- 26 Nisan 2014
- 696
- 670
-
- Konu Sahibi sadehayatt06
Tamam canım şimdi yolculuk hazırlıkları var, müsait old yazayımCanım sen bu soğan kürünü müsait olunca bize bir anlat ne yaptın nasıl yaptın kürlerden cok korkuyorum ben ama bir bakayımbende sizi tanımadan tanışıyormuşcasına sevdim hepinizde bir nevi komşu uzaktaki bir arkada gibisiniz
Tabi kuzum ya işine bak sen aslında bu tarz konu cok arastırırım ben sen şimdilik kendimi yormamaya bakTamam canım şimdi yolculuk hazırlıkları var, müsait old yazayım
Canım tam anlayamadım hem korunuyor hem ovulasyon mıiu yapıyordun ben o korunma yöntemini cok güvenilir bulmuyorum ama negatif çıktıysa stresten fln da gecikmiş olabilirsinKızlar merhabalar Allah herkesin gönlünden geçeni versin inşallah. Bne diğer ayda ovulasyon testi ile hamile kalmayı planlıyordum.ama adetim düzenli olmasına rağmen 6gün geciktim. Cuma ve cumartesi günü test yaptım negatif çıktı. Geri çekilme yoluyla korunmaya çalışıyorum. Şimye kadar bu yöntemle korunduk.tabiki bu geçerli güvenilir bir yöntem değil. Sizce durum ne
Hayır balım ovulasyon testine diğer ay başlayacaktım. Bu ay geciktimCanım tam anlayamadım hem korunuyor hem ovulasyon mıiu yapıyordun ben o korunma yöntemini cok güvenilir bulmuyorum ama negatif çıktıysa stresten fln da gecikmiş olabilirsin
Haa şimdi anladım canım cok g3cikirsen bir doktora görün istersen hem hamilelik öncesi kontrollerini yaptırmış olursun vitamin falan yazdırırsın. Bazen de burada görüyoruz geç döllenme oluyormuş olabilir mi acabaHayır balım ovulasyon testine diğer ay başlayacaktım. Bu ay geciktim
Bilmiyorum ki canım ya sinirim bozuldu hiç böyle olmazdı.Haa şimdi anladım canım cok g3cikirsen bir doktora görün istersen hem hamilelik öncesi kontrollerini yaptırmış olursun vitamin falan yazdırırsın. Bazen de burada görüyoruz geç döllenme oluyormuş olabilir mi acaba
Takma canım kafana daha cok stres olursun bekle bakalım az daha olmadı bir test daha yaparsın Rabbim hayırlısını nasip etsinBilmiyorum ki canım ya sinirim bozuldu hiç böyle olmazdı.
Ahhh eksik olma arkadaşım bir an önce adet olup rahatlamak istiyorum şuanki önceliğim kendimimN neyb üzüldüm canım kırmızılar gelene kadar hep umut taşıyoruz.. inşAllah tez vakitte hayırlı sağlıklı bir bebeğin olur
M momteacher sağlıkla gidin gelin inşAllah canım.. kötü düşünmeben ilk gebeliğimde tatile çıkmadan 1 gün önce kan testi yaptırmıştım ilk doktora da alanyada gittim üstüne ev taşıdık bide çok şükür birşey olmadı
aşırı yoğun bir gündü bakamadım tele doğru düZgün
Valla eşime çok şaşırdım üzüldü baya çünkü o çok niyetli değildi üzülmesine sevindim resmen
Ben kızımlada konuşmuştum kısmen tabi
Bir kardeşin daha olsa şöyle böyle
bugün ben kan veririrken arabada beklediler beni anne noldu falan dedi bende kan aldılar bebeğimiz olabilecekmi bakacaklar dedim nasıl sevindi anlatamam 1 saat sonra belli olacakmış dedim 1 saat sonra sordu Bende bu ay değilmiş dedim üzüldü tüm gün gözümün içine baktı
Üzülmemem için sürekli öptü sarıldı kıyamam kuzuma ya
oğlan küçük olduğu için çok çakmıyor o işlerden
Ahhh eksik olma arkadaşım bir an önce adet olup rahatlamak istiyorum şuanki önceliğim kendimim
Ya cok tatlısınız ailecek beni de duygulandırdın canım Bee üzülmeyin bir dahaki aya olur inşallah en hayırlı sekildeaşırı yoğun bir gündü bakamadım tele doğru düZgün
Valla eşime çok şaşırdım üzüldü baya çünkü o çok niyetli değildi üzülmesine sevindim resmen
bugün ben kan veririrken arabada beklediler beni anne noldu falan dedi bende kan aldılar bebeğimiz olabilecekmi bakacaklar dedim nasıl sevindi anlatamam 1 saat sonra belli olacakmış dedim 1 saat sonra sordu Bende bu ay değilmiş dedim üzüldü tüm gün gözümün içine baktı
Amin kuzum gerek kalmadı hastalandımTakma canım kafana daha cok stres olursun bekle bakalım az daha olmadı bir test daha yaparsın Rabbim hayırlısını nasip etsin
Merhaba canım hayırlısı olsun.Senin kaç çocuğun var.Bizim gibi 3.ye mi niyetlendinAmin kuzum gerek kalmadı hastalandım
Ayy canım senin durumun benimkine benziyor eşim çokta niyetli değil güyaaşırı yoğun bir gündü bakamadım tele doğru düZgün
Sorma teyzesi o da istiyormuş meğer amiiiin hepimize nasip olur inşallahyaaa yavrum kıyamam yaaayy benim gözlerim doldu.. Rabbim gönlünğze göre tez vakitte hayırlı evlat nasip etsin inşAllah
Evet pes etmek yok devamYa cok tatlısınız ailecek beni de duygulandırdın canım Bee üzülmeyin bir dahaki aya olur inşallah en hayırlı sekilde
Ay ne tavsiye ediyormuş çok merak etimyoutubeda bir video vardı kesin bebek yoksa bu hareketi yapın regliniz gelir diye.. ovulasyon takip eden bayanın youtube sayfasında adını unuttum