
Kilo bildirimi
Geçen hafta : 76.9
Bu hafta; 76.2
Giden:700 gram
900 gr vermişim...
Tebrikler canım inşallah o kiloları bende görürüm
Gayet guzel canim neler yapiyorsun vermek icin?
Benimde ekmeğe duskunlugum yok ama tatlı olunca gözüm dönüyosabahları yumurta, peynir, zeytin, domates, salatalık ve 4-5 adet ceviz veya fındık yiyorum.
Öğlen çok açsam et yiyorum. Eğer çok aç değilsem sebze yemeği veya salata yiyorum.
Aksam da et varsa et, sebze yemeği varsa sebze yiyorum.
Ekmek yok hayatımda.
Benimde ekmeğe duskunlugum yok ama tatlı olunca gözüm dönüyo
Tatlıya hayır demeyen biriyim bende.
En çok sevdiğim şey tatlı yani.
Ama kararlı olunca o göbek pantolonlara sığmıyorsa, sığıp da tişörtten fırlıyorsa gözünü karartıyorsun.
Şöyle de birşey var; 2-3 gün tatlı yemezsen tatlı istemiyor canın.
Veya sabah veya öğlen çok kaçırma canın tatlı istemiyor.
Ve 1 hafta sonunda tatlı yiyemiyorsun çok şekerli geliyor. Hemen kesiyor seni.
iyi akşamlar kızlar ne var ne yok nasılsınız birazdan akşam yemeğimi yicem yine çorba ve 1 dilim ekmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?