- 26 Nisan 2014
- 696
- 670
- Konu Sahibi sadehayatt06
Valla canım baktıkça yeni şeyler öğreniyor insan daha neler öğrencez bakalımYaa bunu hiç bilmiyordum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla canım baktıkça yeni şeyler öğreniyor insan daha neler öğrencez bakalımYaa bunu hiç bilmiyordum
Hadi inşallah cnm güzel ilerlemiştir kalbini ferah tut senGEldik canım çok şükür bugün kan verdim tekrar kızlar bakalım nasıl ilerlemiş
İnşallah canımHadi inşallah cnm güzel ilerlemiştir kalbini ferah tut sen
Canım benim çok sevindim bende sürekli dua ediyorum. Biz yeni başladık çalışmalara 1 hafta oldu bu ayy neler olacak bende merak ediyorum bir yandan da hayırlı zamanda olsun diye dua ediyorum..SOnucu öğrendim kızlar artık kesinleşti diyebilirim Rabbim hepinize nasip etsin inşallah kızlar hep dualarımdasınız HAYırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepinize
Mutlaka görünün doktora benim iki çocuğun var Bu ay 20 ay olacak üçüncü icin Uğraşıyoruz. Geçen ay bütün testlerimiİz ben ve Eşim yaptırdık. Benim hormonlarla alakalı binisini çıkmadı fakat sağ yumurta rezervim azalmış ve bir tüpüm tıkalı çıktı sukurki hgs de açıldı. Eşimde de sperm sayısında ve hareketliliginde azlık çıktı. Normal yolla gebe kalmam çok zor. Önümüzdeki ay tüp bebek icin başvuracağızDuruma göre yol alırım artık
Dr gitmeden çalışmalara başladığım için pişman oldum belki artık yumurtlamıyorum belki kist var belki hormon sıkıntısı var
aylarca umutla bekleyip daha çok stres yaparsak işin içinden çıkılmaz bir hal alır bence aslında gebe kalmadan önce gidersek hem herhangi bir durum varsa işide hızlandırmış oluruz
ne biliyim öyle düşündüm
artı bebek olayının dışında ben zaten bir görünmek istiyorumdum ne var ne çok diye insanlar olarak sağlık konusundan ihmalkarız ya herşeye zaman ayırıp sağlığı es geçiyoruz
Kendi adıma konuşmam gerekirse bir kadın olarak düzenli olarak jinekoloğa falan hiç gitmem
aslında öyle olmamalı
Iyi olmuş bencede gitmişken hepsini hallet .Bugün çocukları parka götürdüm orada selamlaştigim bir bayan var çocukları benimkilerle oynuyorlar.Ablasi doğum yapmış zor olmuş bebeğin elbiselerini bile zor vermişler içeriye kimseyi almamışlar.Baba girememiş. Dediki ayyyy bu zamanda hamile kalana hayret ediyorum hastalıkta insan iyice bunalır evde.Ne kadar cok doğuran oldu hamile olan çok koronada çok zor hastaneye gitmek filan dedi.Benim hamile kalmak istediğimi bilmiyor soylemedim.Artışlar oldu daha bu hastalık çoğalacak çok zor olur dedi.Ayy elimde olmadan sinirlerim bozuldu.Birde demesin mi ilk neyse 2 veya 3 çocuk ise anne kafayı yer herhalde dedi himm himmm diye dinledim.Benim eşmde çok istiyor hatta yalvarıyor gittim spirali cikarttirdim korona çıkınca eşime doktor yasakladı korun filan dedim dedi.Ben eskiden kimseyi takmaz ne biliyorsam onu yapardım çocuklar olunca insan 1 değil 10 defa düşünüyor.selam canlar
Bugün geçmeyen bacak ağrılarım iç dr gittim
yarın kadın doğuma görünücem hormon testleri falan yapılsın istiyorum regli bitincede öyle bir muayene smear falan
sonrada gözler ilerledi benim baya göz Doktoruna gidicem
Hazır regli olmuşken hepsini çıkarayım aradan dediM
Dimi yaMutlaka görünün doktora benim iki çocuğun var Bu ay 20 ay olacak üçüncü icin Uğraşıyoruz. Geçen ay bütün testlerimiİz ben ve Eşim yaptırdık. Benim hormonlarla alakalı binisini çıkmadı fakat sağ yumurta rezervim azalmış ve bir tüpüm tıkalı çıktı sukurki hgs de açıldı. Eşimde de sperm sayısında ve hareketliliginde azlık çıktı. Normal yolla gebe kalmam çok zor. Önümüzdeki ay tüp bebek icin başvuracağız
Evet ya hepimiz aynıyızbende gitmem
Evet ya bende bin defa düşünür oldum Hele çevre çok yanlış bir karar vermişsin hissi uyandırıyorIyi olmuş bencede gitmişken hepsini hallet .Bugün çocukları parka götürdüm orada selamlaştigim bir bayan var çocukları benimkilerle oynuyorlar.Ablasi doğum yapmış zor olmuş bebeğin elbiselerini bile zor vermişler içeriye kimseyi almamışlar.Baba girememiş. Dediki ayyyy bu zamanda hamile kalana hayret ediyorum hastalıkta insan iyice bunalır evde.Ne kadar cok doğuran oldu hamile olan çok koronada çok zor hastaneye gitmek filan dedi.Benim hamile kalmak istediğimi bilmiyor soylemedim.Artışlar oldu daha bu hastalık çoğalacak çok zor olur dedi.Ayy elimde olmadan sinirlerim bozuldu.Birde demesin mi ilk neyse 2 veya 3 çocuk ise anne kafayı yer herhalde dedi himm himmm diye dinledim.Benim eşmde çok istiyor hatta yalvarıyor gittim spirali cikarttirdim korona çıkınca eşime doktor yasakladı korun filan dedim dedi.Ben eskiden kimseyi takmaz ne biliyorsam onu yapardım çocuklar olunca insan 1 değil 10 defa düşünüyor.
