Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Doğru valla çocuklar tüm gerginlikleri hemen hissediyorlar
Numaram değişti ama toplu mesaj atmıştım sana gelmedi mi acaba
Yazarım sana canom

Ahhh oo randevular bebek için hastaneye gitmeler nasıl heyecanlanırdım sabah randevum varsa gece heyecandan uyuyamazdım.Bebeğimi göreceğim bebeğimden haber alacağım cinsiyetini söylerlermi diye sabahı sabah ederdim.Bu süreç çok güzel bu bekleyiş çok güzel Rabbim sonunu da güzel eylesin Mutlaka bizi haberdar et güzel haberlerle gel

Allah razı olsun canım benim. Rendevumu ileri tarihe aldım. Sağlıkla bitsin inşallah. Sana şifalar versin Rabbim. Yavrularınla güzel bir hayat , eşine kolaylıklar versin

karapisso nasılsın canım bulantılar bitmiştir inşallah 12 hafta falan oldu mu
Daha iyiyim canım elhamdülillah. İki gündür ağzımın tadı yerinde. Bılantı geçmedi tabi ama en azından tükürüğümü yutuyorum sürekli öğürmüyorum bu bile çok iyi geldi. Evet canım Allaha şükürler olsun 12.haftadayım. Sen nasılsın bebeğin biraz toparlamıştır toparlamıştır inşallah .

Ay maşallah cinsiyeti belli olmuştur aslında ne zaman Dr kontrolün
Bende durumlar aynı asla uyumuyor aslaaaa
Sabaha kadar ağlamalar mutsuzluklar huzursuzluklar gündüz biraz uyuyor ama kucağımda yapışık ikiz olduk iyice bir an önce geçsin şu durumlar istşyırum

N Nazlim0634 cano sen nasılsın
Sormaya çekiniyorum üzmek istemiyorum ama bebeğine gidebildin mi
bu arada Aras ne kadar büyümüşsün maşallah bir de gerçekten çok güzel bir çocuk Allah esirgesin senin diğeride çok güzeldi güzel çocuk doğuruyon heee maşallah maaaaşalllaaahhh

Ya bellidir demi teyzesi. Kontrol 11 ocak. gidermiyim belli değil sağlıkla inşallah.
Acaba gaz sancısından mı uyumuyor. Veya alerjisi mi var. Bi çocuk doktoruna götürsen mi acaba.

Ya bellidir demi teyzesi. Kontrol 11 ocak. gidermiyim belli değil sağlıkla inşallah.
Acaba gaz sancısından mı uyumuyor. Veya alerjisi mi var. Bi çocuk doktoruna götürsen mi acaba.
Aslında tam 2ay 3gğnlük oldu gidecektik kontrole ama şu salgından dolayı giderde hastalık kaptırırız diye korktuğumuz için kararsız kaldık alerji benimde aklımda bakalım
Hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz

Çok haklısın. Hastaneler virüs kaynıyor. Rabbim yanından şifa versin kuzuyada sanada.

N Nazlim0634 hayat nasıl gidiyor kardeşim.
Dün gece kanama oldu acile gittim. Tam kapıdan girecekken aklıma geldin. Ahh dedim afff Allahım. Öyle dua ediyorum ki belki inanmazsın bilemiyorum , unutmuyorum asla. Belki d9n gece aklına falan gelmişimdir. Şimdi iyiyiz ilaç alıyorum
12 haftalık olduk, ya kaybedersem dedim. Çok üzüldüm kontrol olunca rahatladım elhamdülillah çok şükür.
Acını anlayamam ama dualarım sizinle.
Bu korku üzüntü bile yetti elhamdülillah dedim
Rabbim korusun sağlıkla tamamlayalım bu yolculuğu.

