Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayran kalıyorum böyle annelere maşallah.Benim bazı arkadaşlarım tek çocuk yeter diyorlar yapmıyorlar.Rahatlarina çok düşkünler. Çocuk en büyük nimet dünyanın en tatlı şeyi .Rabbime ne kadar şükür etsek az.
Benim her çocuğumda güzel olumlu şeyler oldu hayatımda. Üstelik çalışıyorum. Eşim tek çocuk biz iki kardeşiz. Evlenmeden önce 3veya 4 çocuğumuz olsun diye kavilleşmiştik. Tabi bakma gücün varsa çocuk güzel.

Merhaba canım bat günüm bugün ama adet hissim yok bugün olmam
Dün hcg testim yine negatif çıktı😔
Bu ay piki 17-18.günde görmüştüm o yüzden bugün adet gelmemesi normal
Yarın veya öbür gün gelmesini bekliyorum
Yaa hayırlısı olsun canım inşallah bir dahaki aya o zaman 🌺yinede belki olmazsın 😅bende ovulasyon sipariş ettim bu ay oyle denicem

Evet cnm 30 lu aldım. Canım her ay değişiyor mu peki pik artık belli bir düzen yok mu

Değişiyor canım her ay benim pik günlerim farklı oluyor bide mesela ben pik gününü sayarsam 17-18 gün sonra adet geliyor ama pikten 2 gün sonra sayarsam 15.günde geliyor genelde...pik günü yumurta çatlamıyor sonuçta çatlamadan itibaren saymak gerek
Geçmiş aylarda benim çoğunlukla öyle olmuş
Bu ay 17.günde pikti 18'de de koyuydu 19.gün gecesinde silikleşmeye başladığı için 19'u baz aldım o günden itibaren saydım 15.gün yarın oluyor yani yarın adet olmam lazım bakalım
Keşke gelmesede süpriz olsa ama yine yanıltmayacak beni biliyorum 😔 olsaydı dün çıkardı ama Allah bilir tabiki de....
Sen ilk defa mı ovulasyon kullanacaksın

Son düzenleme:
Evet cnm 30 lu aldım. Canım her ay değişiyor mu peki pik artık belli bir düzen yok mu

Bu arada sana şunu söyliyim benim bir arkadaşım var benim topikten...
Onun adeti daha yeni bitti şeffaf akıntı gelmiş hemen test yapmış bana attı koyuluk var
Daha adetinin 7.günü dedik heralde pik olacak dün doktora gitti doktor 16-17 mm olmuş yumurtan demiş eve gelip test yaptı kopkoyu pik😲 16-17 mm'lik yumurtası testte kopkoyu çıktı yani.... Ama ben 3 ay önce yumurta takibi yaptırırken benim yumurtamın boyutu 21 mm'ken testte çok silik çıkmıştı
Üstelik ertesi gün yumurtam dahada büyümesine rağmen (en az 23 mm vardı) ona rağmen yine ovu testte silik çıktı ben şok oldum nasıl olurda böyle büyük yumurta testte pik olmadı? 😳 Ama arkadaşımın 16-17 mm'lik yumurtası pik yaptı
Beynim yandı benim..

Değişiyor canım her ay benim pik günlerim farklı oluyor bide mesela ben pik gününü sayarsam 17-18 gün sonra adet geliyor ama pikten 2 gün sonra sayarsam 15.günde geliyor genelde...pik günü yumurta çatlamıyor sonuçta çatlamadan itibaren saymak gerek
Geçmiş aylarda benim çoğunlukla öyle olmuş
Bu ay 17.günde pikti 18'de de koyuydu 19'gün gecesinde silikleşmeye başladığı için 19'u baz aldım o günden itibaren saydım 15.gün yarın oluyor yani yarın adet olmam lazım bakalım
Keşke gelmesede süpriz olsa ama yine yanıltmayacak beni biliyorum 😔 olsaydı dün çıkardı ama Allah bilir tabiki de....
Sen ilk defa mı ovulasyon kullanacaksın
İlk defa kullanıcam canım haftaya başlarım herhalde hatta arada paylaşırım bana yardımcı olursun değil mi 😅 benim döngüm 25 güne bir olduğu için birkaç ay yeter herhalde hep aynı mı değil mi anlarım. Aynı zamanda ateş ölçümünü de yanına not alıcam sonraki aylar onunla da yumurtlamayi çözecek seviye gelirim

gerek kalmaz inşallah ama şimdilik boyle. Bakalım canım adet gelene kadar belli mi olur inşallah en kısa zamanda gelir miniğin üzülme. Sen kür uyguladın mı hiç

