Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayırlı akşamlar arkadaşlar.. bugün öyle şeyler oldu ki 😔 sabah arkadaşlarla kahvaltıya gittik dönüşte de doktoruma uğrayacaktım bide oğluma top alacaktık.. ben nasıl olduysa arabayla bi motosikletliye vurdum😔 çocuğun ayağı arabayla motor arasında kaldı hemen hastaneye götürdüm Allah'tan birşeyi yoktu film ve tomografi çekildi küçük bir çatlak vardı çocuğun ayağında oda benim ayağımda önceden de vardı çatlak dedi alçıya almayın dedi tabi çarpma olunca direk polisler vs çarptığım çocukta ablayı yormayalım çarpma demeyelim falan dedi ama bana da baktılar kan tahlili alkol muayenesi vs🙄 bebeğe de baktılar birşeyi var mı diye ki bende gerçekten birşey yoktu.. hızlı değildim çok şükür ki sert vurmadım sadece arada ayağı kaldı.. çocukta askermiş daha da çok üzüldüm öyle olunca o beni sakinleştiriyor abla ben iyiyim diye karakola da gittik şikayetçi olmadı ben zaten şikayetçi değilim dedim.. eşimi çağırmadım bide o gelse kesin ağlardım zaten.. şimdi uzanıyorum kamyon geçmiş gibi üstümden..

bide sabah eşim dediki dikkat et😥 niri önüne çıkıverir diye adamın içine mi doğmuş ne bileyim
Ayyy çok üzüldüm çok geçmiş olsun Allah’a şükür ki başka türlü durumlar olmamış benimde en korktuğun konulardan biri sadaka verirsin bol bol olan olmuş daha fazla germe kendini 😕

Ayyy çok üzüldüm çok geçmiş olsun Allah’a şükür ki başka türlü durumlar olmamış benimde en korktuğun konulardan biri sadaka verirsin bol bol olan olmuş daha fazla germe kendini 😕

O an ve sonrasında gayet sakindim gerçekten ama akşam eve gelince ne gündü dedim.. Elhamdülillah kimseye birşey olmadı.. bugün aradım çocuğu ortopediye de gitmiş önemli birşey değil doktorda dinlen demiş🙏 Sadakayı hemen çıkaralım dedim eşime de halletti İnŞAllah oda.. iyiyim şimdi😉 çocuğun iyi olmasına da sevindim

Gelmek için can atıyorum. Rabbim nasip etsin hayırlısıyla. Hamileyim diye topiği ayağı kaldıracağım inşallah
Bekliyoruz inşAllah😉 geçen eşimde benimle pazarlık yapıyor çocuk yaşına girsin 3.için başlayalım hemen diye😂 Dedim inşAllah bakalım hele bir doğsun da..

kahvecibaby kahvecibaby geçmiş olsun. Sadaka ver canım. Rabbim tekrarından esirgesin.
Amin canım amin verdik inşAllah.. Allah kimseye yaşatmasın.. o acildekileri gördükçe kötü oldum zaten Allah esirgesin..

Hayırlı akşamlar arkadaşlar.. bugün öyle şeyler oldu ki 😔 sabah arkadaşlarla kahvaltıya gittik dönüşte de doktoruma uğrayacaktım bide oğluma top alacaktık.. ben nasıl olduysa arabayla bi motosikletliye vurdum😔 çocuğun ayağı arabayla motor arasında kaldı hemen hastaneye götürdüm Allah'tan birşeyi yoktu film ve tomografi çekildi küçük bir çatlak vardı çocuğun ayağında oda benim ayağımda önceden de vardı çatlak dedi alçıya almayın dedi tabi çarpma olunca direk polisler vs çarptığım çocukta ablayı yormayalım çarpma demeyelim falan dedi ama bana da baktılar kan tahlili alkol muayenesi vs🙄 bebeğe de baktılar birşeyi var mı diye ki bende gerçekten birşey yoktu.. hızlı değildim çok şükür ki sert vurmadım sadece arada ayağı kaldı.. çocukta askermiş daha da çok üzüldüm öyle olunca o beni sakinleştiriyor abla ben iyiyim diye karakola da gittik şikayetçi olmadı ben zaten şikayetçi değilimo dedim.. eşimi çağırmadım bide o gelse kesin ağlardım zaten.. şimdi uzanıyorum kamyon geçmiş gibi üstümden..

bide sabah eşim dediki dikkat et😥 niri önüne çıkıverir diye adamın içine mi doğmuş ne bileyim
Canım çok geçmiş olsun.Rabbim tekrarını yaşatmasın.Eşinin içine doğmuş gerçekten.

Aynen aynen 😊 beklenen gün 7 ekim görünüyor benim işte nasip bakalım ne zaman gelecek paşam..

