ben sürekli metabolizmamı şaşırtıyorum mesela hergün farklı şeyler yemeye çalışıorum 54 kiloyum sabah kalktığımda gece 54.8 le noktalıyorum bu 1 haftadır böyle ve çokk mutluyum
Yani kilonu koruyorsun cok guzel
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben sürekli metabolizmamı şaşırtıyorum mesela hergün farklı şeyler yemeye çalışıorum 54 kiloyum sabah kalktığımda gece 54.8 le noktalıyorum bu 1 haftadır böyle ve çokk mutluyum
Baya bi yürüdüm alisverisimi yaptım islerimi hallettim geldim simdi yemeğimi yapicam bide yemek yemem lazım
Ne guzel canim ben sporu unutur oldum gelen gidendn
Ne güzel tebrik ederim canım....Doyana kadar patateste cok güzel :) .Azmin daim olsun.
Teşekkür ederim iş içinde.Hayırlısı hiç bilmedigim bir sektörün içine girecegim.Umarım hersey çok güzek olur.
Gecen hafta kacti canim spor yapiyormusun
Spor yapamıyorum 2 haftadır.Belli bir düzene oturtmalıyım iş,ev,sporu.Sabah 06:30 da hergün yarım saat spor,kahvaltı,iş,ev düşünüyorum bakalım artık..6 lı rakamları görünce 5 li gruplar neden olmasın degil mi ama :)))) kızlar iyi dilekleriniz için tesekkür ederim.Kendi yada yakını hasta olanlarada acil şifalar diliyorum.
maşallah canım kiloyu vermek kadar korumak da önemli ve sen başarıyosun
Selamun Aleyküm canlarr.bugün detoksa başladım sabah tartıldım 61 kg yum.kahvaltıda 2 dilim tam buğday ekmeği 1 haşlanmış yumurta
3 tane zeytin bolca maydonoz çok az bal ve kaymak yedim..ayranı da 1 buçuk litre yaptım şu ana kadar gayet iyi bakalım cuma sonuç ne olacak
offffffffffffff bayadır giremiorummmmm kız istme işleri vardı gelen giden tanışma faslı sonra bebgı hasta ettik biraz yorgun ve aynı kiloda sayıklayan ben almadımm ama kızlarrr şimdi bugun evdeyim bir sürü iş irikmiş onları yapicam sizler neler yapiorsunz çok özledim sizi şu iki fatada 2 kg versem çokgüzel olucak ama vericem geriden geliorum 5 li rakamları görme ümidiyle vaktim olunca geri sayfalarıda okuyacagımm inşallah öpüyorum sizi yılamyın kızlar hiç bişey bizden önemli deil degeri verisek alırız bunu şu aralar çok iyi anladımmmmmm hissederekten söylüyorum
aynen canım vermek kadar korumakta önemli hatta korumak daha önemli ben onu beceremiyorum işte 59a düşmüştüm 70e geri çıktım :84:gerisini siz düşünün yani okadar kötü boğazım var:26:
becerirsin canım ya iste yeterki:)ben 70 leri hamileyken gördüm.doğumdan sonra da emziremediğim için çok veremedim hatta 70 e ramak kalmıştı ki akrabaların her görüşmemizde aa sen kilo almışsın demesi bni hırslandırdı ama kararlıyım koruyacam kilomu inş.
Olsun canım telasin bitince başlarsin azimlisin sen.guzel telaslar bunlar hayirli olsun insallah canım
Menun guzelmis canim bende bir patates ve yumurtali salata yaninda yogurt yiyecem de bi pismedi,esim nobetteyken yemek falan yapasim gelmiyo atistiriyorumbirazdan akşam yemeğimi yiycem kızlar 6da 1 tabak karnabahar haşlama 2 yk yoğurt 1 dilim tam buğday ekmeği eşim geç geliyo 8de 8i geçerek sofrada oluyo o yüzden ben hep erken yiyorum eşimle yemiyorum ilk başlarda kızıyodu ben yalnızmı yiycem diye ama 2 senedir alıştı oda
Selamun Aleyküm canlarr.bugün detoksa başladım sabah tartıldım 61 kg yum.kahvaltıda 2 dilim tam buğday ekmeği 1 haşlanmış yumurta
3 tane zeytin bolca maydonoz çok az bal ve kaymak yedim..ayranı da 1 buçuk litre yaptım şu ana kadar gayet iyi bakalım cuma sonuç ne olacak
Geçen hafta 70 kiloydum. Spor yapmıyorum.
Yapacak vaktim yok inşallah 1 ay sonra başlıyacağım...