Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet canım tuttu valla. Rabbim sana şükürler olsun. Sağ salim alayım kucağıma. Sura sende senşn heyecanlı haberlerini alırız inşallah.
Amin canım inşallah benim de kendim için içime doğan erkek bakalım ikili testte söyler mi dr

Amin canım inşallah benim de kendim için içime doğan erkek bakalım ikili testte söyler mi dr
Benim içimden geçmedi hiç yada erkek hissetmedim. İstedim sadece. Ama çok istedim biliyorsun. Birde süprüz yumurtam erkenden göründü hep ondan erkeğe yordum. Unuttum büyükler bir kız bir erkekti demi.

Mutluluk paylaştıkça çoğalıyor kızlar. Size yazınca çok mutlu oluyorum.
Her bebeğimde ayrı rızık kapıları açtı Rabbim.
Bu kez büyük bahçeli bir ev istiyorum sizde bize bunun için dua edermisiniz.
Rabbim in hazinesi sonsuz
Günahsız tertemİz yavrularımız hürmetine nasip etsin.
Sağlık huzur iman ihlas takva bolluğu versin. Hepimizin yardımcısı olsun.
Elimizdekilere nankörlük değil bu inanın çıkmak istiyorum bu evden.
Rabbim çocuk halinden anlayan insanlık bilen insna olmuş kişiler ile komşu eylesin bizleri.
İnanıyorum olacak. Yavrumun hürmetine.

Amin canım inşallah, sen nasılsın
Çok şükür canım bende iyiyim elhamdülillah büyüyoruz hep birlikte oğlumla
karapisso canım gözünaydın. Her bebek rızkıyla bereketiyle gelir Rabbim gönlünden geçenleri hakkında hayırlı hayırlı olanı gönlüne razı eylesin inşAllah

Amin ne güzel dua ettin canım benim
Oğlun kaç aylık oldu. İsmi ne. Biz Osman dedik hep ama eşim gönülsüz.

Amin ne güzel dua ettin canım benim
Oğlun kaç aylık oldu. İsmi ne. Biz Osman dedik hep ama eşim gönülsüz.

3.5 aylık oldu canım adı Yahya Allah'ın lutfu bize Yahyamız elhamdülillah
İlk eşim demişti gönlüm pek razı olmamıştı sonra Yahya As. Nasıl müjdelendiğini Kuranı kerimden okuyunca tamam dedim

Kızlar mesajlarınızı okuyorum ama yazamıyorum şöyle rahat rahat oturup yazmak istiyorum inşallah beni şu sıralar hoş görün canlar öpüyorum
Rahatına bak yavrum. Kardeşinden sağlıklı afiyetli haberler ver yeter bize.

Bacım yanlış hatırlamıyorsam sen Şanlıurfalıydın demi inşallah yakınlarından kötü haber yoktur.Rabbim hepimizi korusun.
Çok üzgünüz başımız sağolsun.
Ailem iyi ama maraşta 1.derece yakınım ve 3 yavrusu dünden beri enka altında. Anne ve iki kızı vefat etti. Diğer anne 1, 7, 16 yaşında yavrumuzdan ne ses ne seda var. Ölüm bittik kavrulduk nazlı mahvoldu bekleyenler

Enkazlar öyle çok ki ne afad ne başka ekip gitmedi bizimkiler hala enkaz altında. Babaları dün gece gidebildi. Hala inanamıyorum nasıl oldu. Normalde burda oturuyor çok ayrıntı vermek istemiyorum. Ama baba mahvoldu ben dünden beri kendimde değilim. Ses olsa bir ilerleme olsa. Allahım Bebeğimiz daha bir yaşında . Kızım dünden beri tesbih çekiyor namaz kıldı her biri için ayrı ayrı. Allahım sağlıkla bize bağışla.

Çok üzüldüm çok üzgünüm ne diyeceğimi bilemiyorum. Allahım sabırlar versin. 1.derece yakınım dediğine göre aklıma birşey geliyor inşallah aklıma gelen değildir ne sormaya gücüm yeter nede duymaya.
Aşırı üzgünüm inan ne diyeceğimi ne yapacağımı bilemiyorum çocuklar çok üzgün çok etkilendiler.
Kurban olduğum Rabbim sevdiklerinizden güzel haberler almayı nasip etsin dua etmekten başka elden birşey gelmiyor.

Hala haber yok.

Rabbim Rabbim yangın yeri yüreğimiz yandık yandık...

Rabbim Rabbim yangın yeri yüreğimiz yandık yandık...
Allah yardımcınız olsun, biz burdan kahrolurken sizi, yakını yaşayan birini tahmin bile edemiyorum, ama nolur bebeğini ve çocuklarını düşün ve güçlü olmaya çalışın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…