- 16 Mart 2014
- 6.547
- 6.079
-
- Konu Sahibi sadehayatt06
Sanada geçmiş olsun canım ya aman dikkat ishal bacak ağrısı falanAyy kızlar ishal oldum bacaklarım falan cok ağrıyor regl de hala olmadım olacağı varsa olaydım da bir kurtulaydım bir an önce ağrıdan
Cnm hava cok sıcaktı bende dayanamadım soğukta uzandım biraz üşüttüm galibaSanada geçmiş olsun canım ya aman dikkat ishal bacak ağrısı falan
Bende ertelemeyi hiç düşünmüyorum hele bu saatten sonra yaşım 32 zaten şimdi oldu oldu sonra çok zor.Canım ertelemek su an bana cok mantıklı gelmiyor 6 aydır da olmadı ya sanki uzun bir süre daha olmayacak gibi geliyor o yüzden ben pek ertelemeyi düşünmüyorum milleti de hiiççç takmam valla şimdi milleti taksam ilerde yine doğurmak isticem bu defada yasım gececek sabrım tükenecek Rabbim yinede hayırlısını bilir
Ayyy canım ben hamile kalınca bacak ağrısı çok olur nasıl anlatsam çekilme gibi adet göreceğim sanardım ama hamilelikten kasıklarım çok ağrırdı.Birde hamilelikte ishallik oluyormuş seni boş yere umitlendirmek istemem canım ama gönül olsun istiyor söylemek istedim hakkını helâl canım Inan dua ediyorum sana ve isteyen herkese.Cnm hava cok sıcaktı bende dayanamadım soğukta uzandım biraz üşüttüm galiba
Tesekkür ederim canım benimSanada geçmiş olsun canım ya aman dikkat ishal bacak ağrısı falan
Canım şimdi atesim ölçtüm 0.3 düşüş oldu yani gebelik testi yapmışım da negatif görmüş gibi oldum gerek kalmadı regl cok yakın demekkiAyyy canım ben hamile kalınca bacak ağrısı çok olur nasıl anlatsam çekilme gibi adet göreceğim sanardım ama hamilelikten kasıklarım çok ağrırdı.Birde hamilelikte ishallik oluyormuş seni boş yere umitlendirmek istemem canım ama gönül olsun istiyor söylemek istedim hakkını helâl canım Inan dua ediyorum sana ve isteyen herkese.
Bende oyle canım eşimin zoruyla cıkarttım ama o ay ilk regl olunca Allah daha doğmadan, rahime düşmeden kalbime sevgisini yerleştirdiBende ertelemeyi hiç düşünmüyorum hele bu saatten sonra yaşım 32 zaten şimdi oldu oldu sonra çok zor.
Canım spiral çıkartmayı düşündüğüm zamanlar cesaret edemiyordum korku vardı sürekli.Aklimda soru işaretleri vardı hatta beynimi kemiriyordu olsa mı olmasa mı diye bir yandan da deli gibi istek vardı.Şimdi nasıl seviniyorum anlatamam birden bütün endişelerim bitti bende anlam veremedim.Hatta eşim de endişe ediyordu şimdi oda çok istekli hamile kıyafeti almaya bile kalktı hamilemisin diyor baya baya istekli.Cocuklar sürekli soruyor kardeşim ne zaman olur karninda mı anne diye. Canım milletin ne dediği benim umrumda da değil ama bazen elimde olmadan sinirlerim oynuyor.Ama şunu öğrendim ağzı olan konuşuyor senin yararına değil ve kendi hayatına bakarak konuşuyorlar.Bir arkadaşım şubatta 3. Bebeğini doğurdu 3de küçük diyorki virüs var diye çikmamazlik yapmadık zaten çikamazdim 3 taneyle büyüyorlar şükürler olsun diyor.Çok zor ama dünyanın en güzel şeyi düşünüyorsan hiç durma hemen yap diyor.Yani anlatsam daha çok anlatacak şey var.Eşim derki kimseyi dinlemiyeceksin en iyisi senin bildiğin der kötü de olsa benim tercihimdi deyip üzülmezsin der.Inşallah en kısa zamanda güzel haberleri burda paylaşırız biliyorum ki birimizin sevinci hepimizi çok sevindirir.♥♥☺☺
