Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kesinlikle kimseye söyleme ben çok pişman oldum 😔.Herkesin işi gücü bitmişti 4.ye ne cesaret hamile kaldı bu devirde diye beni konuştular arkamdan konuşmalar neler duydum bir anlatsam herkesi Allah'a havale ettim tanımadığım kişiler bile çocuk mu bu korunmayı bilmiyor mu ne devirde yaşıyoruz demişler.Neyse Allah'ın verdiğine de karışıyorlar pes 🤷
Zaten ablan hiç çıkmıyor ki aklımdan ilk söylediğin günden beri aklımda.Ablana selam söylermisin bacım.
Benim ve eşimin şükür ettiği birşey de şu oldu kucağımıza alıp kaybetmedik iyiki onun acısını tahmin bile edemedik eşim tabutu görmüş gidemedi defnetmeye hastanede odaya geldi arkasını döndü nasıl ağladı.Bebeğimizi biz görmedik cesaret edemedik yüreğimiz kaldırmaz diye 🥺 Ahirete bıraktık şimdi heyecanlanıyorum orda göreceğim diye🥲Rabbim ablana sabırların en büyüğünü versin evladını kaybeden tüm anne babalara peygamber sabrı versin Aminn
Ah o millet bende bugün yaşadığımız koliği hamilelikte yaşadığım strese bağlıyorum haftalarca gece gizli gizli ağladım çocukta aynı saatte ağlıyor
Hepsini bende Allah’a havale ettim asla hayatımdan çıkarmayacağımı düşündüğüm beni çıkarmaz diye düşğnenleri falan hepsini sildim ohhh iyi oldu ne yalan söyleyim
Allah yardımcın olsun canım🤍

karapisso karapisso her şey yolunda merak etme kötüyü çekme oluyır kanamalar bendede olmuştu çok şükür bebiş iyi hadi bakalım sıra cinsiyette ne hissediyorsun😊
Sağlıkla gelsin teyzesi. Erkek hissediyorum. Allah biliyor gönlümden geçende erkek. Sağlıkla afiyetle huzurla olsun hangisi hayırlısı ise

Ah o millet bende bugün yaşadığımız koliği hamilelikte yaşadığım strese bağlıyorum haftalarca gece gizli gizli ağladım çocukta aynı saatte ağlıyor
Hepsini bende Allah’a havale ettim asla hayatımdan çıkarmayacağımı düşündüğüm beni çıkarmaz diye düşğnenleri falan hepsini sildim ohhh iyi oldu ne yalan söyleyim
Bak bu konuda çok haklısın. Ama olan oldu şimdi konuş bebişinle . Geçti ekin artık ağlamak yok. Kavuştuk , bizi üzenlerin umrunda bile değil. Bizde rahat olalım. Annesi dinler ve rahatlar inşallah.

Benim aklıma geldi biliyor musun?Sen çok ağlıyor deyince dedim ki acaba ?Hamilelikte anne stresli olunca bebekte gerçekten stresli doğuyor.Sana sormaya çekindim☺️
Benim alt komşum da doğum yapmıştı aşırı stresli hamilelik yaşadı bebeği kesintisiz ağlıyordu.
Çıkarmışsın hayatından ohhh senden mutlusu yoktur seni öpüyorum ve tebrik ediyorum 😌😘

N Nazlim0634 aynen çok kafama taktım o dönemde saçma sapan eleştirilerini insanların üzüldüm ağladım sonra toparladım ama olan oldu 🙁
karapisso karapisso 2 kız 2 erkek çok güzel olur Allah hayırlısıyla gönlündekini versin inşallah

Kızlar bir şey soracam benim oğlan göz teması kurmuyor kafama takıldı gözlerini kaçırıyor sürekli
bu normal mi ya
seslere tepki veriyor hareketleri takip ediyor sevdiğimiz zaman gülüyor
ama gözümüze bakmıyor
valla o kadar zaman geçtiki benim büyüklerin 2 aylık hallerini hatırlamıyorum
hatırlasam bir fikrim olacakta
sizinkiler küçük hatırlarsınız normal mi göz teması kurmaması daha küçük ama işte annelik sürekli bir endişe hali malum🙁

