- 15 Haziran 2009
- 2.837
- 119
- 363
Lmerhaba kızlar uzun süredir giremiyorum bende degişiklik yok 66 dayım hala neyse ki havalar güzelleşti keyfimde yerine geldi yeşilçay içiyorum su an öğlende pırasa yemegi yedirdim işe onu yedim akşama ne yapıcam bilmiyorum
Selamun Aleykümm bugün detoksta 2. günüm ben de çoğu kişi gibi bu sabah dayanamayıp tartıldım ama sonuç kötü 1 gr dahi gitmemişneden böyle oldu anlamadım yarın bari biraz vermiş olsam...
Merhaba kizlar bugun kizimin asi gunuydu geldik bir hamburger ekmegi biraz peynir 1zeytin 1muz yedim yarina 15civari misafirim var pastadir borektir hazirlik yapacam sagolsun bi arkadas var yanimda, yeni gelen arkadas hosgeldin, ayran detoksu bende cok ise yaradi
Günaydın kızlar. Dün gece uyuyamadım dogru duzgun.hem oğlum öksürdü hemde benim boğazım acıyor. Keyfim yok bu sabah halsizlikte var biraz.hepimizin günü güzel ve sağlıklı geçsin
günaydın canım geçmiş olsun:80:
Selamun Aleyküm kızlarr detoks yapıyodum ama eşim saolsun dün bozdurdu bana istemiyodu zaten başından beri kilo da verememişim sabah tartıldımbirazdan yola çıkıcaz 2 buçuk aydan sonra annemi görücemm çok özledim onu çok mutluyum :) hasta olanlara geçmiş olsun inş. telefondan girebilirsem girmeye çalışacam..güzelim öğle yemeği dışında diğer öğünlerin gayet güzel ve sağlıklı öğleye de bi çare bulursan daha çabuk zayıflarsın gülcancım kuzuna geçmiş olsun..kuzularımız aşı olurken içimiz cız ediyo ama sağlıkları için mecbur ateşsiz atlatır inş..
iyi akşamlar kızlar çokmu yoğunsunuz kimse uğramıyo:121:
Selam canım bugün kimsecikler yok bende yemek yapıyorum oğlum karnesini aldı bugun teyzesi :) onun telasindaydik.anca eve geldim yemek yapmaya verdim kendimi aen napiyosun
nasılmış bakalım karnesi bende napıyım canım akşam yemeğimi yiycem 1 kase tarhana çorbası 1 dilim ekmek 2 yk yoğurt
Kizlar iyi aksamlar misafirlerim gitti ama benimde heryerim agriyo ozellikle sirtim yorulmusum sabah birsey yemedim az once yediklerim
1pogaca,2baklava,1dilim pasta,6.7cigkofte,10civari sarma.cokmu bilmiyorum baskada bisey yemicem uyucam kizlar
Selamun Aleyküm kızlarr detoks yapıyodum ama eşim saolsun dün bozdurdu bana istemiyodu zaten başından beri kilo da verememişim sabah tartıldımbirazdan yola çıkıcaz 2 buçuk aydan sonra annemi görücemm çok özledim onu çok mutluyum :) hasta olanlara geçmiş olsun inş. telefondan girebilirsem girmeye çalışacam..güzelim öğle yemeği dışında diğer öğünlerin gayet güzel ve sağlıklı öğleye de bi çare bulursan daha çabuk zayıflarsın gülcancım kuzuna geçmiş olsun..kuzularımız aşı olurken içimiz cız ediyo ama sağlıkları için mecbur ateşsiz atlatır inş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?