- 26 Nisan 2020
- 1.301
- 1.441
- 36
-
- Konu Sahibi sadehayatt06
- #6.301
Rabbim şifa versin canım dualarım kardeşinle şu güzel aylar suyu yüzü hürmetine Rabbim Şafi ismiyle şifa versin. AminnSağol camım benim ameliyattan çıktı çok şükür 4 saat sürdü ömrümüzden ömür gitti şimdi patoloji sonucuda iyi gelirse rahatlıycaz dua edin olur mu
Hadi bakalım 2 Şubat az kalmış
Hayırlı geceler canım uzun zamandan beridir hastalıklarla uğraşıyorum çocuklar hasta biri iyileşiyor biri hastalanıyor hasta olan yavrum iyileşiyor diğeri hasta oluyor.Şimdi Aras kuzum hasta sürekli antibiyotik kullanıyoruz öksürük nefes aldırmıyor özellikle geceleri sabaha karşı mutlaka uyanıyor ağlıyor. Bende boyun ağrısı yaşıyorum sırt bel ağrısından duramıyorum .Rabbim şifa versin tüm hastalara şikayet değil elbet sizinle dertleşiyorum Rabbim büyük dermansız dert vermesin.
çok geçmiş olsun inşallah sonuçları da iyi gelirSağol camım benim ameliyattan çıktı çok şükür 4 saat sürdü ömrümüzden ömür gitti şimdi patoloji sonucuda iyi gelirse rahatlıycaz dua edin olur mu
Hadi bakalım 2 Şubat az kalmış
Ah kuzum bu sene zor bir sene oldu şu virüs varya mahvetti çoluk çocuk herkes hastaHayırlı geceler canım uzun zamandan beridir hastalıklarla uğraşıyorum çocuklar hasta biri iyileşiyor biri hastalanıyor hasta olan yavrum iyileşiyor diğeri hasta oluyor.Şimdi Aras kuzum hasta sürekli antibiyotik kullanıyoruz öksürük nefes aldırmıyor özellikle geceleri sabaha karşı mutlaka uyanıyor ağlıyor. Bende boyun ağrısı yaşıyorum sırt bel ağrısından duramıyorum .Rabbim şifa versin tüm hastalara şikayet değil elbet sizinle dertleşiyorum Rabbim büyük dermansız dert vermesin.
Ayyy sen 15 haftalık mı oldun maşallah cinsiyetini çok merak ediyorum hemen yaz bize 2 şubata az kalmış hadi hakkında hayırlısı hayırlı evlat olur inşallah
Canımsın nasılsın görüşmeyeli?çok geçmiş olsun inşallah sonuçları da iyi gelir
Ah canım hala mı? Hiç mi rahatlama olmadı? Rabbim en yakın zamanda keyfini surebilmeyi de nasip etsin inş.Canımsın nasılsın görüşmeyeli?
Brn 15 haftayı dolduruyorum nerdeyse. Aman Allahım dün gce kustum kusacağım. Karnım ağrıdı mide bulantısından yataktan çıkamadım.
Nefes alamıyorum tıkalıyım sürekli. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
Arada bir gün falan iyi hissediyorum. Mesela öğlen namazını kılarken secdeye gidemedim öğürüyorum baş aşağı olunca. Eğilip bişey alamıyorum anında basıyor.Ah canım hala mı? Hiç mi rahatlama olmadı? Rabbim en yakın zamanda keyfini surebilmeyi de nasip etsin inş.inan akşamlar olmasın bana da erkenden uyuyuyorum çocuklarla bulantıları hissetmemek için, 2 Şubatı merakla bekliyorum güzel haberle gel inşallah
Evet aynı şeyleri yasiyoruz, yaşayan bilir gerçekten, çocuklar ev her yer kokuyor, ben senin o ilk haftalardaki halin gibi 8-9 arası uyuyorum sosyal hayat su anda bitti gibi olsun yeter ki sagliklari iyi olsun, evlat dışında çekilecek bir durum değilmiş Allah sabrını da veriyor bir şekilde sağlıkla dogsunlar ins.Arada bir gün falan iyi hissediyorum. Mesela öğlen namazını kılarken secdeye gidemedim öğürüyorum baş aşağı olunca. Eğilip bişey alamıyorum anında basıyor.
İlk haftalarda 8 de uyuduğumu bilirim.
Sanada oluyor mu?
