• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalan 10 kılom var, bırlıkte zayıflayalım...

Ugrayamıyorum hiç çok üzgün üm ama 15 tatilden sonra daha düzenli olacak inşallah yarın anneme gidiyorum 1hafta kalacağım sonranda yatılı misafirim gelecek 1haftada öyle geçer tatil bitti bile

2 gün uygulanıyor canım ben de ilk kez yapıyorum..tarif 2 lt ayrana 4 yemek kaşığı haşlanmış bulgur,4 yemek kaşığı haşlanmış nohut,4 yemek kaşığı da haşlanmış yeşil mercimek koyuyorsun tuz yok baharat serbest. bunu kahvaltıdan sonra 2 saatte bir bi çorba kasesi içiyorsun.kahvaltı da 1 dilim kepek ekmek 1 tane haşlanmış yumurta biraz peynir bolca yenebilir yeşillik domates salatalık vs.kahvaltıyı 10 gibi yapıyorsun..yeşil çay,çay serbest bol su içiyosun..2 kiloya kadar veren olmuş forumda yazıyor.benim 2. günüm şimdilik zorlanmadım ama kilo konusunda da hiç bi değişiklik olmadı yarın nolacak bakalım..
madem böyle bişey bende yarın sabah bir deneyeyim bakalım...insallah ii sonuc alırım:)

Yeni gune merhaba kizlar, gece boyu duzgun uyuyamadim oyuzden kalktim kalkali bi sersemlik var ustumde ev isleri var canlanmayi bekliyorum, kahvaltida peynir pogaca ve meyve suyu birtane badem aksama da hamburge arasi 2sosis ve tursu dusunuyorum insallah leslif yapabilirim

Selam kızlar nerelerdesiniz? Bugun topik baya bos.herkes yogun sanırım bugün. Neyse ben anlatayım yine.bugun tartida güzel bir rakam gördüm sali bildirime kadar daha da gider inşallah. Esime soyledim tutamadim çenemi.daha da ver dedi:37: Saka mi yapti anlamadım çünkü hiç kilolarımı sorun yapmaz.ve 77-78 kiloyu bile yakistirir bana.saka yapti diye düşünüyorum. Ama bana baya takti bugun.aksam kahve keyfi yapıyorum (sütlü nescafe ve 2 küçük parça bitter çikolata) sende akşamları fazla kahve içiyosun dedi bana.bide akşam yemeği yerine kendime bulgur (ince bulgur tuz salca karabiber ve isottan hazirladigim sicak suyla islattigim karisim) hazirladim.yiyorum.bunu mu yiyosun dogru duzgun bi seyler ye dedi.canim bunu çekti dedim.bakalim bana taktı ya hastayım diye yada sağlıksız kilo vermiyim falan diye takibe başladı. Bakalım çıkar kokusu ama kilo veriyorum kizlar bi heveslendim.kendimi diyet psikolojisinden soyutladim istedigimi az az yiyorum umarım kilo vermem devam eder acaba 73 ü gorebilcem mi ya yıllardır hiç 73 oldum subat ayinda 73ü gorurmuyum acaba.martta bile görsem razıyım:32::31:

Saglikli beslen diye yapiyordur canim,73sana cok yakin elbette goreceksin

en son 2 hafta önce tartıldım 64 kiloydum akşam tartılıp kesin bilgi vericem ama bişey değiştiğini sanmıyorum kilo veremiyorum versemde yine 64e çıkıyorum 64den yukarısınada çıkamıyorum zaten :(

Nasil besleniyorsun verirsin merak etme spor ve dengeli beslenmeyle amacina ulasirsin

Selam kızlar bugün yinne kosturmacayla geçti disardaydik kahvaltı sonrası çıktık daha yeni geldik sabah kahvaltida gözleme yedim öğlende ciğer ve pilav yedim ve birazda beyaz ekmek yedim.simdi canım bişey istemiyo ilerleyen saatlerde de istemez umarim:27: siz naptiniz bugün

Insallah oyle olmustur canim erisin bana kalmasin,merak ettim kiz kac geldin tartida ?

Saliya o kiloyu goremezsem diye korkuyorum 75.6 yi gördüm ama benim genelde 2 ileri1 geri şeklinde oluyo ukarim saliya 74leri görürüm ucundanda olsa 74.9 da olsa süper olur gecen sali 76.9 dum :32:

Saglikli beslen diye yapiyordur canim,73sana cok yakin elbette goreceksin

Evet canim adamda alisti bi al bi ver artik fazla tepki vermiyo:9: ama bu sefer onu feci sasirticam beni gormedigi kilolara dusucem sasircak kalcak:23: ama önce 73 leri görmem lazim sonra hedef 70 in alti:31: bakalim nisana kadar 68 olurum umarım:31:

Selam kızlar nerelerdesiniz? Bugun topik baya bos.herkes yogun sanırım bugün. Neyse ben anlatayım yine.bugun tartida güzel bir rakam gördüm sali bildirime kadar daha da gider inşallah. Esime soyledim tutamadim çenemi.daha da ver dedi:37: Saka mi yapti anlamadım çünkü hiç kilolarımı sorun yapmaz.ve 77-78 kiloyu bile yakistirir bana.saka yapti diye düşünüyorum. Ama bana baya takti bugun.aksam kahve keyfi yapıyorum (sütlü nescafe ve 2 küçük parça bitter çikolata) sende akşamları fazla kahve içiyosun dedi bana.bide akşam yemeği yerine kendime bulgur (ince bulgur tuz salca karabiber ve isottan hazirladigim sicak suyla islattigim karisim) hazirladim.yiyorum.bunu mu yiyosun dogru duzgun bi seyler ye dedi.canim bunu çekti dedim.bakalim bana taktı ya hastayım diye yada sağlıksız kilo vermiyim falan diye takibe başladı. Bakalım çıkar kokusu ama kilo veriyorum kizlar bi heveslendim.kendimi diyet psikolojisinden soyutladim istedigimi az az yiyorum umarım kilo vermem devam eder acaba 73 ü gorebilcem mi ya yıllardır hiç 73 oldum subat ayinda 73ü gorurmuyum acaba.martta bile görsem razıyım:32::31:

Canım cok sevindim ya.Politikayı degiştirdigin içinde mutlu oldum.Az ve öz yemek en güzeli
Ahla hayırlı yolculuklar.

Selam kızlar nasılsınız?Bugun cok yoruldum.2.5 saat yürüdüm.3 litre su.Sabah 1 dilim peynir,1 dilim ev böregi.Öglen dürüm tavuk ayran :( aksam 1 tabak kereviz,4 kasık makarna,1 kase yogurt,1 küçük parca bitter çikolata,1 türk kahvesi.Birazdan meyve yerim. :))))

Secilcim sizin ev işi ne oldu?Bizim kaçak arkadaslar hepsi bir anda geri dönmüş :))):ssz:

Back