Elhamdulillah kuzum Yaaa cok sevindim Rabbim artık kolay bir hamilelik ve doğum nasip eylesin sana 9 ay cabuk gecdin hemen kucağına al inşallah pıtırcığıSOnucu öğrendim kızlar artık kesinleşti diyebilirim Rabbim hepinize nasip etsin inşallah kızlar hep dualarımdasınız HAYırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepinize
Canım cok cok iyi yapmışsın inşallah bir sorun yoktur ama ufak bir değer yüksekliği bile olsa kolay basit bir tedaviyle düzeliyor. Ben 6 ay önce gitmiştim bir sorun yok denilmişti ama kafama soru işaretleri gelmiyor değil bazenselam canlar
Bugün geçmeyen bacak ağrılarım iç dr gittim
yarın kadın doğuma görünücem hormon testleri falan yapılsın istiyorum regli bitincede öyle bir muayene smear falan
sonrada gözler ilerledi benim baya göz Doktoruna gidicem
Hazır regli olmuşken hepsini çıkarayım aradan dediM
Şimdiden cok geçmiş olsun canım ağrılarında gecer inşallah Rabbim şifa versinDuruma göre yol alırım artık
Dr gitmeden çalışmalara başladığım için pişman oldum belki artık yumurtlamıyorum belki kist var belki hormon sıkıntısı var
aylarca umutla bekleyip daha çok stres yaparsak işin içinden çıkılmaz bir hal alır bence aslında gebe kalmadan önce gidersek hem herhangi bir durum varsa işide hızlandırmış oluruz
ne biliyim öyle düşündüm
artı bebek olayının dışında ben zaten bir görünmek istiyorumdum ne var ne çok diye insanlar olarak sağlık konusundan ihmalkarız ya herşeye zaman ayırıp sağlığı es geçiyoruz
Yaa hayırlısı olsun canım bu ay senden de umuyluydum olsun bir dahaki aya inşallah doktora da gideceğin için daha sağlıklı olur umarım bir sıkıntı yoktur cok iyi yapmışsınCanlarım beta hcg 2 bucuktu yükselir diye bekliyordum 0.05 e dusmus. Göğüslerim hala çok çok sis ve ağrıyor demek ki hormonlarda bir sıkıntı var bugün reglim belirti verdi başlayacak erken geliyor cuma cumartesi gelmesi gerekiyirdu. Adetin 3 günü gideceğim prolaktine bakacak doktor
Canım ertelemek su an bana cok mantıklı gelmiyor 6 aydır da olmadı ya sanki uzun bir süre daha olmayacak gibi geliyor o yüzden ben pek ertelemeyi düşünmüyorum milleti de hiiççç takmam valla şimdi milleti taksam ilerde yine doğurmak isticem bu defada yasım gececek sabrım tükenecek Rabbim yinede hayırlısını bilirIyi olmuş bencede gitmişken hepsini hallet .Bugün çocukları parka götürdüm orada selamlaştigim bir bayan var çocukları benimkilerle oynuyorlar.Ablasi doğum yapmış zor olmuş bebeğin elbiselerini bile zor vermişler içeriye kimseyi almamışlar.Baba girememiş. Dediki ayyyy bu zamanda hamile kalana hayret ediyorum hastalıkta insan iyice bunalır evde.Ne kadar cok doğuran oldu hamile olan çok koronada çok zor hastaneye gitmek filan dedi.Benim hamile kalmak istediğimi bilmiyor soylemedim.Artışlar oldu daha bu hastalık çoğalacak çok zor olur dedi.Ayy elimde olmadan sinirlerim bozuldu.Birde demesin mi ilk neyse 2 veya 3 çocuk ise anne kafayı yer herhalde dedi himm himmm diye dinledim.Benim eşmde çok istiyor hatta yalvarıyor gittim spirali cikarttirdim korona çıkınca eşime doktor yasakladı korun filan dedim dedi.Ben eskiden kimseyi takmaz ne biliyorsam onu yapardım çocuklar olunca insan 1 değil 10 defa düşünüyor.