Günaydın kızlar. Dün gece uyuyamadım dogru duzgun.hem oğlum öksürdü hemde benim boğazım acıyor. Keyfim yok bu sabah halsizlikte var biraz.hepimizin günü güzel ve sağlıklı geçsin
Yaptım canım.İşe baslamadan önce yaptım.Sonrada kırmızıyı gördüm :)
Gözün aydin canım ALLAH anali babali buyutmeyi nasib etsin inşallah
Secilcim sizin ev işi ne oldu?Bizim kaçak arkadaslar hepsi bir anda geri dönmüş :)))
Yok canım bebek falan.Olsa zaten işe girmicektim.Şu an olmaması daha iyi...
Gecmiş olsun canım.Nasıl oldu kuzucuk?
Aldigimiz ev bu ayın sonu gibi bitecek canım.ama biz hemen tasinamicaz galiba.bizim afacan burda eevam edicem okula diyo.oturdugumuz evi satamadik daha.isler baya karışık yani . bakalım napicaz.kacaklar döndü canım yuvalarina
Kırmızıyı gorunce kirmizi cizgiyi sandım canım kusura bakma.bende bu kiz hamile hamile niye bu kadar yürümüş dedimkafam karışmış:26:
Iyi canım öksürüyo biraz onun dışında afacanlığa devam
Hayırlısı artık.Okul olunca hersey karısıyor.Dönem bitince gecersiniz artık.
Bende bugun cok yorulmuşum.Eve gel camasır yıka,as mutfagı sil süpür.Üstüne tuz biber oldu....
Bebek düşünmüyoruz (düşünemiyoruz)daha...
Cok cok gecmiş olsun.
Bende bugun ögle yemegi için konuştum.Hergün tavuk yenmez.Ben birde dürümü hiç sevmembenim için çok sıkıntı oldu.Tavukda tavuga benzemiyor
Saliya o kiloyu goremezsem diye korkuyorum 75.6 yi gördüm ama benim genelde 2 ileri1 geri şeklinde oluyo ukarim saliya 74leri görürüm ucundanda olsa 74.9 da olsa süper olur gecen sali 76.9 dum
Evet canim adamda alisti bi al bi ver artik fazla tepki vermiyoama bu sefer onu feci sasirticam beni gormedigi kilolara dusucem sasircak kalcak ama önce 73 leri görmem lazim sonra hedef 70 in alti bakalim nisana kadar 68 olurum umarım
Aynen katılıyorum....Gülcan sen nasılsın?
Saol canım. Su an bekleme asamasindayiz.evimizi satamadik satsak hersey cok daha kolay olacak.
Calisinca işler güçler yigiliyo hele bi de cocuk olunca ev işi falan iyice zorlanicaksin onun için biraz beklemek daha dogru.
Ise alisabildin mi nasil geçiyo günler
Kizlar gecenin bu saatinde aksam aksam kendime verdigim odulun cezasini cekiyorum., aksama kadar gayet saglikli beslendim birden kendimi odul olarak istedigimi yicem dedim esim makarna fikri verdi usenmeden kalktim yaptim yedim ve sistim midem baya kuculmus rahatsiz oldum keske yemeseydim hic ac degilken yedim birde
Sagol canim cok sukur benim kiza rahatlasin diye surup verdim iyi geldi ama simdide benim uyku kacti
Nasil besleniyorsun verirsin merak etme spor ve dengeli beslenmeyle amacina ulasirsin
Gecmiş olsun canım.Bende yediginden uyuyamadın sandım.
öyle çikolata tatlı filan yemem özel günler haricinde arkadaş ortamında yerim yani hiç aklıma gelmez. benim ekmekle aram iyi biiraz . aslında çok yemiyorum ama çok hareketsizim yapıcak bişeyim yok çıkıp yürüyüş yapim desem tek çıkamıyorum canım istemiyo. zaten belim filan ince sadece kalça ve basenlerle ilgili sorunum var. ayak bileklerim filan çok kalın hiç sevmiyorum :/
Yedigimde rahatsiz etti canim bidaha gece gece asla,senin bugun izin gunun ogle yemegi konusunda bi cozume ulastinmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?