Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İlk haftaların şoku geçsin hatırlamıycaksınız bile herşeyin hayırlısı hadi bakalım 16. Haftada az değil sende büyüttün baya maşallah
İlk öğrendiğim şok kalmadı Oğluşum diye seviyorum artık Kızım da sesini çıkarmıyor ama buruk Akşama doğru anne değişir mi diye sordu oda alışacak ısmarlamayla gelmiyor ya bu bebeler
Zaman nasıl geçiyor anlamıyorum ne ara 16 haftalık olduk Hareketlerini yavaş yavaş hissetmeye başladım Güzel oğluşumun

Aminn canım senin haberini dört gözle bekliyoruz.Kalp kalbe karşı canım arkadaşım benimSeninle konuşmak da bana iyi geldi. Çok güzel bir annesin sen Rabbim sana sağlıklı bir evlat nasip etsin bizlerde bu heyecanı yaşayalım.

Canım bizde aynı şeyi söyledik ama maalesef içine atıyor.Bize belli etmemeye çalışıyor ben anlıyorum kuzumun hallerinden .Kesin kız diyordu başka bir şey demiyordu söylüyordum erkekte olabilir diye hayır ben biliyorum kesin kız diyordu .Kendini bu kadar inandırdığı için çok üzüldü ama alışır zamanla

Canımsın âmîn....

Ah kıyamam ona. Alışır zamanla. Hele gelsin bi tatlış tatlış sever kardeşini. Bu arada sende çok iyi bir eş ve annesin. Eşin çok nasipli. 4 çocuk babası yaprı Rabbim onu, senin emeklerin ile . Rabbim güç kuvvet bereket bolluk ihsan eylesin. Hepimizi korktuklarımızdan emin eylesin.

Canım benim iki tane var, üçüncü için uğraşıyoruz son zamanlarda planlar biraz değişti üniversiteden doktoraya kabul aldım, bir yandan çalışıyorum üçüncü çocuk planları baya değiştirecek gibi, bir yandan annelik duygusu ağır basıyor ilerisi için iyiki diyeceğimizden eminim bu ara kafam çok karışık ama eşime bir şey demedim ona kalsa direkt vazgeçer zor ikna ettim öyle araftayım 5 aydır deniyoruz henüz olmadı regliyim

Maşallah
Zaman hızlı hızlı geçsin aman
Bizim Kızlar azcık üzüldü ama onlarda unutacak
benim kız şimdi anne benim için fark etmiyor artık diyor bir an önce mıncırmak istiyor

Oyyy karışık işler çok tanıdık geldi ben burada bir kaç senede neler yaşadım neler sen şimdi doktora falan diyince aklıma geldi
Her şeyin hayırlısı

Maşallah
Zaman hızlı hızlı geçsin aman
Bizim Kızlar azcık üzüldü ama onlarda unutacak
benim kız şimdi anne benim için fark etmiyor artık diyor bir an önce mıncırmak istiyor
Bizim kızın bugün neşesi yerindeydi İlgilendim evin tek gülü diye sevdim bol bol
Yigenim geldi demiştim hatırlarsan diyorki belli olmaz kıza dönebilir gözlerimle gördüm nasıl dönecek dedim.YouTube de videolar izletti aklım karıştı 20 haftalığa kadar erkek deyip hatta video çekmişler pipiyi gösteriyor doktor bizimkinden daha net her gidişlerin de çekmişler sonra doktor kız diyor şok oldum Kızları oluyor. Aklımı karıştırma dedim ne güzel oğluş fikrine alışıyorum Belli olmaz diyor kız diyor hala

Canım bugün bebeğim hastalandı ateş ishal.Daha ilaçları yeni bitmişti tekrar hastalandı.Bütün gün durmadı ağladı.
Aynen canım Sabah diyor kızım onu da çok severim anne oda benim kardeşim bugün daha iyiydi bende ilgilendim biraz.
İyi bir anne olan kadın gerçekten eşine de iyi bir eştir

İyi yapmışsın bende şu an kızıma karşı öyleyim hatta annemle çok espirisini yaptık bu durumun malum tek kız torun iki taraftada
Evet belli olmaz tabi her şeyin hayırlısı canım benim ama sen aklını karıştırma kızsa seviniriz zaten

geçen gün bir tanıdığımda bana öyle diyor. Ankara da akrabasına doğuma kadar erkek demiş doktorlar herşeyi erkek çocuğuna göre ayarlamış ama kız doğmuş belki seninde öyle olur diyor dedim hayırlısı ama oğlan benimki

Nasılsın canım daha iyisindir inşallah. Bizimkisi de tek kız torun 6 erkek içinde tek kız Bu eşimin tarafı. Benim kardeşlerim yeni evli onların çocukları yok daha.Herzaman diyorum hakkımızda ne hayırlısı ise o olsun .

Öyle de zor olur yaaa.Ben 2 günde erkek fikrine alıştım bile.Dün seni düşündüm rüyanda beni görmüştün tersi çıktı dedim.
Bende doktora gitmeden bir gün önce rüya gördüm kız bebek veriyorlar kucağıma çok guzel çok tatlı bir bebişti.Sağlıklı olsunlar gerisi pekte önemli değil. Ama aklıma da gelmiyor değil değişir mi diye

Aynen öyle yaa bendekız görmüştüm.. nasip canım nasip. rüyalarımızın tersi çıkmış işte sağlıklı olsun da

Bugün gönül dağında veyselin çocuklarının cinsiyetinin değiştiğini öğrendikleri partı izledim bende filmlerde de oluyor işte

Kurban bayramınız mübarek olsun ,tatliş hamişler sizi. N neyb Kuzum çok geçmiş olsun. Nasılsın daha iyisindir inşallah. Aklımdasın hep dua ediyorum.
N Nazlim0634 nasılsın canım.
Beni dualarınızda unutmayın sakın
Bat 17 temmuz. Bakalım nasipte ne var.
Belirti arasam çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…