- 26 Nisan 2014
- 696
- 670
- Konu Sahibi sadehayatt06
Neyse canım geç olsun güç olmasın Eşimde bekleseydik diyorAA süper cnm tüh bari bugün çıksaymış
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neyse canım geç olsun güç olmasın Eşimde bekleseydik diyorAA süper cnm tüh bari bugün çıksaymış
Canım biraz sabret inşallah gerçekleşecektir dileğin Hepinizin duacısıyım canlar inşallah hepinizin olumlu sonuçlarını duyacağız burdanEksik olmayın kızlar sabah denediğim testte aynı şekilde belli belirsiz çıktı
galiba yine hormonların oyunu beni bu testler kaç kere yanılttı
Hayırlısı..
Ay ne yorucuymuş bu süreç Ben diğerlerine plan, bekleme, o bu şu hiç bişey olmadan
çat çat hamile kaldığımı öğrenerek hamilelik geçirmiştim
Allah hiç çocuğu olmayıp bekleyenlerin yardımcısı olsun çok üzüldüm onlara çok büyük sınavdır eminim
Canım üzülme yaa bu ay değilse de önümüzdeki aylar sıra sıra hepimiz de hamile kalıcaz inşallah ben inanıyorum dua ediyorum inşallah tüp bebeğe bile gerek kalmazAmin amin.. bende öyle diyorum çok şükür evladım var her ay reglin gelmesi yıkıyor beni ama
geçen ay ramazan içinde hasta olacağımı anladım evde köşe bucak ağlıyordum namazı kılıp dua edecem akmaya başladı gözyaşlarım eşim korktu birine birşey oldu sanmış korona dönemi malum.. bende yok dedim benim çocuğum olmuyor yine hasta olacam iyiki var o teselli etti evladımız var yapma böyle hiç olmayacak diye birşey yok tüp bebek var önümüzde vs. diyerek
İlkinde hiç bilmeden hamile kaldım.. bide yaramdan usanmadım sorandan usandım diye bir söz var ya 2. yok mu niye arasını bu kadar açtınız bilmem ne? herkes bir değişik
E nabıza düsermi acaba arada bak istersenNeyse canım geç olsun güç olmasın Eşimde bekleseydik diyor
Sanki ben yazmışım yazıyı Namazdan sonra dua etmek falan bir an benmi yazdım dedim ya ben açığım ama elimden geldiğince kılmaya çalışırım artık hepimize edicem duaAmin amin.. bende öyle diyorum çok şükür evladım var her ay reglin gelmesi yıkıyor beni ama
geçen ay ramazan içinde hasta olacağımı anladım evde köşe bucak ağlıyordum namazı kılıp dua edecem akmaya başladı gözyaşlarım eşim korktu birine birşey oldu sanmış korona dönemi malum.. bende yok dedim benim çocuğum olmuyor yine hasta olacam iyiki var o teselli etti evladımız var yapma böyle hiç olmayacak diye birşey yok tüp bebek var önümüzde vs. diyerek
İlkinde hiç bilmeden hamile kaldım.. bide yaramdan usanmadım sorandan usandım diye bir söz var ya 2. yok mu niye arasını bu kadar açtınız bilmem ne? herkes bir değişik
Cnm gecen ay biz günaşırı denedik olmadı bu ay tek ilişki oldu sayılır bakalımSanki ben yazmışım yazıyı Namazdan sonra dua etmek falan bir an benmi yazdım dedim ya ben açığım ama elimden geldiğince kılmaya çalışırım artık hepimize edicem dua
ben geçen ay denedim sadece ama tek ilişki olmuştu umudum yoktu baya üzülmüştüm tutmadı diye
Gerçi bu ayda tek ilişki oldu
[/
Sanki ben yazmışım yazıyı Namazdan sonra dua etmek falan bir an benmi yazdım dedim ya ben açığım ama elimden geldiğince kılmaya çalışırım artık hepimize edicem dua
ben geçen ay denedim sadece ama tek ilişki olmuştu umudum yoktu baya üzülmüştüm tutmadı diye
Gerçi bu ayda tek ilişki oldu
Canım üzülme yaa bu ay değilse de önümüzdeki aylar sıra sıra hepimiz de hamile kalıcaz inşallah ben inanıyorum dua ediyorum inşallah tüp bebeğe bile gerek kalmaz
Canım ilçede yaşıyorum artık koronadan dolayı ile gidiyormuş kanlar, onun için bugün çıkmaz önceden hemen öğleden sonrasına alıyorduk, neyse bekleyelim bakalımE nabıza düsermi acaba arada bak istersen
Ay cok tatlı rüyada görenlerden cok etkileniyorum valla ne güzel bir his inşallah vakti zamanı geldiğinde hayırlısıyla olacakbenim içimden de öyle geçiyor tüp bebeğe gerek kalmadan kendiliğinden olacak gibi.. bir arkadaşım senin hislerine güvenirim der başkasına tutuyor da kendime tutar mı bilmem
ilk gebeliğimde 29.gün oldu regl olmadım döngüm 28güne birdi içim kıpırdamaya başladı eşim dediki hava değişimidir (onun memleketine gitmiştik arada mide bulantım oluyordu üşüttüm sanirim diyordum eltim test yapalım dedi yok dedim bebek falan yok üşüttüm ben kesin diye köy soğuktu çünkü..)
