Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ben birşey sormak istiyorum. Hamiş olup olmadığımı bilmiyorum, regl başlamasına 3 gün var gecikme olursa yada sabır edebilirsem o zamanlarda test yapacağım. Birkaç belirti var zaten. Yeni evli olduğumuz ve eşim istediği için her gün ilişki yaşıyoruz😶😶 Bi zararı olurmu acaba?
Yeni evli olma durumları hey maşallah 😬
Sanmıyorum bir sakınca olacağını canım🤍

Bende çok seviyorum kalabslik ailem çocuklarım olsun çok şükür iki kızım var genetik olarak rahatsizligimiz var azgoren görme engelli dünyaya geldiler ,bunu bilmiyordum tabi sonradan öğrendik bu genetik sorunu,sonradan sıkıntı yaratan gen bulundu doktor tüp bebek deneyebilirsin dedi kızlarım birazdaha büyüsün düşünüyorum inşallah,cesaretimi kaynetmezsem hep derdim 4,5cocugum olur inşallah diye ama nasip İste
Allah kalbinize göre versin inş🙏🙏

karapisso karapisso canooo napıyon ses ver kız özlettin
sadehayatt06 sadehayatt06 nerelerdesiiin sen bakeeem aldın yavruyu unuttun bizi şaka bir yana her şey yolunda mı
N Nazlim0634 canım oğlançomuz nasıl oldu daha iyidir inşallah
Canım benim iyiyiz çok şükür herşey yolunda inşallah tekrarlamaz.Hastane işleri zor 😕Kış günü çoluk çocuk evdeyiz bir yere çıkamıyoruz oturuyoruz evde öylece.Bugün biraz mutfakta temizlik yapıyım dedim yok yok yaptırmadı durmadı benimki 😒Anlaşıldı daha temizlik zamanı değil üstünden yapmak gerekiyor yazın gelmesini bekliyeceğiz ne yapalım birazda pis pis takılalım 😊😊
Sizler iyimisiniz? Çocuklar nasıl?

Canım benim iyiyiz çok şükür herşey yolunda inşallah tekrarlamaz.Hastane işleri zor 😕Kış günü çoluk çocuk evdeyiz bir yere çıkamıyoruz oturuyoruz evde öylece.Bugün biraz mutfakta temizlik yapıyım dedim yok yok yaptırmadı durmadı benimki 😒Anlaşıldı daha temizlik zamanı değil üstünden yapmak gerekiyor yazın gelmesini bekliyeceğiz ne yapalım birazda pis pis takılalım 😊😊
Sizler iyimisiniz? Çocuklar nasıl?
İyi olsun minnoş aman aman💜
Bende bugün mutfağa gireyim dedim ayy hiç canım istemedi 😬
Ama yarın yapcam pazar gününe arkadaşlarımız gelecek inşallah ufak bir sosyalleşme olcak bir değişiklik bakalım
Offf okulların açılmasınıda hiç istemiyorum gözümde büyüyor🤦‍♀️
Bendede durumlar böyle her gün aynı şeylerden öyle sıkıldım ki kurulmuş robottan farkımız yok resmen😁
Sağlığımız yerinde bin şükür gerisi hallolur inşallah🙄

İyi olsun minnoş aman aman💜
Bende bugün mutfağa gireyim dedim ayy hiç canım istemedi 😬
Ama yarın yapcam pazar gününe arkadaşlarımız gelecek inşallah ufak bir sosyalleşme olcak bir değişiklik bakalım
Offf okulların açılmasınıda hiç istemiyorum gözümde büyüyor🤦‍♀️
Bendede durumlar böyle her gün aynı şeylerden öyle sıkıldım ki kurulmuş robottan farkımız yok resmen😁
Sağlığımız yerinde bin şükür gerisi hallolur inşallah🙄
Canomm bugün çok hastalandım ateş boğaz ağrısı kemiklerim birbirinden ayrıldı resmen inledim.
Biraz toparladım Elhamdülillah ateşim düştü. Allah bütün hastalara şifa versin gerçekten hastalık çok zor.
Ben hasta olunca çocuklarda perişan oldu.
Pazartesi okullar açılıyor aynen benimde gözümde öyle büyüyor ki bebekle git gel kış günü zor oluyor .
Arkadaşlarınız gelecekse en azından biraz kafan dağılır iyi olur 🥰

Canomm nerelerdesin nasılsın özledik seni 🥰
Canımsın bende özledim. Ama evde üç bücürle ilgilenmekten ve elime geçen ilk fırsatta mini mini dizi izlemekten buraya bakamadım. İyi geliyor arada izliyorum. Sen nasılsın?
Çok geçmiş olsun , bir ben bir sen birde N neyb Bu seneye hastalıklar başladık burda bitsin artık elhamdülillah. Bundan sonra bomba gibi devam edelim.
Kızlar elhamdülillah çok şükür daha iyiyim. Toparladık tabi ama ara ara bir gerginlik oluyor minik kızımdan dolayı.
Çok düşkün bana. Paylaşmak istemiyor kimseyle. Buda zorluyor bizi. Oh yarın cuma. Dilerim çok çok güzel bir hafta sonu olur.
Çok güzel istifadeli bir döneme başlarız.

