Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
19 haftalık oldunuz demek maşallah sübhanallah.Yaaa hissediyorsun demek çok heyecanlandım biryandan da hüzünlendim
Günler ne kadar da çabuk geçiyor.Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
O güzel günler gelsin de ciciler içinde görmek de nasip olsun inşallah Güle güle giysin paşa
Rüyamda hep hamile olduğumu görüyorum doğuma gidiyorum ya bebeğim hareket etmiyor yada doğuma gidiyorum karnım bomboş.Sürekli böyle rüyalar görüyorum

Ah canım benim. Rabbim gönlüne ferahlık versin. Bilinç altı işte, kim bilir ne zamana göreceksin böyle rüyalar.
Dualarını kabul etsin , amin ecmain olsun.
N neyb Kardeşinin tahlil sonucu ne zaman çıkacak. Muhakkak yaz bize.

Çok şükür iyi diyelim iyi olalım tabiki içimiz yangın yeri ama elden ne gelir dua etmekten başka
Aras iyi ama son 3 gündür sebepsiz yere ağlaması var beni baya bunlattı oğluşum.
Çocuklar okula başladı akşamları ders çalışma saatlerimiz başladı
Ahhh Çağrım annesinin biriciği ciğerlerimi yaktı içim alev alev yanıyor bacım.Senin hatırlatmanla alakası yok aklımdan hiç çıkmıyor annesinin cennet kuşu Tek tesellim ahirette kavuşabilmek.Zormuş evlat acısı çok zormuş Rabbim kimseye yaşatmasın bu acının yangını bambaşka tarif edemiyorum.
Biliyor musun mezarına gidemedim cesaret edemiyorum İçim daha da alevlenir diye.

Bacım seni öyle derinden hissediyorum ki nasıl içinin acıdığını neler düşündüğünü. Allahu teala sana ferahlıklar versin.
Şimdi zamanı değil belki ama ben kesinlikle bir tane bebeğim olsun isterdim bu acıdan sonra.
Şimdi değil ama sağlığın el verdiğinde hazır hissettiğinde. Herkesin teselli şekli farklıdır. Ablamda bebeğini kaybetti hemen ardından 3 ay sonra sanırım belki daha erken veya geç hamile haberini aldık. Onunla teselli oldular.
Rabbim sana kolaylıklar ferahlıklar versin.
Bizim durumlar öyle karışık öylee zor . Allah kaldıramayacağı yük vermez elbet.
Bugün annem anlattı, 99 depreminde kaynım gibi biri hatta daha büyük, yavruları üniversite okuyorlarmış 3 yavrusunu ve eşini kaybetmiş.
Bir ahpabımızın kızı ile evleniyor ve 3 yavrusu oluyor üçünüde vefat eden yavrularının ismini vermiş.
Nasıl bir güzellik bu, böyle ağır imtihanın ardından gelen müjdeler.
Bizimki için senin için ve Şimdi yüreği yangın yeri olanlar için müjdeler diliyorum.
Seni seviyorum arkadaşım.

Selam canlar
Mesajlarınızı okuyorum tam yazıcam inanır mısınız her seferinde ekin arızaya bağlıyor bir türlü yazamıyorum sonrada gün içi bir telaş bir telaş
karapisso canım kardeşimin sonuçları temiz çıktı çok şükür ilaç tedavisi olacak bir süre geçmiş gitmiş olsun inşallah
N Nazlim0634 canım benim ne zaman güçlü hissedersen o zaman gidersin ama bence git annesi ben yazarken bile boğazım düğüm düğüm oluyor sana Allah sabır versin
Bu arada karapissoya katılıyorum belki ilerde yine düşünürsün biz bu grupta daha çok bebek haberi alırız bana öyle geliyor ben bizimkinden 5. Yi bekliyorum mesela KK ya bu grup tarih yazacak
Ah canlarım benim şu deprem olayı psikolojimizi mahvetti gülücük emojisi atmayalı çok olmuş

O bizimki ben oluyom demi
Allah biliyor sağlıkla afiyetle bir kızım daha olsun isterim.
Ahhh ne güzel g9zel haber verdin kardeşine çok sevindim.

Hep güzel haberler duyalım inşallah

Bu arada ekin paşayı kokla benim için .

