- 26 Nisan 2020
- 1.301
- 1.441
- 36
-
- Konu Sahibi sadehayatt06
- #5.521
Sağol canım ben bir türlü düzelemedim bugün 10. Gün fena halde burnum tıkandı öncesinde bu kadar burun tıkanıklığı yaşamamıştım heryerim çok ağrıyor.Bebeğimin de burnu tıkalı fena öksürüyor şuanlık ateş yok şükür.Allah kabul etsin canım ne güzel ne kadar güzel ibadet etmek huzur demek...N Nazlim0634 çok çok geçmiş olsun.
Kendine istediğin kadar dikkat et bu vürüse dünya alışacak o zaman zarfında hepimiz bağışıklık kazanacağız, başka hastalık olmasın.
N neyb canım iyiyim elhamdülillah çok şükür.
Hatta son zamanlarda baya iyiyiz elhamdülillah.
Geçti gitti başlılık kazandık sanırım.
Şubat bitse hayırla , mart az serin az sıcak derken ilk bahar gelir ilk cemre düşer bizler rahat ederiz.
Üç aylar içindeyiz çok mübarek aylar. Heyecanlıyım çok fazla dua ediyorum , kendime geldim diyebilirim. Hatim var yarıda kaldı omu bitirmem lazım. Rabbim kolay etsin yapalım vazifelerimizi.
Öpüyorum sizi çok.
Kac yasinizdasiniz. Cocuklar kac yasinda benimde biri 9 biri 8 yasinda iki cocugum var 3.yu bende istiyorum.ama olmuyor. Amh dusuk ve esimde sperm dusuk..Merhaba herkese hasta olan herkese çok geçmiş olsun bizim için de çok zor bir kış oğlum anaokuluna başladığından beri bir fiil hasta sonrasında kızım ben eşim annane dede hepimizi dolaşıyor sanırım iki sene izole yaşamanın sonuçları bunlar bir an önce bitsin istiyorum bu kışın
Size bir haberim var bir yıl sonra kararımı verdim 3. bebeğimi düşünüyorum önümüzdeki aydan itibaren inşallah deneyeceğim Allah isteyen herkese sağlıkla nasip etsin ins
Not: Bu arada eşim henüz kabul etmiş değil
31 yaşındayım kesin kararı verdim bu ay çalışmalara başladık inşallah bekletmeden gelir takviyelerle başlayın eşiniz için de keçi boynuzu özü öneririm çocuklar 4.5 ve 2.5 yaşındalar teyzesiKac yasinizdasiniz. Cocuklar kac yasinda benimde biri 9 biri 8 yasinda iki cocugum var 3.yu bende istiyorum.ama olmuyor. Amh dusuk ve esimde sperm dusuk..
İyiyiz çok şükür sen nasılsın canım?Selam kızlar nasılsınız?
Özledim sizi bi ses verin bakim
Canim daha cok minikler yaa... Allah kolaylik versin ben hep 1. Sinif okusunlar yapacam dedim cok zor oluyor cunku 1. Sinif.. simdi biri 3. Sinif digeri 2. Sinif ama simdide olmuyor31 yaşındayım kesin kararı verdim bu ay çalışmalara başladık inşallah bekletmeden gelir takviyelerle başlayın eşiniz için de keçi boynuzu özü öneririm çocuklar 4.5 ve 2.5 yaşındalar teyzesi
Vesile olur inşaallah hiç Dr a gittiniz mi yakında ben bu hafta içi bir hormanlara baktırmak istiyorum, küçükler ama yaş ilerliyor bir de oyun arkadaşı olsunlar istiyorum rahata alışınca vazgeçerim gibime geliyor hepCanim daha cok minikler yaa... Allah kolaylik versin ben hep 1. Sinif okusunlar yapacam dedim cok zor oluyor cunku 1. Sinif.. simdi biri 3. Sinif digeri 2. Sinif ama simdide olmuyorkeci boynuzu portal suyu havuc suyu nar auyu herseyi denedik zor oluyor kendisinin bakmasi lazim kendisine ama artik gec yani...benim icinde bal polen hayit tohumu ari sutu yapiyorum.ara ara iciyorum..
