Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah hayırlısıyla olsun cok bekletmez seni umarım kendinde belirti arama bence ben 6 aydır deniyorum ilk aylar midem bulandı başım döndü 🤭🤭🤭sonuç regl. O yüzden belirti aramıyorum artık
Kız en iyi siz biliyorsunuz bu ayy bizim ilk denememizdi mide bulantısı, halsizlik ,uyku,kasık ağrısı,baş dönmesi hala dönüyor 🤭🤭yani hamilelikte ne ararsan yaşadım o yüzden belirti aramam hatta birara kesinlikle hamileyim ben dedim tam
test yapacaktım kırmızılıkları gördüm öyle baka kaldım dinlemem bir daha vücudumu 🙄adet günümün geçmesini beklerim 😍

Evet canim yaa nasipse yasim daha da gecmeden sart
Profilindeki sensin. Yaş geçmeden diyorsun ama benden küçüksün gibime geldi. Benimde yüzüm minyon hiç yaşımı göstermem. Çok hoş bişey. 3 çocuklu bir anne gibi değilim elhamdülillah çok şükür :)
Kendimi ço daha genç hissettiğim doğrudur :KK70:

Profilindeki sensin. Yaş geçmeden diyorsun ama benden küçüksün gibime geldi. Benimde yüzüm minyon hiç yaşımı göstermem. Çok hoş bişey. 3 çocuklu bir anne gibi değilim elhamdülillah çok şükür :)
Kendimi ço daha genç hissettiğim doğrudur :KK70:
Bende de oyle genetik Allaha sukur dedigin gibi bende kendimi daha kucuk hissederim 😃😃 ama sadece his 36 yim benn :KK43:((

Yaa iste acelem o yuzden ben de 3 istiyorum :) hatta hayalim hep 4 ama o kadarina yetisemem sanirim 😃 allah bagislasin seninkileri de

Bakarsın :) Allâh yardım ediyor. Biz ona güveniyoruz. Şahsen öyleyim. Ben değil o büyütüyor. Hikmetli bir yolculuktur annelik yolculuğu bakamasını bilene :KK66:

Kızlar kana gitmedim çocukları bahçeye indirdim. Çok iyi geliyor ,hava çok sıcak evde durulmuyor.
sadehayatt06 sadehayatt06 kuzum doğru diyorsun o 2.çizgide pembelik yok negatif o test.
Sizide merakta bıraktım hep yazdım ettim hakkınızı helal edin.
N neyb N Nazlim0634 ve diğer kızlar.
Ayy canım ne demek helal olsun sende hakkını helâl et. Yinede sen doktora git bize haber verirsin.Bende böyle düşündüm senin bat çoktan geçti hamile olsan daha koyu çıkmazmıydı diye yine de belli olmaz tabiki doktora gitmeden için rahat etmez.

Bende de oyle genetik Allaha sukur dedigin gibi bende kendimi daha kucuk hissederim 😃😃 ama sadece his 36 yim benn :KK43:((

Yaşın çok küçük değilmiş :KK66:
Ama yaşını göstermediğine göre Fit bir vucudun var. Ve bu demektirki daha çok gücün var. Yaparsın hadi bakalım buraya tek gelenler iki kişi olarak çıkacak. Sende pozitifİ göreceksin inşallah. Duacıyız

Ayy canım ne demek helal olsun sende hakkını helâl et. Yinede sen doktora git bize haber verirsin.Bende böyle düşündüm senin bat çoktan geçti hamile olsan daha koyu çıkmazmıydı diye yine de belli olmaz tabiki doktora gitmeden için rahat etmez.
Aynen demi . Evet ptesi kana gideceğim. Ama ondan önce gelsin şu kırmızı kart.

Yaşın çok küçük değilmiş :KK66:
Ama yaşını göstermediğine göre Fit bir vucudun var. Ve bu demektirki daha çok gücün var. Yaparsın hadi bakalım buraya tek gelenler iki kişi olarak çıkacak. Sende pozitifİ göreceksin inşallah. Duacıyız
Ayy canim agzindan bal damliyor hadi bakalim insallah mutlu haber veririm bende 😊😊

X