Bu arada sana şunu söyliyim benim bir arkadaşım var benim topikten...
Onun adeti daha yeni bitti şeffaf akıntı gelmiş hemen test yapmış bana attı koyuluk var
Daha adetinin 7.günü dedik heralde pik olacak dün doktora gitti doktor 16-17 mm olmuş yumurtan demiş eve gelip test yaptı kopkoyu pik😲 16-17 mm'lik yumurtası testte kopkoyu çıktı yani.... Ama ben 3 ay önce yumurta takibi yaptırırken benim yumurtamın boyutu 21 mm'ken testte çok silik çıkmıştı
Üstelik ertesi gün yumurtam dahada büyümesine rağmen (en az 23 mm vardı) ona rağmen yine ovu testte silik çıktı ben şok oldum nasıl olurda böyle büyük yumurta testte pik olmadı? 😳 Ama arkadaşımın 16-17 mm'lik yumurtası pik yaptı
Beynim yandı benim..
Aaa cok şaşırdım gercekten o da mı aynı markayla yapıyor peki belki markadan farkediyordur cok ilginç valla tam da ona bağlı kalmamak lazım o zaman yine de fırsat buldukça gün aşırı devam etmeli

İlk defa kullanıcam canım haftaya başlarım herhalde hatta arada paylaşırım bana yardımcı olursun değil mi 😅 benim döngğm 25 güne bir olduğu için birkaç yeter herhalde hep aynı mı değil mi anlarım. Aynı zamanda ateş ölümünü de yanına not alıcam sonraki aylar onunla da yumurtlamayi çözecek gerek kalmaz inşallah ama şimdilik boyle. Bakalım canım adet gelene kadar belli mi olur inşallah en kısa zamanda gelir miniğin üzülme. Sen kür uyguladın mı hiç

Tabiki kafana takılan bişey olursa bana istediğin zaman sorabilirsin canım 1 senedir kullanıyorum ben malum....
Belki sende ilk kullanmada hamile kalırsın
İlk kullanımda hamile kalanlarda çok ama bi beni bulmadı😔 nasip kuzum Allah'ın takdirine herzaman boyun eğiyorum elbet O herşeyin en doğrusunu bilir elbet ama içim acıyor işte kürtajın üstünden 13 ay geçince üzülmemek mümkün değil...ablamın bir bebeği daha oldu ben kürtaj olduğum ayda o hamile kaldı hemde yumurtlamasını bilmeden ayda 1 gün denedi sadece üstelik kalkıp hemen yıkanmış sıcacık suyla... Kesinlikle Allah'ın takdiri
Ben her adet dönemimde elimde olmadan içime kapanıyorum sendroma giriyorum istemsizce şimdi de birkaç gündür ablama yazmadım evine gitmedim gidesim yok😔

Aaa cok şaşırdım gercekten o da mı aynı markayla yapıyor peki belki markadan farkediyordur cok ilginç valla tam da ona bağlı kalmamak lazım o zaman yine de fırsat buldukça gün aşırı devam etmeli

Evet ikimizde aynı markayla yapıyoruz
Gerçekten çok şaşırtıcı....benim 2 günde 1 değerlendirdiğim aylarda oldu ama öylede tutmadı😔 bu ay seyrek deneyeyim dedim ama bu seferde çatlama gününü kaçırdım belkide...

Tabiki kafana takılan bişey olursa bana istediğin zaman sorabilirsin canım 1 senedir kullanıyorum ben malum....
Belki sende ilk kullanmada hamile kalırsın
İlk kullanımda hamile kalanlarda çok ama bi beni bulmadı😔 nasip kuzum Allah'ın takdirine herzaman boyun eğiyorum elbet O herşeyin en doğrusunu bilir elbet ama içim acıyor işte kürtajın üstünden 13 ay geçince üzülmemek mümkün değil...ablamın bir bebeği daha oldu ben kürtaj olduğum ayda o hamile kaldı hemde yumurtlamasını bilmeden ayda 1 gün denedi sadece üstelik kalkıp hemen yıkanmış sıcacık suyla... Kesinlikle Allah'ın takdiri
Ben her adet dönemimde elimde olmadan içime kapanıyorum sendroma giriyorum istemsizce şimdi de birkaç gündür ablama yazmadım evine gitmedim gidesim yok😔
Kuzum yaa biliyorum üzülme desemde boş zaten senin de elinde değil ama Rabbim her seyin zamanını bilir hayırlısını bilir yine de hep dua edelim sende biraz cık gez kafanı dağıt.
Hiç olmadı sevdiğin 100 kere de izlesen yine aynı tadı alacağın filmler olur ya aç izle kendini şımart biraz. İnşallah en kısa zamanda bebeğin seninle olur bu defa sağlıkla kucağına alırsın.
İlk kullanıcam ama bilmiyorum nasip canım inşallah dediğin gibi olur tesekkür ederim şimdedn desteğin iiçn

