Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aaa çok sevindim. Kaç haftalıksın ?
İsterim tabi yap bir tahmin
Nub teorisine göre mi ?

Devlet pek söylemiyor canım ama inşallah söyleyen dr a denk gelirsin
Amin canım benim .
Olmadı 2 şubatta kendi doktoruma gideceğim
Geçen bir arkadaş nub teorisine göre erkek dedi. Bende erken döllenme olduğu için öyle düşünüyorum. Hepsi ayrı heyecan. Bakalım Mevlam neyler neylerse güzel eyler. Razı olacak kalp nasip etsin.

Amin canım güzel haberle gel inşallah

Bi dk ya benim kafa iyice gitmiş sen bize haber vermiş miydin hamileyim diye ben niye unuttum ya
Şok oldum kendime evet böyle bir şey hatırlıyorum ama bir yandanda hatırlamıyorum ay benim kafa iyi gitmiş hafızam mı sıfırlqndı ya
Neyse asıl konuy gelelim bulantı ve son ay ağırlaşma olayı ikiside berbat geri kalan kısımlar idare eder
Allah yardımcın olsun ve çok sevindim rqbbşm sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah

Haber vermedi canım. Ama çok güzel haber demi.
D Deepestdeep sanki eşin istemiyorum istiyorum kararsuzdı. Bak bizimki istemeden oldu nasıl olduysa Allahın izniyle
Evet sonradan Çaktım köfteyi
O da sende sağlıkla güzel haberler verirsiniz inşallah hep
Bu arada kanama lekelenme ne durumda?

Son düzenleme:
Canım ya yok yok doğru hatırlıyorsun haber veremedim tam vermek için topige girdim nazlım in haberini duyunca cok üzüldüm öyle işte sağlıkla gelsinler, siz de düzene girersiniz inşallah

Canım ya yok yok doğru hatırlıyorsun haber veremedim tam vermek için topige girdim nazlım in haberini duyunca cok üzüldüm öyle işte sağlıkla gelsinler, siz de düzene girersiniz inşallah
Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin. Seninkiler kaç yaşlarında ve cinsiyetleri ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…