- 19 Mart 2012
- 9.623
- 9.945
-
- Konu Sahibi sadehayatt06
- #6.281
Burada kafasını biraz arkaya dönmüş o yüzden net değil ama erkek olduğunu düşünüyorum hala canımEkledim canım @Deepblues
Sen söyleyince kafam karışıyor. Bende erkek hissediyorum ya . Bide ne dicem bacak arası mı o. Dikkatli bakınca sanki iki yumurta görünüyorBurada kafasını biraz arkaya dönmüş o yüzden net değil ama erkek olduğunu düşünüyorum hala canım
Evet sen benden daha dikkatlisinSen söyleyince kafam karışıyor. Bende erkek hissediyorum ya . Bide ne dicem bacak arası mı o. Dikkatli bakınca sanki iki yumurta görünüyor
Amin amin canım benim.Evet sen benden daha dikkatlisinbiz tahmin ediyoruz tabi takdir Allah'tan dr bile emin degilken biz sadece işin eğlencesindeyiz kız evlat candır erkek de öyle Rabbim hayırlı evlat etsin ins.
Acaba o kızın yumurtası mı erkeğin miEvet sen benden daha dikkatlisinbiz tahmin ediyoruz tabi takdir Allah'tan dr bile emin degilken biz sadece işin eğlencesindeyiz kız evlat candır erkek de öyle Rabbim hayırlı evlat etsin ins.
Sağol canım Allah razı olsunGüzel haberler bekliyoruz inşallah. Sağ salim sonuçlar alalım. Çok doğru dedin. Herşeyin hayrılısı olsun.
Eşimin bana yaptıklarından sonra erkek olsa neye yarar. Kız olsun akıllı olsun üzmesin annesini.Sağol canım Allah razı olsun
Eşine gelince ayıp ediyor ya artık geçmiş gitmiş
söylemesin öyle
üfff niye böyle patavatsız bu erkek milleti düşünerek konuşmayı beceremiyorlar
sen merak etme asıl düşünceleri değil aslında sadece kaygıları var ne dediğini bilmiyor
sen sadece bebeğine odaklan
Bu arada cinsiyet konusuna gelince bu grupta herkes dilediğinin tam tersine sahip oldu
kız olursa şaşırmam hadi bakalım rabbim hayırlısını nasip etsin
sıkma hiç bir şey için güzel gönlünü
Ah canım ya takma sen bu eşini, valla bu erkekler acayip oluyor bazen, sanki kendileri hamile o kadar stressi biz çekiyoruz, söylenecek laf mı? Benimki de benden fazla hamile yemin ediyorum, ev aldı başını gidiyor, tek amacım çocukların mutlu bir şekilde yatağa girmesi, ben de sonucu düşünerek güç buluyorum. Erkekler biraz daha ben merkezcil, bence o da sonra hatasını anlar sen hiç takma bebisini üzmeye değmezAmin amin canım benim.
Moralim şuan öyle bozuk ki.
Eşimle dün çok fena tartıştık. Moralimizi bozan şey çok başka.
Ama kafamı bozan şey, akşam eşim durdu durdu dedi sen neden bu kadar çok istedin bu bebeği
Nerden çıktı bebek şimdi... karnım ağrıyor arkadaşım.
İnşallah deniyorum takmamayı . Allah hepimize yardımcı olsun.Ah canım ya takma sen bu eşini, valla bu erkekler acayip oluyor bazen, sanki kendileri hamile o kadar stressi biz çekiyoruz, söylenecek laf mı? Benimki de benden fazla hamile yemin ediyorum, ev aldı başını gidiyor, tek amacım çocukların mutlu bir şekilde yatağa girmesi, ben de sonucu düşünerek güç buluyorum. Erkekler biraz daha ben merkezcil, bence o da sonra hatasını anlar sen hiç takma bebisini üzmeye değmez
Evet bu grubun adı gibi kalabalık aile olma dürtümüzün altta yatan bir sürü sebebi var aileye olan özlem eksiklikler birlik beraberlik güç isteği ama bunu anlamıyorlar insanlarEşimin bana yaptıklarından sonra erkek olsa neye yarar. Kız olsun akıllı olsun üzmesin annesini.
Belkide kız olduğu ihtimalini duyduğu için nerdne çıktı dedi.
Mevzu bebek konusuda değil. Anlamıyor görmüyor yaşadıkalrım kolay sanıyor.
ne diyeyim sağlık olsun.
Söylediklerini hatırlamıyor bile. Neyse bizim sayemizde baba oluyorlar şükredeceklerine.... Rabbim sen nazarlardan korusun esirge hepimizi.Evet bu grubun adı gibi kalabalık aile olma dürtümüzün altta yatan bir sürü sebebi var aileye olan özlem eksiklikler birlik beraberlik güç isteği ama bunu anlamıyorlar insanlar
Sağlıklı oluşunda gerisi hikaye
Merhaba canım
Rabbim yardımcınız olsun benim hala bulanıyor. İlk zamanlara göre elhamdülillah. Çok daha iyiyim. Ne içersen iç bulantı geçmiyor maalesef.Merhaba canım
İdare ediyorum. Bu hafta raporluyum haftaya da izin alacağım. Bulantılarım çok zorluyor, prilam içmeme rağmen. Bu haftalarin hızla bitmesini bekliyorum sen nasılsın? Maşallah 15. haftaya gelmissiniz bile
Kardeşinden güzel haberler bekliyoruz, ya şafi ente şafi.Merhaba kızlar iyi diyelim iyi olalım
Kardeşim bugün operasyona giriyor dualarınızı beklerim
Allah kolaylık versin bir an önce geçsin bulantılarınız inşallah
karapisso belli oldu mu cinsiyet canım
Sağol camım benim ameliyattan çıktı çok şükür 4 saat sürdü ömrümüzden ömür gitti şimdi patoloji sonucuda iyi gelirse rahatlıycaz dua edin olur muKardeşinden güzel haberler bekliyoruz, ya şafi ente şafi.
15.haftadayım
2 şubatta belli olacak inşallah.
Olunca yazarım hemen.
Allah sana darda olan herkese genişlikler versin
Baya sürmüş ameliyatı. Ezanlar okundu dua ettim , ya şafi. Güzel sonuçlar alalım Rabbim. Tertemiz bir patoloji sonucu çıksın.Sağol camım benim ameliyattan çıktı çok şükür 4 saat sürdü ömrümüzden ömür gitti şimdi patoloji sonucuda iyi gelirse rahatlıycaz dua edin olur mu
Hadi bakalım 2 Şubat az kalmış