Pes! Allaha havale etmen en rahatlatan durum. Hey Allahım. Öyle olsa,yıllarca bebek bekleyenlerin neden olmuyor. Demek istemekle istememek ile alakalı değil.allahın meramı olmadan yaprak kımıldamaz . Rabbim korusun şerlilerin dilinden elinden. Uzak eylesin sizleri bizleri. Ve aleyküm selam canım benim.
Bu arada bende o çok cesaretli kadınlardan biriyim 🤣
En başından beri senin o cesaretine hayranım 🤩Hep söylüyorum biliyorsun değil mi?
O şerli insanlar bana laf söyleyenlerin bir kaçının çocuğu olmuyormuş eeee biraz az konuşun yine de Rabbim sağlıklı evlat nasip etsin. Söylemeyim dedim de söyleyeceğim bacım benim erkek kardeşim beni çok kınadı ablam Her sene doğuruyor 5. De Doğurur 6. Da sürekli söyledi de söyledi bu Haziran da 2 yıl olacak evleneli eşi de çocuk sevdalısı ölüyorlar 1 tane olsun diye hiç korunmadılar ama olmadı inşallah olur ne diyeyim yine de ben kıyamıyorum dua ediyorum sende dua et Rabbim sağlıklı bebek nasip etsin 🤲🤲

Kızlar bir şey soracam benim oğlan göz teması kurmuyor kafama takıldı gözlerini kaçırıyor sürekli
bu normal mi ya
ama gözümüze bakmıyor
sizinkiler küçük hatırlarsınız normal mi göz teması kurmaması daha küçük ama işte annelik sürekli bir endişe hali malum🙁
Ayy sende benim gibisin bende ismini söylediğim de neden bakmıyor normal mi diye düşünüyordum 😄 Vallaha bacım unuttum bende
Bence çok küçük göz teması için.Yerim ben onu yerim ne kadar tatlıdır maşallah 🤩

Ayy sende benim gibisin bende ismini söylediğim de neden bakmıyor normal mi diye düşünüyordum 😄 Vallaha bacım unuttum bende
Bence çok küçük göz teması için.Yerim ben onu yerim ne kadar tatlıdır maşallah 🤩
Dimi ya sürekli bir elin yüreğinde her şeyden şüphe her şeyden korkma zor iş analık
Ama bilemedim internette bu durumu yaşayan çok kişi var boşuna telaşlanmışız yazıyor ama bir tülü ikna olmuyor insan 🙄
Canımsın💜

En başından beri senin o cesaretine hayranım 🤩Hep söylüyorum biliyorsun değil mi?
O şerli insanlar bana laf söyleyenlerin bir kaçının çocuğu olmuyormuş eeee biraz az konuşun yine de Rabbim sağlıklı evlat nasip etsin. Söylemeyim dedim de söyleyeceğim bacım benim erkek kardeşim beni çok kınadı ablam Her sene doğuruyor 5. De Doğurur 6. Da sürekli söyledi de söyledi bu Haziran da 2 yıl olacak evleneli eşi de çocuk sevdalısı ölüyorlar 1 tane olsun diye hiç korunmadılar ama olmadı inşallah olur ne diyeyim yine de ben kıyamıyorum dua ediyorum sende dua et Rabbim sağlıklı bebek nasip etsin 🤲🤲
Erkek kardeşine Allah hayırlı evlat nasip etsin.

Dimi ya sürekli bir elin yüreğinde her şeyden şüphe her şeyden korkma zor iş analık
Ama bilemedim internette bu durumu yaşayan çok kişi var boşuna telaşlanmışız yazıyor ama bir tülü ikna olmuyor insan 🙄
Canımsın💜
Emerken gözlerine bakıyormu ?

bu normal mi ya
ama gözümüze bakmıyor
Benim yeğenim öyleydi ilk 3 ay göz teması kurmadı sonra kurdu. Sağlıklı maşallah ama televizyon çok açık olmasın. Onun ananesi vardı o dönemde ve televizyon acıktı ben ondan kaynaklı olduğunu düşünüyorum

Benim yeğenim öyleydi ilk 3 ay göz teması kurmadı sonra kurdu. Sağlıklı maşallah ama televizyon çok açık olmasın. Onun ananesi vardı o dönemde ve televizyon acıktı ben ondan kaynaklı olduğunu düşünüyorum
Bizim evde hiç tv açık olmaz canım tv izleme akışkanlığımız hiç yok gece Netflix falan takılırdık eşimle sağolsun ekin bey onuda aldı elimizden 🥴
Sen naasılaın bu arada?

@Deepblues nasılsın görüşmeyeli?
N neyb Tamamdır işte bakıyor temas kuruyor 😘
İyi olmaya çalışıyorum canım bulantım var şu 4 hafta benim için en zoru sen nasılsın istersen sana cinsiyet tahmini yapayım :KK66:
Bizim evde hiç tv açık olmaz canım tv izleme akışkanlığımız hiç yok gece Netflix falan takılırdık eşimle sağolsun ekin bey onuda aldı elimizden 🥴
Sen naasılaın bu arada?
Ben idare ediyorum, 3. hamileliğimde zorluyor sonrası korkutmuyor ama bulantılar en zoru benim için.. Gece anne baba saati güzel oluyor anlıyorum ama daha küçük biraz büyüsün yine kavuşursunuz o saatlere ins. :KK66:

X