Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Testi tam yapıyordum bir baktım iç çamaşırımda kırmızılıklar şok geçirdim ne bir belirti ne bir ağrı var dedimki tutunma kanaması mı acaba ama yok baktım regl olmuşum😔çok üzüldüm.Kısmet değilmiş.Sabah uyandım hâlâ başım dönüyor ve mide bulantısı da var dedimki kesin hamileyim.Eşime söyledim diyor ki olsun sen pazartesi git kan ver neden gidiyim dedim olsun yinede kan ver dedi iyice üzüldüm .Kızlar elendim bende Çok üzgünüm 😔😔
Üzülme kuzum , daha bismillah birinci deneme. İnşallah bi dahaki ay. Demekki test bi dahaki ay için bekleyecek...

Testi tam yapıyordum bir baktım iç çamaşırımda kırmızılıklar şok geçirdim ne bir belirti ne bir ağrı var dedimki tutunma kanaması mı acaba ama yok baktım regl olmuşum😔çok üzüldüm.Kısmet değilmiş.Sabah uyandım hâlâ başım dönüyor ve mide bulantısı da var dedimki kesin hamileyim.Eşime söyledim diyor ki olsun sen pazartesi git kan ver neden gidiyim dedim olsun yinede kan ver dedi iyice üzüldüm .Kızlar elendim bende Çok üzgünüm 😔😔
Yaa üzüldüm kuzum hala bir umut bekliyordum ben senden güzel haber. Hayırlısı canım en azından belirsizlik kalktı canını skma gecikme kötü oluyo ya

Güzel dualarınız için Allah razı olsun kızlar. Amin kalanlara Allah hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin. Sizlerinde anneleri uzun sağlıklı yaşasın inşallah.

Hayırlısı minnoşum😔
üzülme bende ilk üzülmüştüm azcık şuan sallamıyorum
Zaten hayırlısını istemiyor muyuz hadi reglinin tadını çıkar beni müthiş rahatlatır Gevşemeye bak canım

Huu kızlar yumurtam çatlamış 😂😂 Bende niye çift çizgiyi görmüş gibi mutlu oluyorsam artık 😂😂😂
IMG_20200628_151118.jpg

Kızlar bu arada bişey sorcam biraz özel bir konu affınıza sığınarak
Şimdi birliktelik olduktan sonra abdest alınıyorya
Ertesi gün bile İçinden malum şey gelebikiyor bazen
abdest bozuluyormudur merak ettim
ne kadar aksın diye beklesen temizlesende çıkmayabiliyor

Kızlar bu arada bişey sorcam biraz özel bir konu affınıza sığınarak
Şimdi birliktelik olduktan sonra abdest alınıyorya
Ertesi gün bile İçinden malum şey gelebikiyor bazen
abdest bozuluyormudur merak ettim
ne kadar aksın diye beklesen temizlesende çıkmayabiliyor
Canım bende iyice yıkamaya çalışıyorum ama yapacak birsey y ok napalım duştan cıkınca namaz kılıyorum

Yumurtlama ile ilgili sıkıntı yaşayan kişilerde bu testler nasıl çıkıyordur acaba
koyu renk çıkıyormudur ya da silikleşme görünüyor mudur
Bu testlerin yanıltma olasılığı ya da yanlış sonuçlar vermesi falan söz konusu mu acaba

X