Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dua edin bize😔 hepimize geçmiş olsun. İçimiz yanıyor. Hala sallanıyormuşuz gibi.. anlatılabilecek birşey değil asla. Rabbim sabır versin.
Şuan annemlerdeyim tarsusta. Depreme burda yakalandım. Gece deprem olurken besmele çekmeye başladım oğlumu aldım kucağıma baba durmuyor dediğimi hatırlıyorum. Durmadı o sarsıntı. 2.depremde bebeği emziriyordum kitlendim babam aldı bebeği nasıl indiğimizi hatırlamıyorum. Örtümü taktım montu geçirdim. 😔
Allah kimseye yaşatmasın. Sabırlar versin bekleyenlere. İnsanın alacak nefesi varsa koruyor rabbim. Benim evim malatyada ve malatya yerle bir oldu😔
Dua edin

Dua edin bize😔 hepimize geçmiş olsun. İçimiz yanıyor. Hala sallanıyormuşuz gibi.. anlatılabilecek birşey değil asla. Rabbim sabır versin.
Şuan annemlerdeyim tarsusta. Depreme burda yakalandım. Gece deprem olurken besmele çekmeye başladım oğlumu aldım kucağıma baba durmuyor dediğimi hatırlıyorum. Durmadı o sarsıntı. 2.depremde bebeği emziriyordum kitlendim babam aldı bebeği nasıl indiğimizi hatırlamıyorum. Örtümü taktım montu geçirdim. 😔
Allah kimseye yaşatmasın. Sabırlar versin bekleyenlere. İnsanın alacak nefesi varsa koruyor rabbim. Benim evim malatyada ve malatya yerle bir oldu😔
Dua edin
Ayyy canım benim sen oralarda mı oturuyordum
Allah yardımcınız olsun rabbim sesimize dualarımıza karşılık versin bir daha yaşatmasın inşallah amin🥲🤲

İstanbul’da beklenen felaketle ilgili bin tane senaryo var aklımızda hiç birimiz iyi değiliz ve her saniye bu pskiloloji
nasıl kaldıracağız ne zaman normal hayata geçeceğiz geçebilecek miyiz çok zor çok çaresiz bir durum bir daha yaşanmasın inşallah 🤲🥲

Dua edin
Ah canım, Rabbim yar ve yardımcınız olsun, o psikoloji atlatmak çok uzun zaman alır, çocukların için sana ve aile bol güç ve sabır diliyorum 🙏

Ayyy canım benim sen oralarda mı oturuyordum
Allah yardımcınız olsun rabbim sesimize dualarımıza karşılık versin bir daha yaşatmasın inşallah amin🥲🤲
Ben malatyada oturuyorum canım 15 tatilde mersine geldim. Depremde burdaydım. Ben merkezüstü tarsus mersin diye düşündüm o derece bir sallanmaydı😔 Allah kimseye yaşatmasın çok zor. Geçecek bu da zamanla dualarla inşAllah

İstanbul’da beklenen felaketle ilgili bin tane senaryo var aklımızda hiç birimiz iyi değiliz ve her saniye bu pskiloloji
nasıl kaldıracağız ne zaman normal hayata geçeceğiz geçebilecek miyiz çok zor çok çaresiz bir durum bir daha yaşanmasın inşallah 🤲🥲
İnşallah olmayacak Rabbim beklenen kötü senaryoları kıyamete saklasın. Dua edelim. Kötüyü çağırmayalım İnşallah..
Rabbim kalanlara yardım etsin. Bizleri korusun.

Ben malatyada oturuyorum canım 15 tatilde mersine geldim. Depremde burdaydım. Ben merkezüstü tarsus mersin diye düşündüm o derece bir sallanmaydı😔 Allah kimseye yaşatmasın çok zor. Geçecek bu da zamanla dualarla inşAllah
Düşünemiyorum düşünmek istemiyorum kimbilir ne kadar koktkmuşsunuzdur ☹️🥲

Hayat devam ediyor. Şükürki evlatlarım yanımda can kaybımız yok 😔 Allah kimseye böyle birşey yaşatmasın.. Rabbim esirgesin cümlemizi. Bir tanıdığım dediki malımız yükümüzmüş Rabbim bizi bu yükten kurtardı canımız sağ şükür dedi.

Evime gidemiyorum annemlerde kalıyorum oğluma burda okul bakmaya başladım en azından bu dönem için. Ücretsiz izne ayrılmıştım bide

Dua edin
Canım benim Rabbim tekrarını yaşatmasın.Ahhh sen Malatya'damı oturuyordun.Çok etkilenmişsinizdir.Çok üzgünüz herkes çok üzgün ben hastalandım elim kolum tutmuyor çok halsizim zorla iş yapıyorum geceleri sürekli uyukudan uyanıyorum deprem oluyormuş gibi oluyor.Çocuklarin biri geliyor biri giriyor anne korkuyorum.Kızım Sürekli lambaya bakıyor anne deprem olur mu bittimi diye soruyor.Ben televizyonu kapatmak zorunda kaldım çocuklar çok etkilendiler haberlere bakmıyoruz.Allah sabırlar versin geride kalanlara.

Hayat devam ediyor. Şükürki evlatlarım yanımda can kaybımız yok 😔 Allah kimseye böyle birşey yaşatmasın.. Rabbim esirgesin cümlemizi. Bir tanıdığım dediki malımız yükümüzmüş Rabbim bizi bu yükten kurtardı canımız sağ şükür dedi.

