- 16 Mart 2014
- 6.547
- 6.079
- Konu Sahibi sadehayatt06
- #1.741
Hadi hadi bu kadar çocukları kim yaptı sizde ne cevherler vardır da çaktırmıyonuzSenden öğrenceğimiz çok şey var bacım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi hadi bu kadar çocukları kim yaptı sizde ne cevherler vardır da çaktırmıyonuzSenden öğrenceğimiz çok şey var bacım
AhahahaaaaHadi hadi bu kadar çocukları kim yaptı sizde ne cevherler vardır da çaktırmıyonuz
Romantizm ben no bacımHadi hadi bu kadar çocukları kim yaptı sizde ne cevherler vardır da çaktırmıyonuz
Canım aynı gün koyulaşmaz zaten gün gün geçtikçe koyulaşıyor. Adet gününde kan ver, öncesinde verirsen tekrarlamanı istiycek doktor, günün ne zamandı?Yok canim eşim getirmis markasına falan bakmadım iki tane almis ikisinide yarim saat arayla yaptim koyulasmiyor boyle kaliyor anlamadim offfff vallahi adamda testi ayni eczaneden aliyor adama bak iki gune bir gebelik testi aliyor
3/4arasinda olmam lazimCanım aynı gün koyulaşmaz zaten gün gün geçtikçe koyulaşıyor. Adet gününde kan ver, öncesinde verirsen tekrarlamanı istiycek doktor, günün ne zamandı?
Ne garipse erken gebelik testini yapinca negatif cikti hep 6gun onceden4gun onceden yapmıştım birde itiraf ediyorum 10gun oncedenayyyy vallahi 10gun onceden hahahahaha neyse canim bak benim icin komik bir ani olarak kaldi işteCanım tebrikler erken gebelik testinde daha belirgin çıkar istersen onda da dene. Maşallah hadi bakalım grupta bebişler çoğalıyor
Canım gec döllenmedir belki o yüzden daha gec cıkabilir hayırlısıyla vardır inşallahNe garipse erken gebelik testini yapinca negatif cikti hep 6gun onceden4gun onceden yapmıştım birde itiraf ediyorum 10gun oncedenayyyy vallahi 10gun onceden hahahahaha neyse canim bak benim icin komik bir ani olarak kaldi işte
Canım bnim 3 kizim var çevre çok etkilio bni sürekli aa uctanemi senmi yaptin boş durmamışsın gibi tahrik edici konuşmalara maruz kaliorum ne yazikkiMerhabalar hanımlar benim 2 evladım var 5 aydır 3. çocugu düşünüyorum benim gibi cocuğuna kardeş düşünenler gelin konuşalım dertleşelim sohbet edip birbirimize hayır duası edelim batlarımızı beraber bekleyelim.
Benim için ilk veya 3. Hiç farketmiyo aynı heyecan aynı umut devam ediyor Rabbim sağlıkla hayırla isteyen herkese nasip etsin çifter çifter 
Listemizi oluşturalım
Bismillahirrahmanirrahim
M momteacher 15 haziran
karapisso 19 haziran
@kahvecibaby 28 haziran
N nursewhite 3 temmuz
@Bensiz58 4 temmuz
@Camelwhite 6 temmuz
@MNbeyaz 7 temmuz
@nisann_tr 10 temmuz
@miraleyn 12 temmuz
sadehayatt06 13 temmuz
@pinkpunk00 15 temmuz
@Mavi Boncugumm 18 temmuz
N neyb 19 temmuz
@Nazlim0634 21 temmuz
Ağzı olan konuşuyor. Ama ben her defasında bi tane daha yapacağım diye onları tahrik ediyorum çatlasınlarCanım bnim 3 kizim var çevre çok etkilio bni sürekli aa uctanemi senmi yaptin boş durmamışsın gibi tahrik edici konuşmalara maruz kaliorum ne yazikki
Işte bide öyle bi durum var catlamiolar dahada fazla yorum yapıolar emin olun 3 cü hamileligimi herkesten saklamıştım böyle kötü konuştukları icinAğzı olan konuşuyor. Ama ben her defasında bi tane daha yapacağım diye onları tahrik ediyorum çatlasınlar
Canım boşver sene oyleleriyle zaten cok görüşmemek lazım saygı duymayı bilmiyor insanlar. Bizim burda bir laf var anası belli babası belli derler niye cekinelimCanım bnim 3 kizim var çevre çok etkilio bni sürekli aa uctanemi senmi yaptin boş durmamışsın gibi tahrik edici konuşmalara maruz kaliorum ne yazikki
Aynı şeyleri yaşıyoruz desene.Işte bide öyle bi durum var catlamiolar dahada fazla yorum yapıolar emin olun 3 cü hamileligimi herkesten saklamıştım böyle kötü konuştukları icin
Ya varya hamile iken insan kafasına takıyor... görüşmek istemiyorum öylesi geveze insanlarla. Çevremi daralttım sonra... anası babası belli tabi ama genede konuşuyorlar. Valla bide Moral verenler var onuda yazayım, 3 ta ete bakan 4 é 5 é de bakar yap kız , benden geçti yoksa yapardım diyenler... bide yapma diyenlerden çocuğu olmayan var. Ne akla hizmet çözemiyorumCanım boşver sene oyleleriyle zaten cok görüşmemek lazım saygı duymayı bilmiyor insanlar. Bizim burda bir laf var anası belli babası belli derler niye cekinelim
Tabi cnm zamanında yapmayıp cok pişman olan da var mesela. Örnek cok ama insan kendine bakmalı sonuçtaYa varya hamile iken insan kafasına takıyor... görüşmek istemiyorum öylesi geveze insanlarla. Çevremi daralttım sonra... anası babası belli tabi ama genede konuşuyorlar. Valla bide Moral verenler var onuda yazayım, 3 ta ete bakan 4 é 5 é de bakar yap kız , benden geçti yoksa yapardım diyenler... bide yapma diyenlerden çocuğu olmayan var. Ne akla hizmet çözemiyorum
Hic sorma bn cocuklarimdan memnunum etraftakiler rahatsız oluoAynı şeyleri yaşıyoruz desene.
Hay aziniza saglik ama tanimadigim bile parkta gorse bi aa cekio isteCanım boşver sene oyleleriyle zaten cok görüşmemek lazım saygı duymayı bilmiyor insanlar. Bizim burda bir laf var anası belli babası belli derler niye cekinelim
BendeYa varya hamile iken insan kafasına takıyor... görüşmek istemiyorum öylesi geveze insanlarla. Çevremi daralttım sonra... anası babası belli tabi ama genede konuşuyorlar. Valla bide Moral verenler var onuda yazayım, 3 ta ete bakan 4 é 5 é de bakar yap kız , benden geçti yoksa yapardım diyenler... bide yapma diyenlerden çocuğu olmayan var. Ne akla hizmet çözemiyorum