- 28 Mart 2018
- 1.036
- 1.691
- Konu Sahibi sadehayatt06
- #1.941
Evet canim yaa nasipse yasim daha da gecmeden sartSenin bebeğin bir yaşında 2.istiyorsun değilmi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canim yaa nasipse yasim daha da gecmeden sartSenin bebeğin bir yaşında 2.istiyorsun değilmi.
Yap valla. Boş konuşanlarà bakma. Benim 3 tane ellerinden öperler . Çok çok güzel oluyor zor tabi ama gececek bu zor günler.Evet canim yaa nasipse yasim daha da gecmeden sart
Kız en iyi siz biliyorsunuz bu ayy bizim ilk denememizdi mide bulantısı, halsizlik ,uyku,kasık ağrısı,baş dönmesi hala dönüyor yani hamilelikte ne ararsan yaşadım o yüzden belirti aramam hatta birara kesinlikle hamileyim ben dedim tamİnşallah hayırlısıyla olsun cok bekletmez seni umarım kendinde belirti arama bence ben 6 aydır deniyorum ilk aylar midem bulandı başım döndü sonuç regl. O yüzden belirti aramıyorum artık
Yaa iste acelem o yuzden ben de 3 istiyorum :) hatta hayalim hep 4 ama o kadarina yetisemem sanirim allah bagislasin seninkileri deYap valla. Boş konuşanlarà bakma. Benim 3 tane ellerinden öperler . Çok çok güzel oluyor zor tabi ama gececek bu zor günler.
Profilindeki sensin. Yaş geçmeden diyorsun ama benden küçüksün gibime geldi. Benimde yüzüm minyon hiç yaşımı göstermem. Çok hoş bişey. 3 çocuklu bir anne gibi değilim elhamdülillah çok şükür :)Evet canim yaa nasipse yasim daha da gecmeden sart
Bende de oyle genetik Allaha sukur dedigin gibi bende kendimi daha kucuk hissederim ama sadece his 36 yim benn ((Profilindeki sensin. Yaş geçmeden diyorsun ama benden küçüksün gibime geldi. Benimde yüzüm minyon hiç yaşımı göstermem. Çok hoş bişey. 3 çocuklu bir anne gibi değilim elhamdülillah çok şükür :)
Kendimi ço daha genç hissettiğim doğrudur
Yaa iste acelem o yuzden ben de 3 istiyorum :) hatta hayalim hep 4 ama o kadarina yetisemem sanirim allah bagislasin seninkileri de
Ayy canım ne demek helal olsun sende hakkını helâl et. Yinede sen doktora git bize haber verirsin.Bende böyle düşündüm senin bat çoktan geçti hamile olsan daha koyu çıkmazmıydı diye yine de belli olmaz tabiki doktora gitmeden için rahat etmez.Kızlar kana gitmedim çocukları bahçeye indirdim. Çok iyi geliyor ,hava çok sıcak evde durulmuyor.
sadehayatt06 kuzum doğru diyorsun o 2.çizgide pembelik yok negatif o test.
Sizide merakta bıraktım hep yazdım ettim hakkınızı helal edin.
N neyb N Nazlim0634 ve diğer kızlar.
Bende de oyle genetik Allaha sukur dedigin gibi bende kendimi daha kucuk hissederim ama sadece his 36 yim benn ((
Aynen demi . Evet ptesi kana gideceğim. Ama ondan önce gelsin şu kırmızı kart.Ayy canım ne demek helal olsun sende hakkını helâl et. Yinede sen doktora git bize haber verirsin.Bende böyle düşündüm senin bat çoktan geçti hamile olsan daha koyu çıkmazmıydı diye yine de belli olmaz tabiki doktora gitmeden için rahat etmez.
Bakarim insallah ama yas itibariyle yetisemem 3 zorla yetisiyo 40 diye hesaplasam. Ama hayirlisi insallah yetisir olurBakarsın :) Allâh yardım ediyor. Biz ona güveniyoruz. Şahsen öyleyim. Ben değil o büyütüyor. Hikmetli bir yolculuktur annelik yolculuğu bakamasını bilene
İkiz olsalar ohh misBakarim insallah ama yas itibariyle yetisemem 3 zorla yetisiyo 40 diye hesaplasam. Ama hayirlisi insallah yetisir olur
Ayy canim agzindan bal damliyor hadi bakalim insallah mutlu haber veririm bendeYaşın çok küçük değilmiş
Ama yaşını göstermediğine göre Fit bir vucudun var. Ve bu demektirki daha çok gücün var. Yaparsın hadi bakalım buraya tek gelenler iki kişi olarak çıkacak. Sende pozitifİ göreceksin inşallah. Duacıyız
Keskeeee Allahimmm ne guzel dedin su mubarek gunde allahimmmmİkiz olsalar ohh mis
İnşallah bu ayy hepimiz birden hamiş oluyormuşuzAyy canim agzindan bal damliyor hadi bakalim insallah mutlu haber veririm bende
Allah söyletiyor duanın gücüne inanıyorum. Olacağı varsa dualar dökülüveriyor. İnşallah hepinizin evlatlarını görürüm 9 ay içindeAyy canim agzindan bal damliyor hadi bakalim insallah mutlu haber veririm bende
Yaa insallaaahh. Valla ben test stokladim. Her gun yapiyorum cok erken oldugunu bile bile en ufak cizgi olsun gorursem hemen aticam size de :)) keske gorsek hemen cok bekletmeseİnşallah bu ayy hepimiz birden hamiş oluyormuşuz
Bende inanirim. Insallahhh valla her duama buradakileri de katiyorum. Rabbim kabul etsin insallah oyle moral oldu ki soylediklerin sarilasim geldi sana sıkı sıkıAllah söyletiyor duanın gücüne inanıyorum. Olacağı varsa dualar dökülüveriyor. İnşallah hepinizin evlatlarını görürüm 9 ay içinde
N Nazlim0634 N neyb sadehayatt06 Mavi Boncugumm kahvecibaby hepiniz hepiniz inşallah
Ay sorma demesinmi gece şirketin yemeği varGerçekten çok yorgun geliyorlar insan yakınlaşmaya çekiniyor Ama ne edecez ne yapacağız bu savaşı biz kazanacağız pes etmek yok kızlar
Bende ilk defa deniyorumKız ben hiç anlamıyorum bu ovu testinden şuan sizi takip ediyorum sessiz sessiz koyu olunca yumurtladın mı oluyor yani☺☺