- Konu Sahibi sadehayatt06
- #6.221
Ah o millet bende bugün yaşadığımız koliği hamilelikte yaşadığım strese bağlıyorum haftalarca gece gizli gizli ağladım çocukta aynı saatte ağlıyorKesinlikle kimseye söyleme ben çok pişman oldum .Herkesin işi gücü bitmişti 4.ye ne cesaret hamile kaldı bu devirde diye beni konuştular arkamdan konuşmalar neler duydum bir anlatsam herkesi Allah'a havale ettim tanımadığım kişiler bile çocuk mu bu korunmayı bilmiyor mu ne devirde yaşıyoruz demişler.Neyse Allah'ın verdiğine de karışıyorlar pes
Zaten ablan hiç çıkmıyor ki aklımdan ilk söylediğin günden beri aklımda.Ablana selam söylermisin bacım.
Benim ve eşimin şükür ettiği birşey de şu oldu kucağımıza alıp kaybetmedik iyiki onun acısını tahmin bile edemedik eşim tabutu görmüş gidemedi defnetmeye hastanede odaya geldi arkasını döndü nasıl ağladı.Bebeğimizi biz görmedik cesaret edemedik yüreğimiz kaldırmaz diye Ahirete bıraktık şimdi heyecanlanıyorum orda göreceğim diyeRabbim ablana sabırların en büyüğünü versin evladını kaybeden tüm anne babalara peygamber sabrı versin Aminn
Hepsini bende Allah’a havale ettim asla hayatımdan çıkarmayacağımı düşündüğüm beni çıkarmaz diye düşğnenleri falan hepsini sildim ohhh iyi oldu ne yalan söyleyim
Allah yardımcın olsun canım