Evime gidemiyorum annemlerde kalıyorum oğluma burda okul bakmaya başladım en azından bu dönem için. Ücretsiz izne ayrılmıştım bide
Çok şükür can kaybı yaşamayanlar adına çok mutluyum tekrar tekrar geçmiş olsun canım sizin içinde hayırlısı bencede en azından bu dönem iyi olur

Canım benim Rabbim tekrarını yaşatmasın.Ahhh sen Malatya'damı oturuyordun.Çok etkilenmişsinizdir.Çok üzgünüz herkes çok üzgün ben hastalandım elim kolum tutmuyor çok halsizim zorla iş yapıyorum geceleri sürekli uyukudan uyanıyorum deprem oluyormuş gibi oluyor.Çocuklarin biri geliyor biri giriyor anne korkuyorum.Kızım Sürekli lambaya bakıyor anne deprem olur mu bittimi diye soruyor.Ben televizyonu kapatmak zorunda kaldım çocuklar çok etkilendiler haberlere bakmıyoruz.Allah sabırlar versin geride kalanlara.
Aman aman açma çocuklar evet çok etkileniyor ben izletmedipim halde çok etkilendiler oğlum ilk gece sıçrayarak kalktı yataktan 🙁
Sanada çok geçmiş olsun canoom

Aman aman açma çocuklar evet çok etkileniyor ben izletmedipim halde çok etkilendiler oğlum ilk gece sıçrayarak kalktı yataktan 🙁
Sanada çok geçmiş olsun canoom
Allah razı olsun bacım.Birde ben sürekli ağladım çocuklar ondan da etkilendiler.
Sen nasılsın ne yapıyorsun? Ekin nasıl iyi mi seni zorluyor mu hala?

Herkese hayırlı huzurlu afiyet dolu akşamlar canlarım.
kahvecibaby kahvecibaby güzelim nasılsınız. Ailem deprem bölgesinde annem ve babama gelşn diyorum gelmiyorlar erkek kardeşimi bırakamıyor annem.babam desen maşallah subhanAllah korkusuz kahraman.
Çok üzüldük çok zor ve çetin bir imtihandan geçiyoruz ama mutlu olmak için elimizdekilere tutunmak istiyorum.
Güzel haberler duymak yaymak istiyorum.
Bebeğimi bir haftadır hissediyorum.
Ayrıntılı ya girmem lazım randevu almayı unutuyorum.
19.haftadayım ciciler aldım, baya indirimdeydi N neyb N Nazlim0634

Evet ya elimizde değil mutsuz hallerimizden hemen anlıyorlar 🥲
Ekin daha iyi canım çok şükür koliği atlattık ama kucak meselesini çözemedik bana kalsa bende bir saniye bırakmak istemiyorum ama bu sefer işler birikiyor yaka bir yanda paça bir yanda halletmeye çalışıyoruz işte senin minnoşlar nasıl Aras paşa iyi mi sen nasılsın canım çağrının üzüntüsü hafifledi mi sormakla sormamak arasındayım hep hatırlatmak istemiyorum ama merakta ediyorum atlatabildin mi 🙁

Herkese hayırlı huzurlu afiyet dolu akşamlar canlarım.
kahvecibaby kahvecibaby güzelim nasılsınız. Ailem deprem bölgesinde annem ve babama gelşn diyorum gelmiyorlar erkek kardeşimi bırakamıyor annem.babam desen maşallah subhanAllah korkusuz kahraman.
Çok üzüldük çok zor ve çetin bir imtihandan geçiyoruz ama mutlu olmak için elimizdekilere tutunmak istiyorum.
Güzel haberler duymak yaymak istiyorum.
Bebeğimi bir haftadır hissediyorum.
Ayrıntılı ya girmem lazım randevu almayı unutuyorum.
19.haftadayım ciciler aldım, baya indirimdeydi N neyb N Nazlim0634
Ah canım Allah kolaylık versin size tüm ailenize
Oy maşallah 19 hafta heeee göbekte yapmışsındır sen şimdi 😍
Güle güle giyinsin paşamız biliyor musun ekinin kıyafetlerinden sana niyetle bir kaç şey ayırmıştım kargoyla mı hallederiz falan diye düşünürken depremzedelere nasipmiş oraya gönderdim abisi ablaları nasıl heyecanlalar mı kardeşleri için 😊

Ah canım Allah kolaylık versin size tüm ailenize
Oy maşallah 19 hafta heeee göbekte yapmışsındır sen şimdi 😍
Güle güle giyinsin paşamız biliyor musun ekinin kıyafetlerinden sana niyetle bir kaç şey ayırmıştım kargoyla mı hallederiz falan diye düşünürken depremzedelere nasipmiş oraya gönderdim abisi ablaları nasıl heyecanlalar mı kardeşleri için 😊
Daha faydalı yere gitmiş. Allah kabul etsin.
Baya konuşuyorlardı ama bu son olaylardan sonra konu kapandı gibi. Heyecan vs hissetmiyorum onlarda. Ben bile kendime hatrılatıp duruyorum üzülme ayağa kalk diye.
Genel anlamda çocuklar iyi elhamdülillah.
Yaptım yaptım baya göbeğim belirgin. Sağ salim kucağımıza alalım inşallah.
Sanada ev işlerinde yardımcı olsa annen vs. Ne bileyim madem kolik bebeğin var birileri el atmalı.
Allahtan benim doğum temmuzda okullar kapalı olacak. Bide okul olsa zor olurdu. Aman neler düşünüyorum hakkımızda hayırlısı.

X