Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Geçen ay Ramazan olduğu için sahur ezan davulcu telaşesinden çok stres olmuştum ben ama bi ay rahattım psikolojik olarak ama olmayacak yine biliyorum hacamat araştırayım ben inşallah bulurum düzgün birini instangramdan baksam güvenilir olur mu acaba

Geçen ay Ramazan olduğu için sahur ezan davulcu telaşesinden çok stres olmuştum ben ama bi ay rahattım psikolojik olarak ama olmayacak yine biliyorum hacamat araştırayım ben inşallah bulurum düzgün birini instangramdan baksam güvenilir olur mu acaba
Bilemiyorum inan....çevrene spr istersen bulunur illa.

nickine göre sivaslısın ya da sivastasın bilmiyorum ama mutlaka vardır oralarda tanıdıkların falan varsa onlara bir sor istersen

olmayacak demeyin inşAllah hayırlısıyla olsun diyin :KK66:
eğer bir rahatsızlığınız yoksa doktor kontrollerinizi de yaptırdıysanız olur Allah'ın izniyle..
bu forumda tüpleri tıkalı olup kendiliğinden hamile kalan arkadaş bile vardı. Rabbim ol der ve olur vakti zamanı gelsin yeterki.. ki olmasa bir sebebi vardır biz bilmiyoruzdur..

Ay olmaz inşallah cooook rahat bir gebelik gecirirriz kız olumlu düşünelim
Kız 3.en zoruydu benim. En çok mide bulantısı halsizlik RİSK... ama inanıyorum zoru ceren kolayınıda veriyor. Doğumdan gördüm mükafatını. Dilerim bunda saha kolaylık ve güzellikler bizimle olur... 😍💕💕💕

Kız 3.en zoruydu benim. En çok mide bulantısı halsizlik RİSK... ama inanıyorum zoru ceren kolayınıda veriyor. Doğumdan gördüm mükafatını. Dilerim bunda saha kolaylık ve güzellikler bizimle olur... 😍💕💕💕
Benim ilkim zordu bebeğim de oyle 2. No iyiydi o yüzden bunu daha da iyi bekliyorum kuzum 😂😂

Kızlar bende geçen aylar günüm geçtiğinde mide bulantısı karın ağrısı baş dönmesi yaşamıştım meğer bende üşütmüş üm tabi cocuk düşündüğümüz için her seyi hamileliğe yoruyoruz napalım 😅
Canım ben bu ay boyleyim baş ağrısı var 3 veya 4 gündür ama çok şiddetli değil mide bulantısı var bugün daha fazla midem bulandı dışarı çıktık maske takiyoruz bulantı mı yaptı acaba dedim psikolojik sürekli düşündüğümden olabilir🤔🤔🤔Ayyyy ben dayanamıyorum sabah test yapacağım pozitif çıkmazsa regl olmayı beklerim olmazsam tekrar test yapar kan veririm.Yapar yapmaz pozitif olsun olmasın hemen size yazacağım insllah Hakkımızda hayırlısı olur 🤲🤲ne olur dua edin kızlar 😘😘

Canım ben bu ay boyleyim baş ağrısı var 3 veya 4 gündür ama çok şiddetli değil mide bulantısı var bugün daha fazla midem bulandı dışarı çıktık maske takiyoruz bulantı mı yaptı acaba dedim psikolojik sürekli düşündüğümden olabilir🤔🤔🤔Ayyyy ben dayanamıyorum sabah test yapacağım pozitif çıkmazsa regl olmayı beklerim olmazsam tekrar test yapar kan veririm.Yapar yapmaz pozitif olsun olmasın hemen size yazacağım insllah Hakkımızda hayırlısı olur 🤲🤲ne olur dua edin kızlar 😘😘
Bende senden güzel haberler bekliyorum. Hadi bakalım 😍
Yarın ola hayrola

Hadi bakalım patlat bombayı inşallah ezan okunuyor şuan 🙏🏼

Hadi bakalım patlat bombayı inşallah ezan okunuyor şuan 🙏🏼
Canımsın arkadaşım çok teşekkür ederim bakalım patlayacak mı bomba.Ne oldu biliyormusun başıma ilk defa geldi afedersin söylüyorum ama akşama doğru tuvalete girdim neredeyse bir avuç akıntı geldi beyaz kokusuz sümüksü hiç böyle olmamıştı.Spiral çıktı ondan dolayı desem 2 haftayı geçti neyse zaman gösterecek Rabbim hayirlisini versin

Ayyy yap kız hadi bakalım inşallah belki silik milik çıkar 😂siz test yaptıkca ben kendim yapmış gibi heyecanlanıyorum

Canımsın arkadaşım çok teşekkür ederim bakalım patlayacak mı bomba.Ne oldu biliyormusun başıma ilk defa geldi afedersin söylüyorum ama akşama doğru tuvalete girdim neredeyse bir avuç akıntı geldi beyaz kokusuz sümüksü hiç böyle olmamıştı.Spiral çıktı ondan dolayı desem 2 haftayı geçti neyse zaman gösterecek Rabbim hayirlisini versin
Aaa o kadar yoğun gelmesi ilginç
Ay inşallah gebelik vardırda ondandır

Hayırlısı olsun hakkında yarın güzel haberle başlarız güne inşallah.ben de yazacaktım iki gündür hafif ama geçmeyen baş ağrım bu gün de sol karın ağrım var 😳 psikolojik deni oluyor geçen ay kesin tamam bu ay demiştim,ovulasyondan 11-12 gün sonra idrar testinde görülür diye biliyorum benim 11 gün sonrası adet günüme gelince elimdeki testleri kullanamadım bir türlü:KK14:

Hayırlısı olsun hakkında yarın güzel haberle başlarız güne inşallah.ben de yazacaktım iki gündür hafif ama geçmeyen baş ağrım bu gün de sol karın ağrım var 😳 psikolojik deni oluyor geçen ay kesin tamam bu ay demiştim,ovulasyondan 11-12 gün sonra idrar testinde görülür diye biliyorum benim 11 gün sonrası adet günüme gelince elimdeki testleri kullanamadım bir türlü:KK14:
Aminnn canım.Evet psikolojik oluyor kendini hamile sanıyor hamilelikte yaşanan olayları bedenin de hissediyorsun.Benim 3 veya 4 gündür ağzımda acılık var kendi kendine tuhaf bir acı hiç başıma gelmedi böyle birşey diğer hamileliklerimde de yaşamadım yani.3 veya 4 gündür baş ağrısı var mide bulantısı ama bunlar çok şiddetli değil altımda baskı var sağ kasığımda ani harekette bugün kramplar yaşadım.Bu kadar işte bekleyip göreceğiz.Rabbim büyüktür zamanını biliyordur zamanı ise hakkımızda hayırlı ise inşallah vardır 🤲🤲🤲

X