Amin inşallah canım sizlere de nasip olsun inşallahElhamdulillah kuzum Yaaa cok sevindim Rabbim artık kolay bir hamilelik ve doğum nasip eylesin sana 9 ay cabuk gecdin hemen kucağına al inşallah pıtırcığı
Yaaaa zamanı var demekki Rabbim bu ay nasip eder inşallah..Canım sen adamı kovala ay tek filan olmasınKızlar biraz önce regl oldumneyseki daha da gecikmedi yeni bat 13 temmuz
Ay Allah seni napmasın kız ne zaman bir hazırlık yaptim desem cocuklar uyanıyor komplo gibiYaaaa zamanı var demekki Rabbim bu ay nasip eder inşallah..Canım sen adamı kovala ay tek filan olmasın. Ben eşime hiç söylemezdim adam şaşırıyor şimdi şoklarda ama benimkide sürekli gececi olduğu oluyor.
Bu bile aynıYaaaa zamanı var demekki Rabbim bu ay nasip eder inşallah..Canım sen adamı kovala ay tek filan olmasın. Ben eşime hiç söylemezdim adam şaşırıyor şimdi şoklarda ama benimkide sürekli gececi olduğu oluyor.
Geçmiş olsun canım cok iyi olmuş bak doktora gittiğin ne var ne yok cıkmış inşallah vitamınlerinde düzelir napalım artık gelecek ay nasip diyelimKızlar ben bugün muayenemi oldum
Önce Bacaklar için Ortapediye sonucumu göstermeye gittiö d vitamini eksikliği çıktı ileri derecede Vit yazdı
Sonra Kadın doğuma gittim
Kist tümör miyom işte her neyse o tip en ufak birşey yokmuş Rahmimin anatomik yapısı gayet iyimiş Pek beğendi dr beyciğim
Neyse yarın hormon testi sonuçlarımı alcam bakalım hormonlardan sınıfta kalacağım kesinher zaman kaldığım gibi düzensiz oluyorum malum..
Ben temmuzda çalışma yapmıycam kızlar
Çin takvimi olayına acayip takığım saçma bir şekilde sanki 100 de 100 müş gibi ne saçma dimi
Ağustosta devam çalışmalara
Bendede durumlar bu
Bizde de aynı o gün uykuları gelmez nedenseAy Allah seni napmasın kız ne zaman bir hazırlık yaptim desem cocuklar uyanıyor komplo gibi
Ayyy biz bekliyoruz diye olmuyor herhalde gerçi benim ilk ayım ama genel olarak konuşuyorum. Ne güzel olmuş muaneye olmuşsun.Muanede şikayetin ne diyorlar ne diyeceğiz ayyy.Yani nasıl muayene ediyorlar.Gittigim doktorların hepsi hayatından bıkmış oluyor nedense ben o yüzden pek gitmek istememKızlar ben bugün muayenemi oldum
Önce Bacaklar için Ortapediye sonucumu göstermeye gittiö d vitamini eksikliği çıktı ileri derecede Vit yazdı
Sonra Kadın doğuma gittim
Kist tümör miyom işte her neyse o tip en ufak birşey yokmuş Rahmimin anatomik yapısı gayet iyimiş Pek beğendi dr beyciğim
Neyse yarın hormon testi sonuçlarımı alcam bakalım hormonlardan sınıfta kalacağım kesinher zaman kaldığım gibi düzensiz oluyorum malum..
Ben temmuzda çalışma yapmıycam kızlar
Çin takvimi olayına acayip takığım saçma bir şekilde sanki 100 de 100 müş gibi ne saçma dimi
Ağustosta devam çalışmalara
Bendede durumlar bu