şuan isim konusu bizde tartışılıyor.. eşim yahya ismini istiyor bana da yanına bir isim bul diyor.. Aklınıza gelirse fikirlere açığım 😂 Benim aklımdan geçen Yahya Emir- Yahya Arel..
Sağlıkla gelsin, benim oğlumun göbek ismi Yahya, Yahya Metehan :KK66:

Canım çok geçmiş olsun.Rabbim tekrarını yaşatmasın.Eşinin içine doğmuş gerçekten.
Amin canım amin.. çok şükür buda geçti sağ salim kimseye birşey olmadan.. Rabbim kimseye yaşatmasın
Sağlıkla gelsin, benim oğlumun göbek ismi Yahya, Yahya Metehan :KK66:

Yaa maşallah adıyla yaşasın sağlıkla huzurla büyüsün inşAllah.. Bakalım şimdilik Yahya Selim aklımızda sanki bizimde

Amin canım amin.. çok şükür buda geçti sağ salim kimseye birşey olmadan.. Rabbim kimseye yaşatmasın

Yaa maşallah adıyla yaşasın sağlıkla huzurla büyüsün inşAllah.. Bakalım şimdilik Yahya Selim aklımızda sanki bizimde
Amin canım çok sağ ol, Selim de çok güzel isim, huyu da adına benzer olur

Merhabalar hanımlar benim gibi cocuğuna kardeş düşünenler gelin konuşalım dertleşelim sohbet edip birbirimize hayır duası edelim batlarımızı beraber bekleyelim.

Rabbim sağlıkla hayırla isteyen herkese nasip etsin çifter çifter  🥰

Listemizi oluşturalım

Bismillahirrahmanirrahim

@hayathey :anneadayı::KK200::halay::rolleyes:
@stoprak :anneadayı::KK200::halay::emir_bebek:
@Eliifm :anneadayı::KK200::halay::emir_bebek:
@Princess91 :anneadayı::KK200::halay: :emir_bebek:
sadehayatt06 sadehayatt06 :anneadayı::KK200::halay::emir_bebek:
@basak_83 :anneadayı::KK200::halay::emir_bebek:
@dilekmelek4191 :anneadayı::KK200::halay::emir_bebek:
@dilek062 :anneadayı::KK200::halay::emir_bebek:
@kapadokyam :anneadayı: :KK200: :halay: :emir_bebek:
@nisann_tr :anneadayı::KK200::halay::emir_bebek:
N Nazlim0634 :KK200::anneadayı::emir_bebek::halay:
@Filiz1693 :anneadayı::KK200: :emir_bebek: :halay:
Hayırlısıyla olur inşallah benim kızım 8 aylik düşünüyordum ama kendimi hazır hissetmediğim için eşimle erteledik eşimde hazir değil bende kızımı 5 6 yaşına en az 4 yasa kadar geldikten sonra düşünüyoruz şuan beklemek istiyoruz.

@Deepblues karapisso karapisso inşallah güzel haberler verirsiniz en kısa sürede💜
N Nazlim0634 canooo nasılsın iyi misin kaçıncı haftadasın bakiiim kontrol ne zaman merak ettim 💜
Çok şükür iyiyim canım 😘15.haftanın içindeyim.Zaman akıp gidiyor gerçekten.Sen nasılsın nasıl gidiyor.Tam sana yazacaktım sen yazmışsın ☺️
Önümüzdeki hafta gideceğim kontrole 16.haftanın içinde olmuş olacağız herşey yolundadır inşallah.Cinsiyetini öğrenirsem hemen yazarım size 🎉🎊🥳🥳

İnşallah canım amin 🙏 ama biraz umutsuzluğa kapılmıyor değilim, inşallah veririz güzel haberleri sen nasılsın canım 🌺
Teşekkür ederim iyiyim☺️
Öyle düşünme Allah’ın izniyle nasip olur inşallah
çok isteyince nasip olmuyor bazen burada aylarca çok isteyerek ne takipler yaptım kısmet olmadı istemediğim düşünmediğim zaman iki kere nasip oldu 😁

Çok şükür iyiyim canım 😘15.haftanın içindeyim.Zaman akıp gidiyor gerçekten.Sen nasılsın nasıl gidiyor.Tam sana yazacaktım sen yazmışsın ☺️
Önümüzdeki hafta gideceğim kontrole 16.haftanın içinde olmuş olacağız herşey yolundadır inşallah.Cinsiyetini öğrenirsem hemen yazarım size 🎉🎊🥳🥳
İyiyim canım sağol bende bugün gidicem detaylı ultrasona evde çol çocuk uğraşmaca
Ayyy hadi bakalım heyecan dorukta kendiminkinden çok seninkini merak ediyordum 4 olunca tabi daha bir merak oluyor hayırlısı inşallah hemen yaz😬

İyiyim canım sağol bende bugün gidicem detaylı ultrasona evde çol çocuk uğraşmaca
Ayyy hadi bakalım heyecan dorukta kendiminkinden çok seninkini merak ediyordum 4 olunca tabi daha bir merak oluyor hayırlısı inşallah hemen yaz😬
Detaylı ultrason zamanın geldi demek .Hayırlı haberlerle gelirsin inşallah. Bende çok heyecanlıyım konu cinsiyet olunca nedense bende çok heyecan ve merak oluyor başkası hamile olsa bile heyecan yapıyorum nedenini çözemedim.Genelde meraklı bir insan değilimdir 😅Hatta etrafımdaki insanlar senin için geçmiş derler 😂

X