Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet bugun izin günüm.Evde calışıyorum ama ...
Ögle yemegini konuştum maasa yansıtcaklar,tavuktan soguyacagım yoksa.Dürümüde hiç sevmem
İş güzel hareketli ve getirisi yüksek bir iş....
Daha öncede calıştım ev,iş cok güzel idare etmiştim.Eskiden cumartesi yarım gün calışıyordum.Şimdi tam calışıyorum o biraz beni sıkıyor....
Olursun canim merak etme bak bende bi 6lara dussem diyordum cok sukur simdi saka gibi geliyo benimde ilk hedef 65
Gunaydin kizlar az once bi tartilayim dedim vermeyi gectim arti 500 ciktim ahben ne edemm m kendim ettim kendim buldumm
merhaba kızlar umarım unutmadınız beni 1 ay önce hamile olduğumu öğrenmiştim maalesef geçen hafta aldırmak zorunda kaldım kalbi atmıyordu çok üzüldüm ama şimdi iyiyim. Şimdi tekrar katılmak istiyorum aranıza yarın gerçi tatile çıkıyoruz ama ordanda yazarım haftayada ciddi bi şekilde başlarım diye düşünüyorum 69 kiloyum hala şu 9 kiloyu vermek istiyorum. Güzelim işin hayırlı olsun canım çalışmak çok güzel.
merhaba kızlar umarım unutmadınız beni 1 ay önce hamile olduğumu öğrenmiştim maalesef geçen hafta aldırmak zorunda kaldım kalbi atmıyordu çok üzüldüm ama şimdi iyiyim. Şimdi tekrar katılmak istiyorum aranıza yarın gerçi tatile çıkıyoruz ama ordanda yazarım haftayada ciddi bi şekilde başlarım diye düşünüyorum 69 kiloyum hala şu 9 kiloyu vermek istiyorum. Güzelim işin hayırlı olsun canım çalışmak çok güzel.
kavustuk valla 62.5 kilo geliorum bende bakalım salıya 61.8 olma ümidiyle okadar yogun tempolu olduki evin tek gelini bendim bebkte var zor ama iyi iş oldu baklaım kaldım yerden devam :)
Makarnanın etkisidir canım dikkat edersen yediklerine yarına gider fazla kilon
Evet tam dedigin gibi oldu bugun daha iyi arti degilim sukur :)
Sevindim canım bende koşu bandinda tepisiyodum gorumcem aradı kahveye geliyomus.30 dk.ya tamamlayıp birakicam.bugun 2 saat yurumeyi planlıyorum bakalım hayirlisi.cunku bende de arti ar atmam lazım yarina kadar
Yuru canim benim kiza bakan olsa bende yurumek istiyodum ,ama yarim saattir evde mezdeke,oyun havash,halay,kolbasti canim ne isterse oynuyorum ay keyfim yerinde hem stres hem kilo atiyorum
Süpersin benim oğlumun atesi çıktı biraz surup verdim düştü gorumcemide gönderdim şimdi aslinda biraaz daha yürümek istiyorum firsat bulursam yurucem utulerimde var kararsiz kaldım:44:
Gecmis olsun canim utude bi nevi sporr bende 3mile yurucem simdi yarina guzel sonuc almam lazim