Kalan 10 kılom var, bırlıkte zayıflayalım...

Ugrayamıyorum hiç çok üzgün üm ama 15 tatilden sonra daha düzenli olacak inşallah yarın anneme gidiyorum 1hafta kalacağım sonranda yatılı misafirim gelecek 1haftada öyle geçer tatil bitti bile

madem böyle bişey bende yarın sabah bir deneyeyim bakalım...insallah ii sonuc alırım:)

Yeni gune merhaba kizlar, gece boyu duzgun uyuyamadim oyuzden kalktim kalkali bi sersemlik var ustumde ev isleri var canlanmayi bekliyorum, kahvaltida peynir pogaca ve meyve suyu birtane badem aksama da hamburge arasi 2sosis ve tursu dusunuyorum insallah leslif yapabilirim

Saglikli beslen diye yapiyordur canim,73sana cok yakin elbette goreceksin

en son 2 hafta önce tartıldım 64 kiloydum akşam tartılıp kesin bilgi vericem ama bişey değiştiğini sanmıyorum kilo veremiyorum versemde yine 64e çıkıyorum 64den yukarısınada çıkamıyorum zaten

Nasil besleniyorsun verirsin merak etme spor ve dengeli beslenmeyle amacina ulasirsin

Selam kızlar bugün yinne kosturmacayla geçti disardaydik kahvaltı sonrası çıktık daha yeni geldik sabah kahvaltida gözleme yedim öğlende ciğer ve pilav yedim ve birazda beyaz ekmek yedim.simdi canım bişey istemiyo ilerleyen saatlerde de istemez umarim siz naptiniz bugün

Insallah oyle olmustur canim erisin bana kalmasin,merak ettim kiz kac geldin tartida ?

Saliya o kiloyu goremezsem diye korkuyorum 75.6 yi gördüm ama benim genelde 2 ileri1 geri şeklinde oluyo ukarim saliya 74leri görürüm ucundanda olsa 74.9 da olsa süper olur gecen sali 76.9 dum

Saglikli beslen diye yapiyordur canim,73sana cok yakin elbette goreceksin

Evet canim adamda alisti bi al bi ver artik fazla tepki vermiyo ama bu sefer onu feci sasirticam beni gormedigi kilolara dusucem sasircak kalcak ama önce 73 leri görmem lazim sonra hedef 70 in alti bakalim nisana kadar 68 olurum umarım

Canım cok sevindim ya.Politikayı degiştirdigin içinde mutlu oldum.Az ve öz yemek en güzeli
Ahla hayırlı yolculuklar.

Selam kızlar nasılsınız?Bugun cok yoruldum.2.5 saat yürüdüm.3 litre su.Sabah 1 dilim peynir,1 dilim ev böregi.Öglen dürüm tavuk ayran aksam 1 tabak kereviz,4 kasık makarna,1 kase yogurt,1 küçük parca bitter çikolata,1 türk kahvesi.Birazdan meyve yerim. :))))

Secilcim sizin ev işi ne oldu?Bizim kaçak arkadaslar hepsi bir anda geri dönmüş :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…