Size içimde yara olan birşeyi paylaşmak istiyorum canlarim.İlk hamileligim de çalışıyordum testi iş yerinde yaptım dayanamadim eşime telefonda söyledim surat ifadesini göremedim
o zaman 25 yaşındaydım 2senelik evlikdik.Sonra cinsiyetini öğrendim telefonda söyledim.Neyse 2hamilegimde dediğim gibi planlı değildi oğlum 9 aylikken hamile kalmışım oğlum 10 aylık hafif mide bulantısı ve tiksinti oldu şüphelendim test aldım koyu çift çizgi ağlayarak eşimi aradım söyledim tabiki buda telefonda sonra cinsiyet öğrendim tabiki telefonda
eşimle hastaneye çok gittim o yanimdayken cinsiyeti öğrenemedik ben tek öğrendim hiç düşünmedim o zaman plan program da yapmadan söyledim sonradan kafama dank etti ama iş işten geçmişti.Oyle pişman oldum ki sonradan sormayın gitsin.Şimdi akillandim 3.de bu hataları yapmam inşallah Rabbim nasip ederse
Şimdi de nasıl söyleyeceğimi düşünüyorum süpriz yapacağım inşallah ama nasıl daha bulamadim internetten araştırıyorum Rabbim çok beklemeden hayırlısıyla verir. kızlar peş peşe hamile kalalım aynı ayda inşallah.