Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar sonraki hamileliklerde fazla kilo alamamanın sebebi diğer çocukların Peşinde koşturmak bence
@Deepblues canım Allah’ın izniyle hiç bir şey çıkmayacaktır
Rabbim sağ sağlim kucaklarınıza almayı nasip etsin inşallah

Amin canım çok sağol

Allah biliyor ya seni sizi çok seviyorum.Mesajını okuyalı 2 gün oldu 2 gündür baya düşündüm neredeyse aklımdan hiç çıkmadı yazdıkların.Sabahtan akşama kadar yatağa girene kadar ölçtüm tarttım 3 çocuğa yetişebiliyormuyum? Kendimi dinledim, kendime yetebiliyormuyum ?Evime,eşime yetebiliyormuyum?
Gerçekten bu evde herşey bana bakıyor. Eşim sağolsun hiç yardımcı olmaz isterse evde olsun farketmez Üstelik ağzı hiç boş durmaz hizmet bekler benim hamile kalmam için bana biraz destek olması gerekmez mi?
Bu gün kalktım baktım evimin bir tarafı temiz bir tarafı pis yetişemiyorum 3 çocuğa yetişemiyorum.Vallahi billahi senin mesajından sonra gözlemledim ben yıpranmışım.Yeni bir bebek için güç lazım kendim de o gücü, o enerjiyi bulamıyorum.Haaa evlat sevgisi bambaşka onu da baya gözlemledim onlarla vakit geçirmek onları öpmek koklamak Allah'ım Allah'ım yok böyle bir duygu dünyada yok böyle bir lezzet sonsuz şükürler olsun.Birde benim rahatsızlıklarım var ailem kayınvalidem bunu bildiği için beni günlük uyarıyorlar tekrar hamile kalmamdan çok korkuyorar.
Bugün eşimin ağzını aradım tam net olarak direk sormadım.Bir kaç şey vardı versem mi vermesem mi bir daha bebeğiniz olur falan dedim adam sazan gibi atladı yaaa Diyor ki ver ver olursa o zaman bakarız çaresine ben şok oldum
Dualarım şu şekilde Allah'ım hakkımda hayırlısını ver ben bilemem sen herşeyin en iyisini bilirsin.

Bacım Aras'ta beyninde su var dediler.Çağrı'da böbreklerin de genişleme var dediler.Hamileliklerim burnumdan geldi.

Canomm biliyor musun bir kızım daha olsun çok isterdim hemde çok ne kadar istediğimi biliyorsun
Ama artık yaşım 35 zor oluyor yıprandığımı hissediyorum eskiden 1 günde tüm evi temizlerdim şimdi bir oda ancak temizleyebiliyorum .Aras bazen geceleri ağlıyor yorgunluktan zor kalkıyorum eee bütün gün ayaktayım kolay değil.Eşim beni dürtüyor su ver diye Allah aşkına birde sen kalk ne olur
Anne olmak çok güzel ama güç gerektiriyor sağlıklı olmak lazım birde anneye destek veren olmalı özellikle eş
Anlaşırız eşimle her konuda bana destektir ama çok üşengeç evde yatacak yan gelip yatacak seslenmeyeceksin Bir arkadaşım var eşinin huyu aynı benim eşimin huyu sakın sakın hamile filan kalayım deme bunlara 2 çocuk bile fazla diyor Rabbim bilir hakkımızda hayırlısını versin.
Karapissonun cesaretine, hevesine, gücüne,enerjisine, anneliğine hayranım.
Rabbim herkese sağlık, huzur, mutluluk versin.

Evet kız bende çok istiyordum kader kısmet
Bende çok yorgunum bir dk oturamıyorum ve sürekli bende kendimi sorguluyorum yetersiz hissediyorum eşler konusundada aynıyız bizimkide sağolsun totosunu kaldırmaz sıfır destek her şeyin hayırlısı bakalım daha neler görcez Allah çocuklarımızla maddi manevi birlik beraberlik içinde yaşamayı nasip etsin inşallah kazasız belasız afetsiz

Çok hastayım yazdıklarını okudum sonra uzun uzun yazarım inşallah N Nazlim0634
Öksürük boğaz ağrısı, elhamdülillah dinlenmeye gayret ediyorum.
Çok geçmiş olsun canım hamilelikte hastalık zor.Dinlen bil bol iyileşince mutlaka yaz.Senin söylediklerin başımın tacı benim için önemli özelden de yazabilirsin hatta arıyabilirsin istediğin zaman Canım arkadaşım sizi çok seviyorum.İyikilerim arasındasınız
Birde senden bir dua istiyorum özellikle namazlarından sonra sabah namazı için bana dua edermisin daha dikkatli olayım

Aminn duaların için Allah razı olsun.
Ahhh benim kader arkadaşım canımsın.Biliyorum oturmadığını dinlenmediğini zor oluyor yetemiyorsun yetişemiyorsun.
Bugün ne hayal ettim gözümde canlandırdım sen İstanbul'dasın Karapisso'da İstanbul'da yazın çocukları alsanız bana gelseniz ne kadar güzel olur Eşimin yurtdışına çıkma ihtimali var oda olmayacak kalırdık hep birlikte vakit geçirirdik Ayyy çok zor birşey mi söyledim diye de düşündüm kendi kendime Sizler benim bacimsiniz her zaman kapım açık biliyorsunuz ama benim İstanbul'a yolum düşsün kesinlikle sizleri görmeye gelirim söz

Rabbim sanada bizede hakkıyla kılmayı nasip etsin bacım.
Elhamdülillah daha iyiyim.

