Kalan 10 kılom var, bırlıkte zayıflayalım...

Kizlar aksam yemeginde 3kofte tursu ve yesillikli 2hamburger. Yedim birazda yogurt spor yapmam lazim mm

Evet bugun izin günüm.Evde calışıyorum ama ...
Ögle yemegini konuştum maasa yansıtcaklar,tavuktan soguyacagım yoksa.Dürümüde hiç sevmem

Bugunde ev isi diyorsun hic bitmiyo malasef...maasa yansimasi iyi olmus istedigni yersin.,guzelim bugun topik 2mizemi kaldi nedir ugrayan yok

Selam kızlar bugün oğlumun dersi vardı derse götürdük eve geldik oglusumu yikadim eşim kısır istedi.ona kısır yogurdum. Bende baya yedim sistim ondan oncede bezelye yemeği yemiştim.sabah sa güzel ve hafif bi kahvalti yaptım ne yedigimi hatırlamıyorum ama asiriya kaçmadı. Bu saatten sonrada bisey yemem belki bi sütlü nescafe o kadar

Hayırlısı olsun canım. İlk önce calismak baya heyecan veriyo insana.bende tasininca ise girmeyi düşünüyorum ya ikinci bebisi dusunucez ya da bi işe girerim diye düşünüyorum

merhaba kızlar umarım unutmadınız beni 1 ay önce hamile olduğumu öğrenmiştim maalesef geçen hafta aldırmak zorunda kaldım kalbi atmıyordu çok üzüldüm ama şimdi iyiyim. Şimdi tekrar katılmak istiyorum aranıza yarın gerçi tatile çıkıyoruz ama ordanda yazarım haftayada ciddi bi şekilde başlarım diye düşünüyorum 69 kiloyum hala şu 9 kiloyu vermek istiyorum. Güzelim işin hayırlı olsun canım çalışmak çok güzel.

Çok geçmiş olsun canım herseyde bi hayır vardır unutma sakın kendinide üzme. Bende böyle bişey atlatmistim Allah büyük vardır Yaradan ın bi bildiği

Cok gecmiş olsun canım.Herseyde vardır bir hayır secilin dedigi gibi..
Senin yerin herzaman hazır canım....İyi tatiller.
Günaydın kızlar...Hepinize hayırlı haftalar bol eksili günler.Öpüyorum hepinizi.Melekbade unutuyordum az daha tesekkür ederim.Evet calışmak cok güzel....

kavustuk valla 62.5 kilo geliorum bende bakalım salıya 61.8 olma ümidiyle okadar yogun tempolu olduki evin tek gelini bendim bebkte var zor ama iyi iş oldu baklaım kaldım yerden devam :)

Selam sekada,
kusura bakma ben yeniyim de. Ne kadar zamanda kaç kilo verdin.
Birde nasıl verdin? bende hamileyken cok kilo aldım. 10-12 kilosunu verdim.
Tabi daha vermem gereken toplam 15 kilo var. onunda 2 sini verdim.

Selamlar az once 2dilim ekmek,1kk peynir,2zeytin,2badem,az bal kaymaktan olusan kahvaltimi yaptim ,evi toplayacam sonra kizi uyutup spor insallah

Gecmis olsun Allah birdaha yasatmasin insallah,tatil donusu bekliyoruz canim

Evet tam dedigin gibi oldu bugun daha iyi arti degilim sukur :)

Sevindim canım bende koşu bandinda tepisiyodum gorumcem aradı kahveye geliyomus.30 dk.ya tamamlayıp birakicam.bugun 2 saat yurumeyi planlıyorum bakalım hayirlisi.cunku bende de arti ar atmam lazım yarina kadar

Sevindim canım bende koşu bandinda tepisiyodum gorumcem aradı kahveye geliyomus.30 dk.ya tamamlayıp birakicam.bugun 2 saat yurumeyi planlıyorum bakalım hayirlisi.cunku bende de arti ar atmam lazım yarina kadar

Yuru canim benim kiza bakan olsa bende yurumek istiyodum ,ama yarim saattir evde mezdeke,oyun havash,halay,kolbasti canim ne isterse oynuyorum ay keyfim yerinde hem stres hem kilo atiyorum

Yuru canim benim kiza bakan olsa bende yurumek istiyodum ,ama yarim saattir evde mezdeke,oyun havash,halay,kolbasti canim ne isterse oynuyorum ay keyfim yerinde hem stres hem kilo atiyorum

Süpersin benim oğlumun atesi çıktı biraz surup verdim düştü gorumcemide gönderdim şimdi aslinda biraaz daha yürümek istiyorum firsat bulursam yurucem utulerimde var kararsiz kaldım:44:

Süpersin benim oğlumun atesi çıktı biraz surup verdim düştü gorumcemide gönderdim şimdi aslinda biraaz daha yürümek istiyorum firsat bulursam yurucem utulerimde var kararsiz kaldım:44:

Gecmis olsun canim utude bi nevi sporr bende 3mile yurucem simdi yarina guzel sonuc almam lazim

Kizlat niye kimsecikler yok bugun baya sessiz ve sakin burasi. Nerdesiniz bakim neler yapiyorsun

Gecmis olsun canim utude bi nevi sporr bende 3mile yurucem simdi yarina guzel sonuc almam lazim

Ütü kaldı canım bir saat yürüdüm toplamda bir bucuk saat oldu.ama aksam bizim canavarlar cips yedi bende yedim napim karşımda yiyolardi dayanamadim bu saatten sonra bişey yemesem erir mi acep.yarinda tarti günü bakalım nolcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…