- 26 Nisan 2014
- 696
- 670
-
- Konu Sahibi sadehayatt06
Saol canım 2. yi bekliyoruz inşallah sağlıcaklasadehayatt06 çok geçmiş olsun.
M momteacher hamile olan arkadaşım tebrikler can sağlığı ile kucağına alırsın inşallah. Kaçıncı olacak yavrun.
Ben kızımla uğraşıyorum çok huzursuzdu bugun. Havada çok sıcak.
Dün gece mide bulantısı ve baş dönmesi uğultu yaşadım. Bilmiyorum kulak sorunumu yoksa gebelikmi
Bat geçsin diyor bekliyorum...
Kızlar sabah sağlık ocağına gittim folik asit yazdiriyim diye doktora dedimki gebelik planlıyorum folik asit yazdırmak istiyorum kanına baktırdın mı spirali çıkartmak için gittim kan aldılar gebelik var mı yok mu dedim doktor kanına bakıp folik asit yazmaları lazımdı dedi neyse yaziyim bir zararı olmaz iç yanlız sakın ağrı kesici ilaç filan içme çok mecburda kalsan dahi içme yeme içmene sağlıklı bir şekilde dikkat edersen sağlıklı bebeğin olur dedi.Hamile kalıncada hemşirelerin yanına gel dedi..Ayyy nasıl heyecanlandım ☺
Çok motive edici olmuş konuşması. Böyle hekimler var olsun hep. Allah razı olsun.Kızlar sabah sağlık ocağına gittim folik asit yazdiriyim diye doktora dedimki gebelik planlıyorum folik asit yazdırmak istiyorum kanına baktırdın mı spirali çıkartmak için gittim kan aldılar gebelik var mı yok mu dedim doktor kanına bakıp folik asit yazmaları lazımdı dedi neyse yaziyim bir zararı olmaz iç yanlız sakın ağrı kesici ilaç filan içme çok mecburda kalsan dahi içme yeme içmene sağlıklı bir şekilde dikkat edersen sağlıklı bebeğin olur dedi.Hamile kalıncada hemşirelerin yanına gel dedi..Ayyy nasıl heyecanlandım ☺
D9n dus gurunda yazışmalar olmuş ama ban yiyecek bişey yok sebebini bilmiyorum inan.sadehayatt06 yok hayırdır???
Kızlar bat günü yarın ben test yaptım koskoca bir tek çizgi
İlk yaptığım An sanki silik göründü kalbim çarptı gözlerim kalp kalp oldu
Ama sonuç bu
[/Q U Hayırlısı olsun canım.hayırlı zamanda gelsin insllah hepimize temennim bu
Ay bu testlerden iyice nefret geldi yawKızlar bat günü yarın ben test yaptım koskoca bir tek çizgi
Ama sonuç bu
Hepimiz için hayırlısı olsun.Ay bu testlerden iyice nefret geldi yaw
benim silik çizgi çıkmıştı ama olmadı umarım sende tersi olur
Bugün hormon testi sonuçlarımıda öğrendim bir sıkıntı yokmuş şükür
Böylelikle kadın doğum kontrolümüde hallettim
Sağol canım bakalım artıkHepimiz için hayırlısı olsun.
Gözün aydın elhamdülillah çok şükür. Spral çıktı testler yapıldı. Geriye çalışmak kalıyor
Spiral bende vardıHepimiz için hayırlısı olsun.
Gözün aydın elhamdülillah çok şükür. Spral çıktı testler yapıldı. Geriye çalışmak kalıyor
KarıştırdımmmmSpiral bende vardı
Yolu açık olsn enn kısa zamanda tutunsunnnnn inşallahSağol canım bakalım artık
Spral yoktu kız ben öyle muayene vs için gittim
Çalışmalara devamke
herkes sonuçta kendini biliyor kendinden mesul canım şu kadar çocuk yapın demek cok mantıksız bence en iyi anne baba bilir tabiki takma onlaraAyyy canım garipsiyorlar şimdikiler doktorlar bile. 1.yi normal 2.yi çok görüyor millet benim etrafimdaki insanlar böyle yani.
Sen niye banlandın yavrum ya. Okudum mesajlarını ama banlanacak birşeyler görmedim. Oyy her neyse inşallah kısa sürer aramıza katılırsın. Bende test yaparsam yazarım...
Yoo ben sezaryanden 3 ay sonra taktırdım ilk kez boyle birsey duyuyorum yıllarca da kullandım yani ne zararı varmış acabaSezeryan olan annelere spiral takılmazmış en az bir normal doğum yapması lazımmış doğru mu? Bence yanlış
Ne güzel oh oh maşallah devam edersin gebelikte de orayaKızlar sabah sağlık ocağına gittim folik asit yazdiriyim diye doktora dedimki gebelik planlıyorum folik asit yazdırmak istiyorum kanına baktırdın mı spirali çıkartmak için gittim kan aldılar gebelik var mı yok mu dedim doktor kanına bakıp folik asit yazmaları lazımdı dedi neyse yaziyim bir zararı olmaz iç yanlız sakın ağrı kesici ilaç filan içme çok mecburda kalsan dahi içme yeme içmene sağlıklı bir şekilde dikkat edersen sağlıklı bebeğin olur dedi.Hamile kalıncada hemşirelerin yanına gel dedi..Ayyy nasıl heyecanlandım ☺
Yaa tüh olsun be canım daha yeni başladın Bismillah ısınma turlarındasın henüz bir dahaki aya beraber hamile kalalımKızlar bat günü yarın ben test yaptım koskoca bir tek çizgi
Ama sonuç bu
Cok sevindim hadi gözün aydın canım ben bu ay hamile kalamazsam gelecek aydan sonra gitmeyi düşünüyorum doktora artık 6 ay bitinceBugün hormon testi sonuçlarımıda öğrendim bir sıkıntı yokmuş şükür
Böylelikle kadın doğum kontrolümüde hallettim