Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayy kızlar ishal oldum bacaklarım falan cok ağrıyor regl de hala olmadım olacağı varsa olaydım da bir kurtulaydım bir an önce ağrıdan

Bende ertelemeyi hiç düşünmüyorum hele bu saatten sonra yaşım 32 zaten şimdi oldu oldu sonra çok zor.
Canım spiral çıkartmayı düşündüğüm zamanlar cesaret edemiyordum korku vardı sürekli.Aklimda soru işaretleri vardı hatta beynimi kemiriyordu olsa mı olmasa mı diye bir yandan da deli gibi istek vardı.Şimdi nasıl seviniyorum anlatamam birden bütün endişelerim bitti bende anlam veremedim.Hatta eşim de endişe ediyordu şimdi oda çok istekli hamile kıyafeti almaya bile kalktı hamilemisin diyor baya baya istekli.Cocuklar sürekli soruyor kardeşim ne zaman olur karninda mı anne diye. Canım milletin ne dediği benim umrumda da değil ama bazen elimde olmadan sinirlerim oynuyor.Ama şunu öğrendim ağzı olan konuşuyor senin yararına değil ve kendi hayatına bakarak konuşuyorlar.Bir arkadaşım şubatta 3. Bebeğini doğurdu 3de küçük diyorki virüs var diye çikmamazlik yapmadık zaten çikamazdim 3 taneyle büyüyorlar şükürler olsun diyor.Çok zor ama dünyanın en güzel şeyi düşünüyorsan hiç durma hemen yap diyor.Yani anlatsam daha çok anlatacak şey var.Eşim derki kimseyi dinlemiyeceksin en iyisi senin bildiğin der kötü de olsa benim tercihimdi deyip üzülmezsin der.Inşallah en kısa zamanda güzel haberleri burda paylaşırız biliyorum ki birimizin sevinci hepimizi çok sevindirir.☺☺

Cnm hava cok sıcaktı bende dayanamadım soğukta uzandım biraz üşüttüm galiba
Ayyy canım ben hamile kalınca bacak ağrısı çok olur nasıl anlatsam çekilme gibi adet göreceğim sanardım ama hamilelikten kasıklarım çok ağrırdı.Birde hamilelikte ishallik oluyormuş seni boş yere umitlendirmek istemem canım ama gönül olsun istiyor söylemek istedim hakkını helâl canım Inan dua ediyorum sana ve isteyen herkese.

9 haziran 36.7
10 haziran 36.7
11 haziran 36.7
12 haziran 36.9
13 haziran 36.7
14 haziran 36.6
15 haziran 36.6 bat günü
16 haziran 36.5
17 haziran 36.2 kızlar 0.3 düşüş var
Geliyo kırmızılar ufukta

Canım şimdi atesim ölçtüm 0.3 düşüş oldu yani gebelik testi yapmışım da negatif görmüş gibi oldum gerek kalmadı regl cok yakın demekki
Midem de üşüttüğümden olsa gerek
Benim 2 gebeliğimde de bu tarz belirtiler hiç olmadı biliyor musun cnm
Benimkiler bir Türk filmi edasında baş dönmesiyle belirti verdi hatta elimdekileri düşürüp kırmıştım ama bat günü ikisini de öğrenmiştim gebelik testi ve kan testiyle. Yok kesin yoktur diyerek
Sende ihtimal görünüyor leke falan gelmemiş sonuçta inşallah vardır yaa
Bu son regle yakın günler de hiç geçmiyor hep bir umut valla Allah bütün bekleyenlerin yardımcısı olsun, kucaklarını tez zamanda doldursun
Ay ne demek helallik cnm tabiki helal olsun da zaten iyi ki varsınız ne hakkım gececek. Destek oluyoruz birbirimize ne güzel, insan annesine bile anlatamıyor bazı şeyleri burada dertleşiyoruz
Allah razı olsun canım benim cok mutlu oldum duana bizi de katmana inşallah vesile olur kimin duası kabul olur bilinmez sonuçta. Sizlerde hep benim dualarımdasınız

Bende oyle canım eşimin zoruyla cıkarttım ama o ay ilk regl olunca Allah daha doğmadan, rahime düşmeden kalbime sevgisini yerleştirdi
Cocuklar kısmetse zaten okula gidecek Eylül gibi bende küçükle ilgilenirim evde zaten hergün sokak gezen birisi değilim
En cok gittiğim yerler bellidir annem kaynanam fln onlar da zaten cocukları özlüyorlar. Annemde soyler hepimize kardeşlerime ben sağlamken size bakacakken gözüm görüyorken doğuran varsa doğurun der. Allah başımızdan eksik etmesin. Düşünsene kendi babaanne anneanne olduğumuz zamanları
Zaten eski nesile göre bayağı geç doğurmuş oluyoz torunlar olunca bir ayağımız çukurda olmaz inşallah

Ay Allah seni napmasın kız ne zaman bir hazırlık yaptim desem cocuklar uyanıyor komplo gibi

Kızlar ben bugün muayenemi oldum
Önce Bacaklar için Ortapediye sonucumu göstermeye gittiö d vitamini eksikliği çıktı ileri derecede Vit yazdı
Sonra Kadın doğuma gittim
Kist tümör miyom işte her neyse o tip en ufak birşey yokmuş Rahmimin anatomik yapısı gayet iyimiş Pek beğendi dr beyciğim
Neyse yarın hormon testi sonuçlarımı alcam bakalım hormonlardan sınıfta kalacağım kesinher zaman kaldığım gibi düzensiz oluyorum malum..
Ben temmuzda çalışma yapmıycam kızlar
Çin takvimi olayına acayip takığım saçma bir şekilde sanki 100 de 100 müş gibi ne saçma dimi
Ağustosta devam çalışmalara
Bendede durumlar bu

Geçmiş olsun canım cok iyi olmuş bak doktora gittiğin ne var ne yok cıkmış inşallah vitamınlerinde düzelir napalım artık gelecek ay nasip diyelim

Ayyy biz bekliyoruz diye olmuyor herhalde gerçi benim ilk ayım ama genel olarak konuşuyorum. Ne güzel olmuş muaneye olmuşsun.Muanede şikayetin ne diyorlar ne diyeceğiz ayyy.Yani nasıl muayene ediyorlar.Gittigim doktorların hepsi hayatından bıkmış oluyor nedense ben o yüzden pek gitmek istemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…