3 bende 3 onda 3 sende 9 yavruyla süper olurdu valla. Rabbim büyük nasip eder yüzyüzede görüşürüz inşallah.

Öyle haklısın ki insan derin serin düşününce ever neyimize bir bebek daha diyor ama nasipte ötesi yok. Eğer kısmetinde varsa gelecek inanıyorum.
Benimki yardım eder ara sıra her zaman değim veya söylemeden yapmaz.
Ama kendi suyunu kendi alır o kadarını beklemez.
Erkeklerin yetiştirme tarzı ve ataerkil bir toplum olduğumuz için onların dinlenme hakkı var ama bizim yok. Bizler kendini bilen yeni nesil olunca beklenti veya hakkımız olanı istediğimiz için sorun çıkıyor.
Hastayım çoluk çocuk evdeyiz eşim bildiği halde annesine gitti.
Bak inan fesatlıktan değil ama vefat eden abisinin hanımı ve onlar ne olursa olsun öncelikleri hep çekirdek aileleri olmuştur.
Eşin hasta gitme diyor ama senin umrunda değil. Ölen öldü kalanın kıymetini bil.
Neler neler. Bazen bende düşünüyorum bu adama fazla bu kadar yavru .
Nasip kısmet.
Çok kötü kavga ettim sinir krizi geçirdim bildiğin. Gidecek yerim olsa çıkar giderdim her zaman ki gibi o gitti.
Susacaksın ne yaparsa eyvallah o zaman benden iyisi yok.
Başını şişirdim hakkını helal et, aman yalan düny diyorum diyorum ama delirtiyor işte.

Sende aynı şekilde bacım
Ben senşn gibi değilim ya. Çok sakinn kendinden çok eşini düşünüyorsun ama ben diyorum oda beni görsün anlasn.
Bu zamanda bende iyi değilim. Allah bize merhamet etsin.

Çok haklısın bacım gerçekten sinir olmamak elde değil ama dil uzatınca da günaha giriyorum diye korkuyorum sonra helallik istiyorum haklı bile olsam Allah'tan korkuyorum.
Amann sen sinir krizi filan geçiriyim deme hamilesin bebiş etkilenir.Ben hamileyken daha sakin olmaya çalışırdım bebeğim etkilenir diye yani bir gözümü kör bir kulağımı sağır ederdim.Görmezden gelmeye çalışırdım.Şimdi de çocuklar etkilenirler diye görmezden geliyorum.
Ama eşim de çok çok göze batan şeyler yapmıyor çok şükür çok ciddi sorunlar yok ama ufak tefek şeylerde de insan sinirleniyor.
Ben istiyorum ki çocuklarıyla evin içinde oyun oynasın Oynuyormuş canımın içi 2 dakika ancaDers çalıştır diyorum ben anlamam diyor ağlasam mı gülsem mi bilemedim.Ben kavga etsem yırtınsam asla yapmaz huyunu biliyorum Allah'ım sen biliyorsun diyor geçiyorum
Eşim benden daha çok dinleniyor birde sürekli hizmet bekler diyorum ki 2 bardak çayını ben getirdim Allah aşkına 3. Bardağını da kalk sen al artık bende derman kalmadı görüyorsun diyor ki tamam içmiyorum kalsın Yani kalkıp almaz üşengeç bacım üşengeç
Allah biliyor ya bizden başkasını da gözü görmez anasına babasına benim zorumla gider arasana diye ben söylerim.Vallahi bu eşimin suçu değil annesinin babasının suçu soğuk büyütmüşler çocuklarını bende birşey yapamam bu saatten sonra.

Rabbim merhamet etsin halimize.

N Nazlim0634 ya canım benim sen ne tatlı bir insansın bizde seni çok seviyoruz istenabula yolun düşerse bekleriz tabi
daha biz bile buluşamadık hoş
Çocuklardan eleme yapıp geliriz kaynanaya falan bırakırız 8,9 tanesini
Bu arada hakikaten çok benziyoruz seninle benim eşimde benim zorumla arar hiç düşkün değil ailesine annesi babası kardeşleri hep çok soğuklarmış halada öyleler resmiler ben ara derim gidelim derim
bir tek annesini sever ama düşkün değil ona merhamet duygusu çoktur o da olsun o kadar yani
karapisso canım benim seni çok iyi anlıyorum yakın zamanda yaşadığım bir psikoloji olduğu için çok tanıdık duyguların isteklerin
hamileyken hem hassas hem yorgun hemde gergin oluyorsun ve eşinden gerekli şeyi alamayınca geriliyorsun
maalesef hep sabır kısmı bize düşüyor en iyi erkek bile kütük kafalı kusura bakmasınlar kadınlara kurban olsunlar beee

Ay alemsin, sonuna kadar haklısın balım ya. Nasip bakarsın ben 3 büyüğü bırakırım sende büyük iki taneyi. Bebeklerle görüşürüz. Hoş bize rahat vermeyenler bebekler olacak ama olsun. Hayırlı olsuna buluşuruz

Aynen anca minnaklarla olur o iş kısmet cano şu memleket bir toparlansa salgın biter kriz başlar kriz biter deprem başlar deprem biter seçim başlar seçim biter kuraklık başlar şöyle bir oh diyemedikki sıra gülmeye eğlenmeye gelsin bugünüzmüZe bin şükür ne diyelim Allah aratmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…