Bende cocuk istiyorum benide ekleyin

Aynen cano Allah gönlüne göre versin bacım seni harbiden tebrik ediyorum
Çok şükür canım sağol eksik olma
Koklarım öperim severim hemde büyük bir zevkle

@Deepblues sen nasılsın canım nasıl gidiyor anlatsana biraz
Canım benim sağolasın sağlık olarak iyiyim çok şükür ama geçen hafta covid atlattık, ikili testim düşük risk geldi ama detaylı bakmış Dr bebeğin kordonunda bir damarı göremedi biraz ona takıldım sonrasında tekrar dr a gittim, bu haftalarda gorulmeyebilirmis, beklemedeyim o konuda, bir de bizim kurum benim gibi şehir plancılarını da deprem bölgesine gönderiyor gebelik durumum olduğu için eşim gidecek bugün yarın, akşam bulantılarım yoğun iki çocuk ve hamilelik biraz zorlayacak gibi çünkü akşam eşimle bir şekilde hallediyorduk benden haberler böyle sizler nasılsınız

Canımsın Allah yardımcın olsun
Ne kadar sürer eşinin gidip gelmesi.
Allah sana ferahlık kolaylıklar versin.
Bende bu dönemde 2 haftaya yakın yalnız kaldım. Eşim hep ailesinin yanında beb evde çocuklarla. Zordu ama elhamdülillah hep sükrettim.
19 haftanın içinde bile mide bulantısı yaşıyorum hala tam olarak geçmedi inşallah senin erken biter.
Ben çok tarama arama işine girmiyorum, örnekler öyle fazla öyle fazla hangisini söylesem
Yok kafasında su var yok böbrekleri küçük yok gözü sorunlu. Bunları hep ailemden yaşadık. 1 derecede ve hepsi sağlıkla kucakladı.
Anne rahminde bebekleri rahat bırakın onlar sağlıkla büyür inşallah.
Ayrıntılıya girecektim sonra doktoruma sordum illede şart değil dedi durdum bende. Bakalım kendisi bir baksın gerekirse giderim.
N neyb Kız öylesine söylüyorum kısmet bu işler
Eşim beni babamın evine yollar yeter gayrı doğurma diye.
Ay bide ne dicem.
5.aydayım dün arkadaş geldi berden baksan bir saat sonra hastamısın dedi yok kız hamileyim deyince şok oldu.
Hala tam olarak belli olmuyor 2 kg almışım öyle mutluyum kilo konusunda çok şanslıyım maşaallah barekallah .
Doğumdan sonra sıkıntı olmuyor en fazla 2 kg kalıyordu hep bunda yaşım geç belki değişir diye düşündüm ama aynı elhamdülillah çok şükür.

Aynen cano Allah gönlüne göre versin bacım seni harbiden tebrik ediyorum
Çok şükür canım sağol eksik olma
Koklarım öperim severim hemde büyük bir zevkle
Kardeşinde bundan sonra akıllanır kafasına boş şeyleri takmaz umarım
Kimse için değmez. Sağlıkla afiyetle uzun ömrü olsun. Rabbim size bağışlasın.

İyi olsunlar da sabrederim canım ne kadar kalacakları belli değil henüz, örnekleri çok dediğin gibi ama detaylı bence bebeğin bir hastalığı varsa ve doğumdan sonra takip edilmesi gerekiyorsa önemli ama ikili test dediğin gibi tercih meselesi, ben de bu hamileliğimde kilo almamamışım yaş daha ileri olmasına rağmen demek ki vucut kendi kilosunu koruyor canım bir çocuk daha fikri için enerjine ve gücüne hayranım Rabbim gönlüne göre nasip etsin inşallah

Ayrıntılıyı bende istiyorum.
Hayrıısıslı ile bebeğimi kucağıma alayım diğeri için Allah kerim.
Randevu almaya çalıştım nasıl bir şey anlamadım.
Perinatoloji bölümünden aldım ama detaylı bakılmıyor diye not düşülmüş. Kafam karıştı

Amin inşallah bence takipte ol perinatolojide detaylı bakan poliklinik de vardır. Sen sanırım normal riskli gebelik muayenesi için randevu almışşsın gibi duruyor.

Amin inşallah bence takipte ol perinatolojide detaylı bakan poliklinik de vardır. Sen sanırım normal riskli gebelik muayenesi için randevu almışşsın gibi duruyor.
Aaa evet normalde perinatoloji riskli gebelik bölümü demek tamamen aklımdan çıkmış. Teşekkür ederim. Gene gitsem mi yoksa başka randevu kovalasam mı ?

Aaa evet normalde perinatoloji riskli gebelik bölümü demek tamamen aklımdan çıkmış. Teşekkür ederim. Gene gitsem mi yoksa başka randevu kovalasam mı ?
Bence başka randevu kovala, bunu iptal etme bulduğun an yer değiştirirsin, bulamazsan da dr dan rica edebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…