düğüne gittik ses falan çok oyun havaları ben elim karnımda yavrum rahatsız oluyor musun diyordum döngünün 31.günü sabah test yaptım (gecesinde de rüyamda çift çizgi gördüm) ve direk çift çizgi eşim inanmadı hiç gitti bir test daha aldı geldi öğlen yaptım yine aynıydı
ilkinde acemi olunca demek oldu bu süreçte her ay görüyorum ama tık yok olacak ama Allah'ın izniyle sağlıklı olsun hayırlı evlat olsun tez zamanda olsun
Anladım tatlımCanım ilçede yaşıyorum artık koronadan dolayı ile gidiyormuş kanlar, onun için bugün çıkmaz önceden hemen öğleden sonrasına alıyorduk, neyse bekleyelim bakalım
Katılıyorum canımnamaz açıklık kapalılığa bakmaz canım benim o bize bir hediyedir nasiplenebilmek başka tabi nice kapalı arkadaşlarım var nasıl nice açık arkadaşlarım var nasıl...
annem hep derki vakti zamanı gelince spermin bulaşığından bile olur Rabbim tez vakitte hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin cümlemize tek ilişki olur tam yumurta çatladığı gün olur tutar belli mi olur
Ama enabızdan takip ediyorum haber ederimAnladım tatlım
Cnm ya ben yumurtlamamı bilmiyorum acaba bende mı ovulasyon test alıp baksam seninki netten mi aldın markası fşn belli miAma enabızdan takip ediyorum haber ederim
Al dene canım takip et iyi oluyor kendini bilmiş oluyorsun. Ben n11den almıştım, labquick marka 30lu falan oluyor onlardan almıştım. Aylık Düzenini öğrenince daha az kullanıyorsun zaten 4-5 ay yeter yani inşallah o kadar sürmez tabiCnm ya ben yumurtlamamı bilmiyorum acaba bende mı ovulasyon test alıp baksam seninki netten mi aldın markası fşn belli mi
Peki hep aynı gün mü yymurtladın cnm o üç ayAl dene canım takip et iyi oluyor kendini bilmiş oluyorsun. Ben n11den almıştım, labquick marka 30lu falan oluyor onlardan almıştım. Aylık Düzenini öğrenince daha az kullanıyorsun zaten 4-5 ay yeter yani inşallah o kadar sürmez tabi
Ben 3ay yaptım bu ay yapmadım
Sana detaylı yazayım canım, Ben oğlumda denerken 9-10. Günlerde yumurtluyordum,ilk ay takip ettim ikinci ay oğluma hamile kaldım,Peki hep aynı gün mü yymurtladın cnm o üç ay
Anladım canım 2 bebeğimdede ne güzel yumurtlamamı bilmeden hamile kalıp doğum yaptım bu defaki umarım beni yormaz hemen hemen aynı olmuş gün olarak bir iki yapsam demekki belli olur benimdeSana detaylı yazayım canım, Ben oğlumda denerken 9-10. Günlerde yumurtluyordum,ilk ay takip ettim ikinci ay oğluma hamile kaldım,
Bu kez yine aynımıdr die ilk ay adetim bter btmez testlere başladım,
ilk ay 9-10günler yumurtladım,
2.ay 10.-11. Günler
3.ay 10.-11.günler
Bunu böle takipleyince yumurtlama sonrası galiba çatlama zamanı benm ağrım olduğunu hissttim canım adete benzer hafif bi ağrı, son ay yapmadım işte son ay da 10.gün falandı yumurtlama,
Ben 2ay balçörekotu tarçın yaptım, 1ay boş geçirdim, 1ay soğan kürü yaptım, taa ilk başlarda zeytinyağına incir yapmıştım onu da aklıma geldikçe attım ağzıma ( tabiki bunlar hep vesile, veren Rabbim inşallah sağlıklı sıhhatli bi gebeliktir
İnşallah dene canım sende zqmanı bilirsin hiç olmazsa şans artarAnladım canım 2 bebeğimdede ne güzel yumurtlamamı bilmeden hamile kalıp doğum yaptım bu defaki umarım beni yormaz hemen hemen aynı olmuş gün olarak bir iki yapsam demekki belli olur benimde
Regl olayım da cnm oyle sipariş vereyimİnşallah dene canım sende zqmanı bilirsin hiç olmazsa şans artar☺