Kalan 10 kılom var, bırlıkte zayıflayalım...

Merhabalar herkese:) bende 62 kiloyum boyum 1,60 ve 50 kilo olmak istiyorum yediklerime dikkat ediyorum fakat biryerde yanlış yapıorum gıbi..böyle sıksık yuruyus ve spor yapmaya çalışıorum, sadece kahvaltılarda ekmek yiyorum ve de çayımdan, kahvemden ayıramadığım şekerim vardı onuda bıraktım:) başka ne yapabilirim??bir öneriniz varsa duymak isterim:)

sekeda şükür kavuşturana canım nerelerdesin

kavustuk valla 62.5 kilo geliorum bende bakalım salıya 61.8 olma ümidiyle okadar yogun tempolu olduki evin tek gelini bendim bebkte var zor ama iyi iş oldu baklaım kaldım yerden devam :)

bizde kız bakmaya gittmizde dediler yeni doğum yaptın 80 kilodan bole odun falan ben ir şımardımm :) evet öyle valla o hazza ulaşmam dahada var inşallah yaza 50 kgolucam bakalım hayırlısı düğün var önümüzde incecik olucam inşallah :)

kavustuk valla 62.5 kilo geliorum bende bakalım salıya 61.8 olma ümidiyle okadar yogun tempolu olduki evin tek gelini bendim bebkte var zor ama iyi iş oldu baklaım kaldım yerden devam :)

tebrik ediyorum canım beni geçtin gerçekten ben geri kilo aldım:84: hayırlı olsun kız isteme işinizde allah tamamına erdirsin

merhaba canım suyu bol iç günde 3 litre nasıl yaptın bilmiyorum ama ekmeği yavaş yavaş azaltsaydın iyi olurdu sporada çok yüklenme saatlerini yerlerini değiştir değişiklikler yap sporda yeşilçay iç ben birden spora yüklendim çok az yiyodum kilo vermem durdu şimdi değiştiriyorum vücut neye alışıyorsa öyle gidiyo alıştırmamak gerek

ben kahvaltı konusunda çok şansızım sabah 8 de iş başı. 16 aylık kızım var 7 de kalkıyorum onu hazırla anneme gönder evden çık işe geliyorum ve kahvaltı yapamıyorum anasınıfı öğretmeni olduğum için biraz dan velim listedeki menüyü getirecek ve bnde onu yiycem . ama az kaldı 2 haftalık tatilde jullıan ve kahvaltı şu son 4 kiloyuda vericem

günaydınlar..
ben kaçak olarak iyi değilim..çarşamba aileme gitcem ama kilo veremiyorum..
arkadaşım bu detoks nasıl yapılıyor..kaç kilo hedefleniyor..yazarmısınız..

Günaydın kızlar kahvaltimi yaptik kepek ekmeği beyaz peynir salam ve 3 zeytin ve domates salatalik.kahvalti oncesi bir kuru kayisi ve su.aslinda sabah sabah canim bişey istemiyodu ama yedim.simdi oglumun odasini topladim evi toplayip çamaşırları katlicam.daha cayimi icemedim. Vakig kalirsa bi yeşil çay icerim islerimi bitirisem ogleden sonra yuruyus yapicam iyi geliyo mmoralde oluyo hem

Benim oğlumda anasinifina gidiyo canım ama bizimki oglenci simdi bewlenme hazirlama telasi basliyo saat 12de derse başlıyoruz. 15 tatilde hem ogretmenler hemde veliler bi nefes aliyo.4 kilo verirsin az kalmış

merhaba tekrar suda sıkıntım yok:) neredeyse tum gun eklimde bardakla gezerim çok su içerim yani:) şok uygulayayım yanı bundan 1,5 sene öncesine kadar en fazla 55 kilo oluodum ama bırden aldım anlayamadım şimdide hepsi gıtsın, eski halıme dönmek istiorum en çok problemlı bölgemde bel ve göbek kıyafetler fln o bölge genışlediği için kotu duruo

Selamun Aleykümm bugün detoksta 2. günüm ben de çoğu kişi gibi bu sabah dayanamayıp tartıldım ama sonuç kötü 1 gr dahi gitmemiş neden böyle oldu anlamadım yarın bari biraz vermiş olsam...

günaydınlar..
ben kaçak olarak iyi değilim..çarşamba aileme gitcem ama kilo veremiyorum..
arkadaşım bu detoks nasıl yapılıyor..kaç kilo hedefleniyor..yazarmısınız..

2 gün uygulanıyor canım ben de ilk kez yapıyorum..tarif 2 lt ayrana 4 yemek kaşığı haşlanmış bulgur,4 yemek kaşığı haşlanmış nohut,4 yemek kaşığı da haşlanmış yeşil mercimek koyuyorsun tuz yok baharat serbest. bunu kahvaltıdan sonra 2 saatte bir bi çorba kasesi içiyorsun.kahvaltı da 1 dilim kepek ekmek 1 tane haşlanmış yumurta biraz peynir bolca yenebilir yeşillik domates salatalık vs.kahvaltıyı 10 gibi yapıyorsun..yeşil çay,çay serbest bol su içiyosun..2 kiloya kadar veren olmuş forumda yazıyor.benim 2. günüm şimdilik zorlanmadım ama kilo konusunda da hiç bi değişiklik olmadı yarın nolacak bakalım..

Selam kızlarr ohhh ne güzel kalabalıksınız bugun.Melekbade nasılsın?Bebiş nasıl?
Kızlar 10 dk aradayım egitimde geçmişi okuyamadım.Ögle yemegi çok saglıksız oldu

Merhaba kizlar bugun kizimin asi gunuydu geldik bir hamburger ekmegi biraz peynir 1zeytin 1muz yedim yarina 15civari misafirim var pastadir borektir hazirlik yapacam sagolsun bi arkadas var yanimda, yeni gelen arkadas hosgeldin, ayran detoksu bende cok ise yaradi

merhaba kızlar uzun süredir giremiyorum bende degişiklik yok 66 dayım hala neyse ki havalar güzelleşti keyfimde yerine geldi yeşilçay içiyorum su an öğlende pırasa yemegi yedirdim işe onu yedim akşama ne yapıcam bilmiyorum

Is yerin nasil sevdinmi, neyedin aksama dengelersin

Şimdilik ortam iyi ve seviyeli.Egitim sonu daha net belli olucak.Bugun yediklerim;sabah 7 de 2 dilim ekmek,3 zeytin,2 dilim peynir,1 fincan adacayı.Öglen dürüme tavuk ekmek ayran.3 kuru incir,1 neskafe,3 litre su.Aksam 1 kase corba,balık ve yeşillik.3 litre su aksama kadar....
Öglen yemeklerine çözüm bulmalıyım.Evdende götürebilirim.Bakalım :)
Yeni gelen hanımlar hosgeldiniz...

Senin adina çok sevindim canım ozlicez seni burda sık sık girmeeye çalış yoklugunu aratma.insallah aenin için hayirli bir is olur.ogle yeemeklerini evden götürebilirsin en azindan ne yediğini bilirsin.disarida olunca hele hele is yerlerinde yemekte sınır koymak z or oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…