Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Saol canım 2. yi bekliyoruz inşallah sağlıcakla Darısı sizlere

Kızlar sabah sağlık ocağına gittim folik asit yazdiriyim diye doktora dedimki gebelik planlıyorum folik asit yazdırmak istiyorum kanına baktırdın mı spirali çıkartmak için gittim kan aldılar gebelik var mı yok mu dedim doktor kanına bakıp folik asit yazmaları lazımdı dedi neyse yaziyim bir zararı olmaz iç yanlız sakın ağrı kesici ilaç filan içme çok mecburda kalsan dahi içme yeme içmene sağlıklı bir şekilde dikkat edersen sağlıklı bebeğin olur dedi.Hamile kalıncada hemşirelerin yanına gel dedi..Ayyy nasıl heyecanlandım ☺

ne güzel aile hekimi ya maşallah.. bizimkinin de hiç hali yok görünüyor tövbe ya rabbim.. sağlıkla olsun inşAllah

Çok motive edici olmuş konuşması. Böyle hekimler var olsun hep. Allah razı olsun.

Kızlar bat günü yarın ben test yaptım koskoca bir tek çizgi
İlk yaptığım An sanki silik göründü kalbim çarptı gözlerim kalp kalp oldu
Ama sonuç bu

Eklentiler

• 20200618_145044.jpg
    51,7 KB · Görüntüleme: 29
Ay bu testlerden iyice nefret geldi yaw
benim silik çizgi çıkmıştı ama olmadı umarım sende tersi olur
Hepimiz için hayırlısı olsun.
Bugün hormon testi sonuçlarımıda öğrendim bir sıkıntı yokmuş şükür
Böylelikle kadın doğum kontrolümüde hallettim

Gözün aydın elhamdülillah çok şükür. Spral çıktı testler yapıldı. Geriye çalışmak kalıyor

Ayyy canım garipsiyorlar şimdikiler doktorlar bile . 1.yi normal 2.yi çok görüyor millet benim etrafimdaki insanlar böyle yani.
herkes sonuçta kendini biliyor kendinden mesul canım şu kadar çocuk yapın demek cok mantıksız bence en iyi anne baba bilir tabiki takma onlara
Sen niye banlandın yavrum ya. Okudum mesajlarını ama banlanacak birşeyler görmedim. Oyy her neyse inşallah kısa sürer aramıza katılırsın. Bende test yaparsam yazarım...
kahvecibaby Geldim kuzular amaan boşver işte birisi grupta ayet okuyoruz ya ben bu hafta regl oldum okuyamicam dedim
hakka giriyorsun yazmış bende tabi kul hakkından korkarım şimdiye kadar regl olanların yerine okuduk hep ilk kez boyle birsey soylenildi üzüldüm yani açıkcası boyle bir konuşma oldu önemli değil herkes de bana hak vermiş zaten

Son düzenleme:
Ne güzel oh oh maşallah devam edersin gebelikte de oraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…