Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
olursun canım ne kalmış şurda 4 kilocuk bide çabuk veriyosun maaşallah
inşallah canım hayırlısı bakalım 56 olana kadar devam
Olsun canım ya takma kafana verirsin yine çabuk geldiği için çabuk gider merak etmebende ara verdim diye kilo aldım hemen 62 2ydi 64.4 oldum ya 62 ye ne kadar zor düşmüştüm ya şimdi tekrar 64
Gunaydin kizlar sukur girebildim kizla ilgileniyorum,
Gecen hafta 69.6
Bu hafta 68.3
1300 gitmis
dün ve bugünde misafirle geçti
12 seans çokmuş yya ben çabuk biter inşallah
beyaz tenli ve tüğler siyah oldugu için çabuk diyor yaptırdıgım klinik birde bronz laşmamak lazım ben zaten güneşe alerjim var asla güneşlenemem bunlar avantaj oldu benim için
geçen hafta kaçtı canım çok vermişsin herhalhe
ara verme canım hemen mide büyüyor diyet bıraksanda yine dikkat et
benim annem de şeker hastası bende merak ettim karışımı
dün ve bugünde misafirle geçti
12 seans çokmuş yya ben çabuk biter inşallah
beyaz tenli ve tüğler siyah oldugu için çabuk diyor yaptırdıgım klinik birde bronz laşmamak lazım ben zaten güneşe alerjim var asla güneşlenemem bunlar avantaj oldu benim için
geçen hafta kaçtı canım çok vermişsin herhalhe
ara verme canım hemen mide büyüyor diyet bıraksanda yine dikkat et
benim annem de şeker hastası bende merak ettim karışımı
Kızlar bende 68,9 kiloyum.
Çok ağır ilerliyorum.
Bilmiyorum ne olacak.
Ağzıma 1 haftadır tatlı sokmadım:2:
ay süpersin canım ya maşallah 1300 çok iyi hatta çok çok iyi
evet canım ekmeği de kızartmayı da doyana kadr yiyorum..kahvaltıdan sonra ekmek yok ama yemiyorum..spor da pek düzenli yapamıyorum açıkcası yapabilirsem de kalça ve basen eritme hareketlerinden yapıyorum.ha bide günde 20-30 mekik çekiyorum.
Selam kızlar nasılsınız bakalım?Tüm yazılanları okuyamadım.Kilo verenleri tebrik ediyorum.Alanlarda takmayın kızlar birlikte hallederiiz.Ben bugun 6 da cıktım evden,yeni girdim daha.Hastahane,banka,iş görüşmesi derken bu saat oldu.Perşembe işe baslıyorum kızlar 15 günlük deneme sürem var.
...........
Gülcan canım bende hastahanede calıştım uzun yıllar.Ordaki dr ve tv çıkan dr.Ferudun kunakta bu karısımı vermişti.İnsülin mi kullanıyor annen bilmiyorum(insülin kullananlarda kullanmayın demişti çalıştıgım yerdeki dr)
bütün malzemelerden 50 gr.çektiriyorsun.Hepsi toz halde oluyor.Sabahlar annem 1 cay kasıgı yogurtla yiyor.Annemin akş 170 tokluk 450 idi Hga1c1 çok yüksekti ilk aylarda kullanmadık sadece ilac kullandı hep kötüydü,halsiz ve yorgun...Çok çekti annecigim.Sonra bu karısımı yaptırdım.Şimdi çok çok iyi.3 gün önce aylık kontrolü vardı normalin biraz üstünde dedi.Bir dahaki gelişinde ilaç bıraktırabilirim dedi.Netten araştır bak birçok şeye faydası var zaten....Allah razı olsun eski çalıştıgım dr.
1300 süpermişş tebrikler
Yok canım nerde gide gide 100 gram utanıyorum keendimden
Gülcan canım cok teşekkür ederim....Senide tebrik ederim.Karışım çok oluyor cam kavonozda duruyor.Hergün 1 cay kasıgı karışımdan yiyor.Aslında bizim dr.günde 2 kez yemeklerden önce yesin demişti...Annemin şekeri ilaçla birlikte cok düşürmesin diye biz günde 1 kere yediriyoruz.Ani şeker düşmemesi için.Allah şifa versin inşallah annecigine.
Bakalım bizde ciddi anlamda düşüş oldu.Sadece ilaçla hep aynı syretti.İlaç dozu arttırıldı bu sefer senkop,mide bulantısı,diyare,baş dönmesi olmuştu.İlaçta eski dozda devam ediyor.Ek olarakta karışım yiyor.Çok iyiyim kızım,allah razı olsun deyip duruyor anacıgım,canım....
Secil delimisin 100 gr da gitse gitsin üzülme.Kızlar moral bozuklugu ve diyeti kafaya takıp diyet yapan kişilerde zayıflama duraksıyormuş,beyin sinyalleri tam tersi gönderiyormuş.Yag yakımı olmuyormuş.Takmayın kafaya!!!!!Moral bozmak yok kızlar.Biz bu kiloları 1 günde mi aldık?HAYIRRR.Bu yüzden kilo aldım veremedim demeyin.1 hafta önce yediklerinizi gözden geçirin,nerde hata var....STRES,ÜZGÜNLÜK YOKKKK.Bu kilolar gidecek başka yolu yok.Bakın aramızda yazıp bir an azimlenen sonrada vazgecen cok oldu.Sizler ve ben gerçekten istiyoruz demek ki!!!!!
Sagol canim emzirmeninde etkisi var benim
Allah şifa versin canım benim esimde seker hastasi tip 2.ama yediklerine hic dikkat etmiyo.siyet yemek hazırlıyorum yiyo sonra gidiyo buzdolabini eseliyo.misafir geldiğinde ikram etmek için kahvenin yanina aldigim çikolataları bile sakliyorum bulunca yiyo.ilaclarini Bile ben veriyorum takip etmiyo.karisimin detaylarini aliyim bizim burdaki aktara hazirlatiyim deneyelim umarim faydasi olur