Canım benim çok üzüldüm kanaman olduğuna.Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Zaman nasıl geçiyor ne ara 12 haftalık oldun.Maşallah sübhallalah.
Benim de dualarımdasın.Dikkat et.
Neden olmuş kanama?Doktor ne dedi?
Biliyorum bana dua ettiğinizi hissediyorum yemin ederim hissediyorum .Allah hepinizden razı olsun.
Ben daha iyiyim çok şükür kafamı başka şeylerle meşgul etmeye çalışıyorum.
Benim bu yalan dünyada 3 evladım ahirette de 1 evladım var.Ben biliyorum bu benim sınavım neden biliyor musun ben hamile olduğumu öğrendim de herkes bu bebeği aldır dedi anneler bile ben Allah'ın rızasını gözeterek hayır dedim eşim aldırmaya çok karşı zaten.Eşim ile ben bu sınavdan geçmişizdir inşallah 9 ay boyunca ben ne laflar duydum ne cahilliğim kaldı ne de insanlığım 4. Çocuk doğuruyorum diye Allah biliyor aslında bu laflara da çok kırgınım üzgünüm ama Allah bilsin yapacak söylecek bir sözüm yok inşaallah kazanmışımdır.

Canım arkadaşım çok şükür ben iyiyim baya toparlandım.
Bebeğime gidemedim aşırı soğuk Aras'ı bırakacak kimsem yok onu hasta etmemek için hem iyice toparlanmak adına bir süre daha beklemek iyi olacak .
Evet Aras büyüdü her yaptığımızı yapıyor. Yeni yeni kelimeler söylüyor çok komik yaa Bu arada konuşurken videoya almaya çalıştım konuşmuyor size gönderecektim çok fena Rabbim sana da büyütme kolaylığı versin.Çabuk geçiyor günler çok çabuk büyüyorlar bir bakmışsın kocaman olmuş
Kız inanır mısın etrafımda ki insanlar söylüyorlar senin çocukların ne kadar güzel sen güzel çocuk doğuruyorsun diye bir çok kişiden duydum sende yazınca şaşırdım Bana veren Allah şükürler olsun .Senin çocuklarının da maşallahı var kızın aynı sen çok güzel hemde aşırı güzel Rabbim nazarlardan korusun.Bebeğini benim yerime öp kokla

Bende bu nedenle kimselere söylemedim, samimiyetine inandıklarım moral verenler biliyor.
Kazananlardan olursunuz inşallah bacım. Rabbim size sağlık afiyet versin. İmtihan dünyası.
Ablamın bebeği 24 gün yaşadı. Onunda 3 yaşayan yavrusu var ama onu unutmak mümkün değil.

Kesinlikle kimseye söyleme ben çok pişman oldum .Herkesin işi gücü bitmişti 4.ye ne cesaret hamile kaldı bu devirde diye beni konuştular arkamdan konuşmalar neler duydum bir anlatsam herkesi Allah'a havale ettim tanımadığım kişiler bile çocuk mu bu korunmayı bilmiyor mu ne devirde yaşıyoruz demişler.Neyse Allah'ın verdiğine de karışıyorlar pes
Zaten ablan hiç çıkmıyor ki aklımdan ilk söylediğin günden beri aklımda.Ablana selam söylermisin bacım.
Benim ve eşimin şükür ettiği birşey de şu oldu kucağımıza alıp kaybetmedik iyiki onun acısını tahmin bile edemedik eşim tabutu görmüş gidemedi defnetmeye hastanede odaya geldi arkasını döndü nasıl ağladı.Bebeğimizi biz görmedik cesaret edemedik yüreğimiz kaldırmaz diye Ahirete bıraktık şimdi heyecanlanıyorum orda göreceğim diyeRabbim ablana sabırların en büyüğünü versin evladını kaybeden tüm anne babalara peygamber sabrı versin Aminn

Pes! Allaha havale etmen en rahatlatan durum. Hey Allahım. Öyle olsa,yıllarca bebek bekleyenlerin neden olmuyor. Demek istemekle istememek ile alakalı değil.allahın meramı olmadan yaprak kımıldamaz . Rabbim korusun şerlilerin dilinden elinden. Uzak eylesin sizleri bizleri. Ve aleyküm selam canım benim.
Bu arada bende o çok cesaretli kadınlardan biriyim

Evet canım Arası hasta etme ve zamana ihtiyacın var daha demekki çok kötü olup çocukları üzme kendini daha dirayetli hissettiğinde gidersin
İyi ol canım daha iyi ol inşallah
Öperim canooo sende arasımızı öp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…