Kuzum yaa biliyorum üzülme desemde boş zaten senin de elinde değil ama Rabbim her seyin zamanını bilir hayırlısını bilir yine de hep dua edelim sende biraz cık gez kafanı dağıt.
Hiç olmadı sevdiğin 100 kere de izlesen yine aynı tadı alacağın filmler olur ya aç izle kendini şımart biraz. İnşallah en kısa zamanda bebeğin seninle olur bu defa sağlıkla kucağına alırsın.
İlk kullanıcam ama bilmiyorum nasip canım inşallah dediğin gibi olur tesekkür ederim şimdedn desteğin iiçn

Amin canım benim amin hepimiz için🤲
Rica ederim herzaman elimden gelen yardımı yaparım. Dün eşimle beykoz'a gittik nerdesin bilmiyorum İstanbul'dayım ben Beykoz diye bi yer var yemyeşil doğası çok güzel...ama inanırmısın o bile içimi açmadı
Eve gelince eşim bana dediki
bütün gün yüzün asıktı...
Elimde olmuyo işte kendimi zorluyorum ama zorlada insan mutlu görünemezki?
Yani ben beceremiyorum onu içim nasılsa dışıma o yansıyor

Amin canım benim amin hepimiz için🤲
Rica ederim herzaman elimden gelen yardımı yaparım. Dün eşimle beykoz'a gittik nerdesin bilmiyorum İstanbul'dayım ben Beykoz diye bi yer var yemyeşil doğası çok güzel...ama inanırmısın o bile içimi açmadı
Eve gelince eşim bana dediki
bütün gün yüzün asıktı...
Elimde olmuyo işte kendimi zorluyorum ama zorlada insan mutlu görünemezki?
Yani ben beceremiyorum onu içim nasılsa dışıma o yansıyor
Evet kuzum ya biliyorum ve ister istemez regl olmaya yakın bana sinir geliyo vücudum yorgun her yerim ağrıyor bebek düşünmüyorken de boyleydi regl yaklaşınca sinir stres artıyor ondan da olabilir.

söküldüm şükür şuan çok rahatladım bu sefer baya günüm geçti
Benim günüm geçince sinir sistemim berbart oluyor 1 damla bile gelse acayip rahatlıyorum
Kadınlar regli olmayı sevmezya ben çok severim regli olcam diye mutlu olurum 😂
Tabi bebek düşünürken sevindirici olmasada

Ah ben bizi yerim ya hepimiz uzman olcaz burada
Aklıma ne geldi😬
Ben çocuk yapma konusunda çok cahilimdir
Şöyleki araştırma yapmamı gereken bir bekleme sürecim olmadı
İlki 3 yıllık evliydik artık olsamı falan dedik oldu tabi o zamanlar genciz her gün Takılıyoz 😛 tabi hemen tuttu
Şimdi yaşlandık enerjimiz yok çol çocuk iş güç takılmaya üşeniyoz 😂
İkincide 3 sene sonra tek seferlik tedbirsizlikte oldu
Yani hasbelkader olmuşlar
Ne zormuş Yaw yumurtlamasıydı çatlamasıydı ateşİydi belirtisiydi
:KK70:

Ah ben bizi yerim ya hepimiz uzman olcaz burada
Aklıma ne geldi😬
Ben çocuk yapma konusunda çok cahilimdir
Şöyleki araştırma yapmamı gereken bir bekleme sürecim olmadı
İlki 3 yıllık evliydik artık olsamı falan dedik oldu tabi o zamanlar genciz her gün Takılıyoz 😛 tabi hemen tuttu
Şimdi yaşlandık enerjimiz yok çol çocuk iş güç takılmaya üşeniyoz 😂
İkincide 3 sene sonra tek seferlik tedbirsizlikte oldu
Yani hasbelkader olmuşlar
Ne zormuş Yaw yumurtlamasıydı çatlamasıydı ateşİydi belirtisiydi
:KK70:
Evet yaa Keske kazarak falan hamile kalsaydık oçuğraşmazdık hiç yumurta la falan tavuk gibi kız 😅😅

X