- Konu Sahibi sadehayatt06
Yok valla yapmadım kızlar benim hiç umudum yok ya neden bilmiyorum öyle hissediyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım inşallah devamı gelmez ya senden umutluyum haberdar et biziCnm önceden hiç düzensizliğim yoktu ama spirali çıkardım çıkaralı bir iki gün bazen oynuyor ve önce leke sonra kanama oluyor Allah tan hayırlısı olsun
Heheee düştün ağımıza o zaman gel katıl bizeSizi şikayet ediciyim hanımlar. Asla 2.düşünmeyen ben konunuza denk geliyorum sürekli. Kafamı karıştırmayın
Nasip....Heheee düştün ağımıza o zaman gel katıl bize
Hadi gel katıl bize kız 2. Ci de neymiş biz 3 - 4 faln gidicezSizi şikayet ediciyim hanımlar. Asla 2.düşünmeyen ben konunuza denk geliyorum sürekli. Kafamı karıştırmayın
Az kaldı zaten kuzum belli olur birkaç güneCanım inşallah devamı gelmez ya senden umutluyum haberdar et bizi
Canım bi ben 2.ye niyetliyim burda galiba, geneli 3.-4. Ye çalışıyor sen de gelSizi şikayet ediciyim hanımlar. Asla 2.düşünmeyen ben konunuza denk geliyorum sürekli. Kafamı karıştırmayın
Benim yumurtlamanın 11.günü çıktı testte canım,braz daha bekle bakalım inşallah gebelik olurKizlar haftaya cuma adet tarihim göğüslerim felaket şişti iki gündür bugün agrisi arttı iyice göğüs ağrısı ben de gebelik belirtisi ama psikolojim bozulmuş vücudum beni kandırıyor olabilir mi daha yumurtlamanın 9. Günü bugün
bunu şimdi gördüm açılışı yapmış olduk kızlar, darısı bu başlıktaki herkese bulaşsın inşallahMerhabalar hanımlar benim 2 evladım var 5 aydır 3. çocugu düşünüyorum benim gibi cocuğuna kardeş düşünenler gelin konuşalım dertleşelim sohbet edip birbirimize hayır duası edelim batlarımızı beraber bekleyelim.
Benim için ilk veya 3. Hiç farketmiyo aynı heyecan aynı umut devam ediyor Rabbim sağlıkla hayırla isteyen herkese nasip etsin çifter çifter 
Listemizi oluşturalım
Bismillahirrahmanirrahim
N neyb 12 haziran
M momteacher 15 haziran
@nisann_tr 15 haziran
sadehayatt06 15 haziran
@Mavi Boncugumm 15 haziran
@karapisso 19 haziran
stoprak 19 haziran
@pinkpunk00 20 haziran
N Nazlim0634 26 haziran
kahvecibaby 28 haziran
Sen doğur canım arkandan bizde gelelim sonra hadi en bastan sıra sıra yine yaparızCanım bi ben 2.ye niyetliyim burda galiba, geneli 3.-4. Ye çalışıyor sen de gel
Ayağını iyi sür derler bizdebunu şimdi gördüm açılışı yapmış olduk kızlar, darısı bu başlıktaki herkese bulaşsın inşallah
Canım bi ben 2.ye niyetliyim burda galiba, geneli 3.-4. Ye çalışıyor sen de gel
Ya inşallah öyledir ama daha erken canım cok düşünmemeye çalış vücudunu gercekten de bende yasadım gecen ay boyle seyler bu ay pek düşünmedim Baska şeylerle oyalandım daha iyiyim psikolojik olarak en azından test yapacaksan 3-5 gün daha bekleKizlar haftaya cuma adet tarihim göğüslerim felaket şişti iki gündür bugün agrisi arttı iyice göğüs ağrısı ben de gebelik belirtisi ama psikolojim bozulmuş vücudum beni kandırıyor olabilir mi daha yumurtlamanın 9. Günü bugün
Hadi gel katıl bize kız 2. Ci de neymiş biz 3 - 4 faln gidicez
Rabbim hepinizin gönlüne göre versin inşallah.Canım bi ben 2.ye niyetliyim burda galiba, geneli 3.-4. Ye çalışıyor sen de gel
Kaç yasındasın canım olduktan sonra bir kardes olsun bari ilerde sana cok kızarRabbim hepinizin gönlüne göre versin inşallah.
Çok genç değilim ben 3 - 4 falan aşar beni 2 bile aşar
36Kaç yasındasın canım olduktan sonra bir kardes olsun bari ilerde sana cok kızar
Rabbim hepinizin gönlüne göre versin inşallah.
Çok genç değilim ben 3 - 4 falan aşar beni 2 bile aşar
Tebdili mekanda yazacaktım tedbirli olmuş maşallah ne güzel karı koca eğitimcisiniz
Kanda mi idrar damı çıktı canım 11. GünBenim yumurtlamanın 11.günü çıktı testte canım,braz daha bekle bakalım inşallah gebelik olur