- 26 Nisan 2014
- 696
- 670
-
- Konu Sahibi sadehayatt06
Yardımcı oluruz canım merak etme senİlk defa kullanıcam canım haftaya başlarım herhalde hatta arada paylaşırım bana yardımcı olursun değil mibenim döngüm 25 güne bir olduğu için birkaç ay yeter herhalde hep aynı mı değil mi anlarım. Aynı zamanda ateş ölçümünü de yanına not alıcam sonraki aylar onunla da yumurtlamayi çözecek seviye gelirim
gerek kalmaz inşallah ama şimdilik boyle. Bakalım canım adet gelene kadar belli mi olur inşallah en kısa zamanda gelir miniğin üzülme. Sen kür uyguladın mı hiç
EVet evet gün aşırı çalışma lazımAaa cok şaşırdım gercekten o da mı aynı markayla yapıyor peki belki markadan farkediyordur cok ilginç valla tam da ona bağlı kalmamak lazım o zaman yine de fırsat buldukça gün aşırı devam etmeli
Yaa bunu hiç bilmiyordumEVet evet gün aşırı çalışma lazımama pik günü ve sonraki silik olduğu gün yani çatlama günü art arda çalışmalı Bide kızlar sabah ilişkisinde spermler daha hareketli ve kaliteli oluyormuş aklınızda olsun
Sağol cnm gittiniz mi naptınızYardımcı oluruz canım merak etme sen☺
Sorma yaEvet yaa Keske kazarak falan hamile kalsaydık oçuğraşmazdık hiç yumurta la falan tavuk gibi kız
Bende test yaptım negatif cnm leke geliyo su an bugün yarın sökülür
Tabiki kuzum ben hala sökülmesini bekliyorum leke şeklinde devam ediyorBat larımız yine hemen hemen aynı zamana denk gelir Beraber bekleyelim mi öbür ayı ? İnşallah
Tabiki kuzum ben hala sökülmesini bekliyorum leke şeklinde devam ediyor25 güne bir oluyorum yeni bat belli olmadı.
Cnm 6 once spirali çıkarttım ondan beri boyleNormalde de böyle mi oluyor önce leke mi oluyor?
Kuzum her gebelikte belirti olacak diye bir şey y ok bence inşallah vardır yaa bize de motivasyon ve umut olur 3 gün kalmış zaten ne zaman test yaparsın gecikirse miKızlar hayırlı sabahalar burayı takip ettiğim halde bana bildiri gelmedi diyorum yazmıyorlarmı , baktım iyiki. Bu ay bende hiç belirti yok. Galiba olmadı bu ay.
Olmazsa dediğim gibi vazgeçeceğim bu sevdadan
Normalde çıkar varsa. Ama test yapamak için geçmesini bekleyeceğim. Az kaldı olmazsa yaparım.Kuzum her gebelikte belirti olacak diye bir şey y ok bence inşallah vardır yaa bize de motivasyon ve umut olur 3 gün kalmış zaten ne zaman test yaparsın gecikirse mi
Ahhh işte beklediğim destekBirde canımkarapisso neden bu sevdadan vazgeciyorsun bak hemen olmayadabilir. Ben keske daha önce başlasaydım ilk aydan hamile kalacak gibi hersey hesapladım bu ay doğarsa daha iyi fln gibi
Bak noldu 6 ay geçti hala yok belki de daha uzun süre olmayacak. O yüzden bence akısına bırak
Hayırlısı olsun inşallah kuzum az kaldı bakalım birkaç güne belli olurAhhh işte beklediğim destek
Öyle çok haklısın. Hayırlısıyla bu ay nolacak görelim birlikteyiz artık haberleşiriz
GEldik canım çok şükürSağol cnm gittiniz mi naptınız