• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalan 10 kılom var, bırlıkte zayıflayalım...

merhaba kızlar uzun süredir giremiyorum bende degişiklik yok 66 dayım hala neyse ki havalar güzelleşti keyfimde yerine geldi yeşilçay içiyorum su an öğlende pırasa yemegi yedirdim işe onu yedim akşama ne yapıcam bilmiyorum
L
Evet canım uzun suredir yoktun. hastalık falan yok dimi.? Bazen katılım baya azalıyo.daha çok katilirsan motivasyonun artar. Kilo almamissin veremesende almamak güzel bişey önümüzdeki haftalarda verirsin umarım

Selamun Aleykümm bugün detoksta 2. günüm ben de çoğu kişi gibi bu sabah dayanamayıp tartıldım ama sonuç kötü 1 gr dahi gitmemiş :( neden böyle oldu anlamadım yarın bari biraz vermiş olsam...

Olsun canım ikinci gün de etkisini gosteriyo.sabah tartildiginda farkedicektir en az 1 kilo gitmiş olur

Merhaba kizlar bugun kizimin asi gunuydu geldik bir hamburger ekmegi biraz peynir 1zeytin 1muz yedim yarina 15civari misafirim var pastadir borektir hazirlik yapacam sagolsun bi arkadas var yanimda, yeni gelen arkadas hosgeldin, ayran detoksu bende cok ise yaradi

Gulcancim geçmiş olsun. Aman dikkat et yaptıklarından fazla yeme.azicik ucundan bak yeter:34:

Gunaydin kizlar bugun bende erkenciyim 1gibi hazir olmaliyim,
Secilim sagolasin dun bh tatli bir pogaca yedim bugun az yemeye calisacam,
Guzelim oglen yemeklerinden yagli laqdan az yesen ekmegide az yersin yarim durum mesela dengeleyebilirsin istersen

Günaydın kızlar. Dün gece uyuyamadım dogru duzgun.hem oğlum öksürdü hemde benim boğazım acıyor. Keyfim yok bu sabah halsizlikte var biraz.hepimizin günü güzel ve sağlıklı geçsin

sizlerede günaydın kızlar hayırlı cumalar benimde dün akşam misafirim vardı abur cuburlardan biraz yedim:17:birazdan spor yapıcam 10 dk fazla yapıcam:8: inşallah

Selamun Aleyküm kızlarr detoks yapıyodum ama eşim saolsun dün bozdurdu bana istemiyodu zaten başından beri kilo da verememişim sabah tartıldım:( birazdan yola çıkıcaz 2 buçuk aydan sonra annemi görücemm çok özledim onu çok mutluyum :) hasta olanlara geçmiş olsun inş. telefondan girebilirsem girmeye çalışacam..güzelim öğle yemeği dışında diğer öğünlerin gayet güzel ve sağlıklı öğleye de bi çare bulursan daha çabuk zayıflarsın ;) gülcancım kuzuna geçmiş olsun..kuzularımız aşı olurken içimiz cız ediyo ama sağlıkları için mecbur ateşsiz atlatır inş..

Selamun Aleyküm kızlarr detoks yapıyodum ama eşim saolsun dün bozdurdu bana istemiyodu zaten başından beri kilo da verememişim sabah tartıldım:( birazdan yola çıkıcaz 2 buçuk aydan sonra annemi görücemm çok özledim onu çok mutluyum :) hasta olanlara geçmiş olsun inş. telefondan girebilirsem girmeye çalışacam..güzelim öğle yemeği dışında diğer öğünlerin gayet güzel ve sağlıklı öğleye de bi çare bulursan daha çabuk zayıflarsın ;) gülcancım kuzuna geçmiş olsun..kuzularımız aşı olurken içimiz cız ediyo ama sağlıkları için mecbur ateşsiz atlatır inş..

Iyi yolculuklar canim dikkat et kendine. Ayran detoksu genelde iyi sonuc verir ama sende niye etkili olmadi acaba :26: bende yapmıştım iyi sonuç almistim.anne evinin tadini çıkar canım ama yediklerine dikkat et asiriya kaçıp kilo alma sakın vermesi kolay olmuyo sonra:27:

Selam canım bugün kimsecikler yok bende yemek yapıyorum oğlum karnesini aldı bugun teyzesi :) onun telasindaydik.anca eve geldim yemek yapmaya verdim kendimi aen napiyosun

nasılmış bakalım karnesi bende napıyım canım akşam yemeğimi yiycem 1 kase tarhana çorbası 1 dilim ekmek 2 yk yoğurt:56:

Kizlar iyi aksamlar misafirlerim gitti ama benimde heryerim agriyo ozellikle sirtim yorulmusum sabah birsey yemedim az once yediklerim
1pogaca,2baklava,1dilim pasta,6.7cigkofte,10civari sarma.cokmu bilmiyorum baskada bisey yemicem uyucam kizlar

nasılmış bakalım karnesi bende napıyım canım akşam yemeğimi yiycem 1 kase tarhana çorbası 1 dilim ekmek 2 yk yoğurt:56:

Maşallah karnesi güzel canım.aksam yemeğin güzelmiş. Bende aksam yemegimi yedim.sonra biraz uyumusum halsizlik çöktü öksürükle beraber. Kendimi toplamaya çalışıyorum

Kizlar iyi aksamlar misafirlerim gitti ama benimde heryerim agriyo ozellikle sirtim yorulmusum sabah birsey yemedim az once yediklerim
1pogaca,2baklava,1dilim pasta,6.7cigkofte,10civari sarma.cokmu bilmiyorum baskada bisey yemicem uyucam kizlar

Bence çok olmamış o kadar ayakta kaldın yorulmussundur yediklerin eritmissindir de:34

Selam kızlar nerelerdesiniz? Bugun topik baya bos.herkes yogun sanırım bugün. Neyse ben anlatayım yine.bugun tartida güzel bir rakam gördüm sali bildirime kadar daha da gider inşallah. Esime soyledim tutamadim çenemi.daha da ver dedi:37: Saka mi yapti anlamadım çünkü hiç kilolarımı sorun yapmaz.ve 77-78 kiloyu bile yakistirir bana.saka yapti diye düşünüyorum. Ama bana baya takti bugun.aksam kahve keyfi yapıyorum (sütlü nescafe ve 2 küçük parça bitter çikolata) sende akşamları fazla kahve içiyosun dedi bana.bide akşam yemeği yerine kendime bulgur (ince bulgur tuz salca karabiber ve isottan hazirladigim sicak suyla islattigim karisim) hazirladim.yiyorum.bunu mu yiyosun dogru duzgun bi seyler ye dedi.canim bunu çekti dedim.bakalim bana taktı ya hastayım diye yada sağlıksız kilo vermiyim falan diye takibe başladı. Bakalım çıkar kokusu ama kilo veriyorum kizlar bi heveslendim.kendimi diyet psikolojisinden soyutladim istedigimi az az yiyorum umarım kilo vermem devam eder acaba 73 ü gorebilcem mi ya yıllardır hiç 73 oldum subat ayinda 73ü gorurmuyum acaba.martta bile görsem razıyım:32::31:

Evet canım ya 10 gün kadar böyle gitcek ama

Back