Hepinizin regaip kandili mübarek olsun.

Dilerim gönlünüzde ne hayalleriniz varsa nasip etsin yüce Allahım.

Öpüldünüz 😘

Canımsın bende özledim. Ama evde üç bücürle ilgilenmekten ve elime geçen ilk fırsatta mini mini dizi izlemekten buraya bakamadım. İyi geliyor arada izliyorum. Sen nasılsın?
Çok geçmiş olsun , bir ben bir sen birde N neyb Bu seneye hastalıklar başladık burda bitsin artık elhamdülillah. Bundan sonra bomba gibi devam edelim.
Kızlar elhamdülillah çok şükür daha iyiyim. Toparladık tabi ama ara ara bir gerginlik oluyor minik kızımdan dolayı.
Çok düşkün bana. Paylaşmak istemiyor kimseyle. Buda zorluyor bizi. Oh yarın cuma. Dilerim çok çok güzel bir hafta sonu olur.
Çok güzel istifadeli bir döneme başlarız.

Hepinizin regaip kandili mübarek olsun.

Dilerim gönlünüzde ne hayalleriniz varsa nasip etsin yüce Allahım.

Öpüldünüz 😘
Bilmezmiyim 3 bücür de bende var🥰 Yerim yerim ben o bücürleri.Bende ara ara fırsat buldukça (gönül dağını)izlerim 🥰
Sizinde regaip kandiliniz mübarek olsun.
Çok çok öpüyorum sizi 😘😘

N Nazlim0634 geçmiş olsun canım beni karapisso karapisso sorma kız bitmedi şu hastalıklar yaz gelsin yazın daha az hasta oluyoruz 🤦‍♀️
Canlarım biz korona atlattık bebek hariç hepimiz geçirdik inşallah bebeğim hastalanmaz.Kayınvalideme gelme dedim halde dinlemedi geldi çorba yapıyım iç kızım çok hastasın diye oda korona şimdi 🥺🥺
Hala toparlanamadım sesim kısık.En zor yanıda hastayken çocuklara bakmak oluyor.
Sizler nasılsınız kızlar kendinize çok dikkat edin ortalık çok fena hastalık dolu.. Allah yardımcımız olsunAminn

Canlarım biz korona atlattık bebek hariç hepimiz geçirdik inşallah bebeğim hastalanmaz.Kayınvalideme gelme dedim halde dinlemedi geldi çorba yapıyım iç kızım çok hastasın diye oda korona şimdi 🥺🥺
Hala toparlanamadım sesim kısık.En zor yanıda hastayken çocuklara bakmak oluyor.
Sizler nasılsınız kızlar kendinize çok dikkat edin ortalık çok fena hastalık dolu.. Allah yardımcımız olsunAminn
Yaaa kıyamam hepiniz tekrar oldunuz demek minnak olmamış en azından bu iyi bir şey baya üst üste rahatsızlanmıştı zaten diş vs.. iyi ki o olmamış tadımız tuzumuz hiç yok valla bu nedir arkadaş☹️
karapisso karapisso cano sen napıyon siz iyileştiniz mi
Bizde şu an için bir durum yok ama şu an için 😒

Yaaa kıyamam hepiniz tekrar oldunuz demek minnak olmamış en azından bu iyi bir şey baya üst üste rahatsızlanmıştı zaten diş vs.. iyi ki o olmamış tadımız tuzumuz hiç yok valla bu nedir arkadaş☹️
karapisso karapisso cano sen napıyon siz iyileştiniz mi
Bizde şu an için bir durum yok ama şu an için 😒
Canomm biz ilk defa korona olduk.Ama bu sene gerçekten çok hastalandık.Yaz gelsin diye sabırsızlanıyorum.Bu kış öyle gözümü korkuttu ki anlatamam...
Amann canım benim hasta olmayın Rabbim hastalara şifa versin.Hala toparlanamadım hep ayakta geçirdim çocuklar olunca yatmak mümkün olmadı.

N Nazlim0634 çok çok geçmiş olsun.
Kendine istediğin kadar dikkat et bu vürüse dünya alışacak o zaman zarfında hepimiz bağışıklık kazanacağız, başka hastalık olmasın.
N neyb canım iyiyim elhamdülillah çok şükür.
Hatta son zamanlarda baya iyiyiz elhamdülillah.
Geçti gitti başlılık kazandık sanırım.
Şubat bitse hayırla , mart az serin az sıcak derken ilk bahar gelir ilk cemre düşer bizler rahat ederiz.

Üç aylar içindeyiz çok mübarek aylar. Heyecanlıyım çok fazla dua ediyorum , kendime geldim diyebilirim. Hatim var yarıda kaldı omu bitirmem lazım. Rabbim kolay etsin yapalım vazifelerimizi.
Öpüyorum sizi çok.

X