- 19 Mart 2012
- 9.623
- 9.945
-
- Konu Sahibi sadehayatt06
- #6.241
Aaa çok sevindim. Kaç haftalıksın ?İyi olmaya çalışıyorum canım bulantım var şu 4 hafta benim için en zoru sen nasılsın istersen sana cinsiyet tahmini yapayım
Ben idare ediyorum, 3. hamileliğimde zorluyor sonrası korkutmuyor ama bulantılar en zoru benim için.. Gece anne baba saati güzel oluyor anlıyorum ama daha küçük biraz büyüsün yine kavuşursunuz o saatlere ins.
7. hf icerisindeyim skull teorisiAaa çok sevindim. Kaç haftalıksın ?
İsterim tabi yap bir tahmin
Nub teorisine göre mi ?
MaşaAllah sağ salim kucağına alırsın inşallah canım benim. Nasıl yapılıyorsa yap kız merak ettim.7. hf icerisindeyim skull teorisi
Amin canım inşallah bebeginin 11+ hf yandan fotosunu gönder yorum yapayım ister özel ister burdanMaşaAllah sağ salim kucağına alırsın inşallah canım benim. Nasıl yapılıyorsa yap kız merak ettim.
Amin canım inşallah bebeginin 11+ hf yandan fotosunu gönder yorum yapayım ister özel ister burdan
Beklediğim cevap buydu. Sağlıkla afiyetle gelsin yavrum , ama gönlümüzde erkek var. Rabbim bağışlasın bizikarapisso Nub belli olmuyor bacağı kapamış ama kafa yapısına göre erkek gibi duruyor emin olmamakla birlikte
Nasip olursa 13.haftada kontrole gideceğim. Belki söyler , devlet hastanesindekarapisso Nub belli olmuyor bacağı kapamış ama kafa yapısına göre erkek gibi duruyor emin olmamakla birlikte
Devlet pek söylemiyor canım ama inşallah söyleyen dr a denk gelirsinNasip olursa 13.haftada kontrole gideceğim. Belki söyler , devlet hastanesinde
Amin canım benim .Devlet pek söylemiyor canım ama inşallah söyleyen dr a denk gelirsin
Amin canım güzel haberle gel inşallahAmin canım benim .
Olmadı 2 şubatta kendi doktoruma gideceğim
Geçen bir arkadaş nub teorisine göre erkek dedi. Bende erken döllenme olduğu için öyle düşünüyorum. Hepsi ayrı heyecan. Bakalım Mevlam neyler neylerse güzel eyler. Razı olacak kalp nasip etsin.
Bi dk ya benim kafa iyice gitmiş sen bize haber vermiş miydin hamileyim diye ben niye unuttum yaİyi olmaya çalışıyorum canım bulantım var şu 4 hafta benim için en zoru sen nasılsın istersen sana cinsiyet tahmini yapayım
Ben idare ediyorum, 3. hamileliğimde zorluyor sonrası korkutmuyor ama bulantılar en zoru benim için.. Gece anne baba saati güzel oluyor anlıyorum ama daha küçük biraz büyüsün yine kavuşursunuz o saatlere ins.
Haber vermedi canım. Ama çok güzel haber demi.@Deepblues tüm yazışmalarına baktım bize haber vermemişsin
Yok benim devreler yandı neyb aranızdan ayrıldı
Evet sonradan Çaktım köfteyiHaber vermedi canım. Ama çok güzel haber demi.
D Deepestdeep sanki eşin istemiyorum istiyorum kararsuzdı. Bak bizimki istemeden oldu nasıl olduysa Allahın izniyle
Canım ya yok yok doğru hatırlıyorsun haber veremedim tam vermek için topige girdim nazlım in haberini duyunca cok üzüldüm öyle işte sağlıkla gelsinler, siz de düzene girersiniz inşallahBi dk ya benim kafa iyice gitmiş sen bize haber vermiş miydin hamileyim diye ben niye unuttum ya
Şok oldum kendime evet böyle bir şey hatırlıyorum ama bir yandanda hatırlamıyorum ay benim kafa iyi gitmiş hafızam mı sıfırlqndı ya
Neyse asıl konuy gelelim bulantı ve son ay ağırlaşma olayı ikiside berbat geri kalan kısımlar idare eder
Allah yardımcın olsun ve çok sevindim rqbbşm sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin. Seninkiler kaç yaşlarında ve cinsiyetleri ne?Canım ya yok yok doğru hatırlıyorsun haber veremedim tam vermek için topige girdim nazlım in haberini duyunca cok üzüldüm öyle işte sağlıkla gelsinler, siz de düzene girersiniz inşallah
Amin canım inşallah 5 yaşında erkek, 3 yaşında kızım var teyzesi seninkiler kaç yaşındalarRabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin. Seninkiler kaç yaşlarında ve cinsiyetleri ne?
Rabbim bağışlasın güzel günlerini görelim.Amin canım inşallah 5 yaşında erkek, 3 yaşında kızım var teyzesi seninkiler kaç yaşındalar
Allah bağışlasın maşallah onlaraRabbim bağışlasın güzel günlerini görelim.
Ellerinden öperler.
10 yaşında oğlum
7 yaşında kızım
4 yaşındakide kız.