Çocuklar dokununca yaklaşınca bile midem bulanıyor. Akşamları genelde yatakta uzanıyorum, nolur gelmeyin , eşime diyorum ilgilen. Amin az kaldı 16.haftadan ümitliyim.
Amin canım Amin, keyfinide süreriz İnşallah
Amin kardeşim âmîn.Evet aynı şeyleri yasiyoruz, yaşayan bilir gerçekten, çocuklar ev her yer kokuyor, ben senin o ilk haftalardaki halin gibi 8-9 arası uyuyorum sosyal hayat su anda bitti gibi olsun yeter ki sagliklari iyi olsun, evlat dışında çekilecek bir durum değilmiş Allah sabrını da veriyor bir şekilde sağlıkla dogsunlar ins.
Canım bebeğini sağlıkla kucağına alırsın insallah. Rabbim şifa versin bulantılarınız biran önce geçer inşallahAh canım hala mı? Hiç mi rahatlama olmadı? Rabbim en yakın zamanda keyfini surebilmeyi de nasip etsin inş.inan akşamlar olmasın bana da erkenden uyuyuyorum çocuklarla bulantıları hissetmemek için, 2 Şubatı merakla bekliyorum güzel haberle gel inşallah
Ben kızımı daha erken hissetmiştim, ama ikinci gebeliğin de etkisi vardır benceAmin kardeşim âmîn.
Hissetmiyorum hala. Erkek erken hissediliyor genelde.
Değişiyor desene.Ben kızımı daha erken hissetmiştim, ama ikinci gebeliğin de etkisi vardır bence
Allah razı olsun kardeşim, amin.Canım bebeğini sağlıkla kucağına alırsın insallah. Rabbim şifa versin bulantılarınız biran önce geçer inşallah
Çok doğru söyledin, salgın bi değişik sıra dışı şeyler. İnsanlar bi rahatlayamadı. Tatilde evdeyiz ,çocukları spora bile götürmedim ,evde uzak kalalım dış temastan diye. Rabbim şifalar versin. Bende çok öpüyorum.Sağolun kızlar güzel dualarınız için eksik olmayın
Salgın gerçekten artık çok değişik bir boyuta geldi hasta olmayınca şaşırıyoruz
Bulantı içinde tekrar geçmiş olsun bir an önce geçer inşallah
Öpüyorum hepinizi
Çok geçmiş olsun canım hem babana hem de oğlunaNasılsınız kızlar? Ben koştırmacadan çok giremiyorum.
Rabbim haber bekleyen tüm herkese hayırlı güzel haberler almayı nasip etsin inşAllah.
Hayat telaşı çok fazla giremiyorum bende. Egzama oldu Yahyam. yumurta süt ve süt ürünlerini kestik tamamen düzelmeye başladı inşAllah.. 3.aydan sonra alerji çıkabiliyor dedi doktorumuzda maalesefAllah başka dert vermesin.. Babam rahatsızlandı sürekli bir hastalık durumuyla karşılaştık şükür ki iyi şimdi..
Ya şafi. Çok geçmiş olsun canım.Nasılsınız kızlar? Ben koştırmacadan çok giremiyorum.
Rabbim haber bekleyen tüm herkese hayırlı güzel haberler almayı nasip etsin inşAllah.
Hayat telaşı çok fazla giremiyorum bende. Egzama oldu Yahyam. yumurta süt ve süt ürünlerini kestik tamamen düzelmeye başladı inşAllah.. 3.aydan sonra alerji çıkabiliyor dedi doktorumuzda maalesefAllah başka dert vermesin.. Babam rahatsızlandı sürekli bir hastalık durumuyla karşılaştık şükür ki iyi şimdi..
İnşallahkısa zamandabiter bulantıların. Ben 16.haftadayım ilk kez dün akşam midem bulanmadı yemekten sonra çok keyifli bir akşamdı elhamdülillah çok şükür.Çok geçmiş olsun canım hem babana hem de oğlunabenim oğlumda da alerjik egzama olmuştu 2. aydan sonra biodermanin nemlendirici kremi çok iyi gelmişti, bir de her gün duş. 6. Ayda kendiliğinden geçmişti. Ben bildiğin gibi ama sanki bu hafttada sabahları biraz daha iyi gibiyim. İlacın da etkisi olabilir. Bundan sonra bulantılar azalarak biter ins. Bir yandan da bebek iyi mi diye endişe ediyorum. Korku ve ümit ile yaşıyoruz çok şükür