Guzel sonuc veriyor canim detoks
sekeda şükür kavuşturana canım nerelerdesin
ama ilk zayıf halimi millet görünce çok şaşırmıştı herkes söyledi ne güzel olmuşsun diye kaynımın düğünü vardı eşimin akrabaları falan aramızda fazla samimiyet yoktu önceleri kilolusun falan diyemiyolardı yüzüme şimdi zayıfladığımı görünce ayy arkanda şu kadardı şöyle büyüktü diye söylediler hep ama şimdi çok güzel olmuşsun dediler inanın o an herşeye değiyo çok mutlu oluyosun
kavustuk valla 62.5 kilo geliorum bende bakalım salıya 61.8 olma ümidiyle okadar yogun tempolu olduki evin tek gelini bendim bebkte var zor ama iyi iş oldu baklaım kaldım yerden devam :)
Merhabalar herkese:) bende 62 kiloyum boyum 1,60 ve 50 kilo olmak istiyorum yediklerime dikkat ediyorum fakat biryerde yanlış yapıorum gıbi..böyle sıksık yuruyus ve spor yapmaya çalışıorum, sadece kahvaltılarda ekmek yiyorum ve de çayımdan, kahvemden ayıramadığım şekerim vardı onuda bıraktım:) başka ne yapabilirim??bir öneriniz varsa duymak isterim:)
Selamun Aleyküm canlarr.bugün detoksa başladım sabah tartıldım 61 kg yum.kahvaltıda 2 dilim tam buğday ekmeği 1 haşlanmış yumurta
3 tane zeytin bolca maydonoz çok az bal ve kaymak yedim..ayranı da 1 buçuk litre yaptım şu ana kadar gayet iyi bakalım cuma sonuç ne olacak
ben kahvaltı konusunda çok şansızım sabah 8 de iş başı. 16 aylık kızım var 7 de kalkıyorum onu hazırla anneme gönder evden çık işe geliyorum ve kahvaltı yapamıyorum anasınıfı öğretmeni olduğum için biraz dan velim listedeki menüyü getirecek ve bnde onu yiycem . ama az kaldı 2 haftalık tatilde jullıan ve kahvaltı şu son 4 kiloyuda vericem
merhaba canım suyu bol iç günde 3 litrenasıl yaptın bilmiyorum ama ekmeği yavaş yavaş azaltsaydın iyi olurdu sporada çok yüklenme saatlerini yerlerini değiştir değişiklikler yap sporda yeşilçay iç ben birden spora yüklendim çok az yiyodum kilo vermem durdu şimdi değiştiriyorum vücut neye alışıyorsa öyle gidiyo alıştırmamak gerek
günaydınlar..
ben kaçak olarak iyi değilim..çarşamba aileme gitcem ama kilo veremiyorum..
arkadaşım bu detoks nasıl yapılıyor..kaç kilo hedefleniyor..yazarmısınız..
Selam kızlarr ohhh ne güzel kalabalıksınız bugun.Melekbade nasılsın?Bebiş nasıl?
Kızlar 10 dk aradayım egitimde geçmişi okuyamadım.Ögle yemegi çok saglıksız oldu
Is yerin nasil sevdinmi, neyedin aksama dengelersin
Şimdilik ortam iyi ve seviyeli.Egitim sonu daha net belli olucak.Bugun yediklerim;sabah 7 de 2 dilim ekmek,3 zeytin,2 dilim peynir,1 fincan adacayı.Öglen dürüme tavuk ekmek ayran.3 kuru incir,1 neskafe,3 litre su.Aksam 1 kase corba,balık ve yeşillik.3 litre su aksama kadar....
Öglen yemeklerine çözüm bulmalıyım.Evdende götürebilirim.Bakalım :)
Yeni gelen hanımlar hosgeldiniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?