Kalan 10 kılom var, bırlıkte zayıflayalım...

İyi aksamlar kızlar.Nasılsınız?Kahvaltı 2 pişi 1 dilim peynir,öglen dürüm tavuk,ayran aksam 1 tabak karnabahar yemegi 2 dilim ekmek,1 kase yogurt.Saat 9 gibi meyve yerim....
3 litrede su.Ögle yemeklerinden kurtuldum sonunda... :) bugunde spora basladım yarım saat bisiklet biniyorum.Hergün zaten 1-2 saat yürüyorum.

Guzel yurumussun canim erir oda merak etme bende evde yurudum yarina hazirim dedign gibi hic ugrayan yok artik herkes diyetimi birakti nedir

Guzel beslenmissin canim sporuda duzenli yapman cok iyi

Günaydın güzeller nasılsınız?Bugun 10 'da toplantı var giremem.Ben şimdiden bildirimimi yapayım.Dürümler bana +1 olarak geri döndü gecen hafta 70 kg bu hafta 71 kg .Dürüm yeme bugunden itibaren bitti cok şükür.Evden götürücem elma,muz,hazır bardak corba.Ögle yemegi öyle geciçek...Sporada basladım evde bisiklete devam.65 görmeliyim kızlar.
Bugun kahvaltı 2 dilim kek,dün geceden beri cok carpıntım var..... ((( öpüyorum hepinizi topigi bos bırakmayın kızlar :)) fırsat buldukca giriyorum ben.

Evet tam dedigin gibi oldu bugun daha iyi arti degilim sukur :)

Gecmis olsun canim utude bi nevi sporr bende 3mile yurucem simdi yarina guzel sonuc almam lazim

Gözünaydın canım.Yılbası günü bende öyle olmuştum...Sabah 3 kg fazlam vardı :))) .
Ütü hemde en etkili spor.En sevmedigim ev işi :)) Kış günü bile terlememe neden olan tek ev işi.Saunaya girmişim gibi terlerim.Siz seviyor musunuz ütüyü

Günaydın kızlar bugün bildirim günü saat 1 da yazarım bende kilomu. Oğlumun ateşi çıktı dün. Surup verdik gecede yine çıktı surupla dusurduk şimdi iyi
Topige fazla ugrayan yok.cok sakin burası. Aslında katılım artsa iyi olacak.bakalim belki bugün bildirim için gelenler olur

Utulencek sepetini bos görünce mutlu oluyorum ama onun dışında cok sevdiğim bir ev işi degil.ozellikle pantalon utulemeyi sevemedim pek

Olsun canım çabuk gelen çabuk gider hemen verirsin +1i.bende bende gormek istiyorum 65 i.ama senin kadar yakın değilim
Dikkat et kendine fazla yorma kafanada bişey takma sağlığın için

Guzel yurumussun canim erir oda merak etme bende evde yurudum yarina hazirim dedign gibi hic ugrayan yok artik herkes diyetimi birakti nedir

Valla anlamadım bende kimse katılmıyo eskisi gibi. Katılım azalınca motivasyonda azalıyo.herke a in kendine göre sebepleri var kimi tatilde kiminin programı yoğun. Napalım biz bize yeteriz ama burayı birakmak yok

Olsun canım çabuk gelen çabuk gider hemen verirsin +1i.bende bende gormek istiyorum 65 i.ama senin kadar yakın değilim
Dikkat et kendine fazla yorma kafanada bişey takma sağlığın için

Gecmiş olsun canım.Evet ugrayan yok.....

Kızlar hedefimi gördünüz mü 68 di 65 e cektim.yolun 1/3 ü gitti.aslinda bu hafta 75 leri görmüştüm ama noldu anlamadım neyse önümüzdeki hafta daha düşük çıkarım belki simdi 1 saat yürüyüşümü bitirdim yesil cayimi içiyorum. Sonra leslie ablamla yurucem

iyi günler kızlar 3 gündür evde yoktum gezdim o yüzden uğrayamadım sizler neler yaptınız bakalım nasılsınız

Gercekten guzel terletiyo ama hic sevmem canim

Haftaya 69lari gorursun insallah canimmm sagligina dikkat et

Valla anlamadım bende kimse katılmıyo eskisi gibi. Katılım azalınca motivasyonda azalıyo.herke a in kendine göre sebepleri var kimi tatilde kiminin programı yoğun. Napalım biz bize yeteriz ama burayı birakmak yok

1100 çok iyi vermişsin canım tebrikler

Cok gecmis olsun canim olmazsa doktora gotur bogazi falan kotudur belki...dedigin gibi katilim fazla olunca daha guzel oluyor ama olmasada ben kimse girmeyene kadar burada olacagm...bu hafta herseye guzel verdim senide tebrik ediyorum hedefin daha da asagiya inecek insallah..ben telden girince cizelge oyle kaldi duzeltilecek...bugun kahvaltimi yaptim kizi babasiyla birakip carsiya gittim kuaforde az guzellestim geldim 1cb sut ve 1incir yedim simdide yemek hazirlayip yicem aksamada misafirlikteyim gelince lesli insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…