Buyuyunce cocuklar bebek ozlemi oluyor.. ❤ufakken ard arda cok zorlandim... dr a gittim 2 senedir ara ara gidiyorumm.. adetimin 3.gunu yine gidecegimm..Vesile olur inşaallah hiç Dr a gittiniz mi yakında ben bu hafta içi bir hormanlara baktırmak istiyorum, küçükler ama yaş ilerliyor bir de oyun arkadaşı olsunlar istiyorum rahata alışınca vazgeçerim gibime geliyor hep
Aralarında da 2 yaş var benimkilerin çok zorlandım senin 1 yaş varmış zor olmaz mı hiç Rabbim sağlıkla tekrar nasip etsin inşallahBuyuyunce cocuklar bebek ozlemi oluyor.. ❤ufakken ard arda cok zorlandim... dr a gittim 2 senedir ara ara gidiyorumm.. adetimin 3.gunu yine gidecegimm..
Amin canim.insallahAralarında da 2 yaş var benimkilerin çok zorlandım senin 1 yaş varmış zor olmaz mı hiç Rabbim sağlıkla tekrar nasip etsin inşallah
Çok teşekkür ederim iyiyim koşturmaca sen ne alemdesin eşini ikna ettin mi seni sormuşkenİyiyiz çok şükür sen nasılsın canım?
İkna ettim etmesine de istemediğini her fırsatta söylüyor, keza annem de öyle gerek var mı diyor, şevkim kırılıyor bugün dr a gittim USG ye baktılar yarın kan vereceğim hormon testi için oyleÇok teşekkür ederim iyiyim koşturmaca sen ne alemdesin eşini ikna ettin mi seni sormuşkenkarapisso kız sende mi ikna edemedin hala
Canımsın nasılsın ne var ne yok.Çok teşekkür ederim iyiyim koşturmaca sen ne alemdesin eşini ikna ettin mi seni sormuşkenkarapisso kız sende mi ikna edemedin hala
Merhabalar. Dilerim gönlünüze göre nasip plur en hayırlı vakitte.Merhaba herkese hasta olan herkese çok geçmiş olsun bizim için de çok zor bir kış oğlum anaokuluna başladığından beri bir fiil hasta sonrasında kızım ben eşim annane dede hepimizi dolaşıyor sanırım iki sene izole yaşamanın sonuçları bunlar bir an önce bitsin istiyorum bu kışın
Size bir haberim var bir yıl sonra kararımı verdim 3. bebeğimi düşünüyorum önümüzdeki aydan itibaren inşallah deneyeceğim Allah isteyen herkese sağlıkla nasip etsin ins
Not: Bu arada eşim henüz kabul etmiş değil
Amin, Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallahMerhabalar. Dilerim gönlünüze göre nasip plur en hayırlı vakitte.
Sizin çocuklar kaç yaşındalar canım? Merak ediyorum çok çocuklu yaşam nasıl olur diye@deeploneliness evet büyüklerimiz istemiyorlar eşlerde tedirgin malum durumlar falan ama sen adım atmışsın bile hadi Allah gönlüne göre versin inşallah
Benim eşimde çocuk istediğimiz süreçte korunmamanın nasıl rahat bir yöntem olduğunu keşfettiğinden beri bir korunuyor bir korunmuyor sağolsunFikren uzaklaşsakta risk olarak hep tetikteyim baya olumsuz şeyler yaşadım o yüzlen istemiyorum spiral mi taktırsam acaba kullanan var mı aranızda acılı bir yöntem mi bizde hep eşim korunurdu
karapisso canoo tatlı telaşlar maşallah kuzuya öp yerime aferin ona iyi düşünmüşsün gez dolaş hem o arada biraz daha büyürler
Öpüyorum kalın sağlıcaklaaaaa
Ben 36 yım çocuklar 12 ve 8Sizin çocuklar kaç yaşındalar canım? Merak ediyorum çok çocuklu yaşam nasıl olur diyespiral kullanmadım ama iki türü var sanırım kanamayı azaltan ve artıran, ikisinin koruyuculuk süresi değişiyor, işlemden sonra vücut da alıştıktan sonra rahatsızlık vereceğini sanmıyorum. Arada kontrol ettirmek lazım kayabiliyor çünkü, bir de deri altı doğum kontrol yöntemleri var, sanırım onlar da kanamayı tamamen kesiyor diye biliyorum.