Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Babam işkembe çorbasını çok sever geldi yedi inşallah şifa olur.
Evet yaa şikayet ediyoruz onada dikkat edeyim bundan sonra.

Babam işkembe çorbasını çok sever geldi yedi inşallah şifa olur.
Evet yaa şikayet ediyoruz onada dikkat edeyim bundan sonra.
Hepimizde var o şikayet halleri
Bende daha dikkatli olacağım. Niyet ettim, Rabbim nasip etsin hayat boyu hep olumlu şükürle yaşayalım. Şifa olsun..Bende çok severim oh mis.

AHepimizde var o şikayet halleri
Bende daha dikkatli olacağım. Niyet ettim, Rabbim nasip etsin hayat boyu hep olumlu şükürle yaşayalım. Şifa olsun..Bende çok severim oh mis.
Bende senin sayende daha dikkatli olacağım sen vesile oldun Allah razı olsun Gerçekten olumlu olmak o kadar güzel ki.İnsan olumlu olursa herşey yolunda gidiyor
Gel kız sana da pişireyim Hep beraber oturup höpürdete höpürdete içeriz kış günü iyi gider Bu arada nasıl oldunuz çocuklar iyiler mi öksürüyorlar mı?Sen nasıl oldun.Bebegimin antibiyotiği yeni bitti düzeldi inşallah tekrarlamaz hastalığı Allah'ım sen şifa ver...

Canoooo pişttt

Kızlar tekrar tekrar geçmiş olsun hepimize biz hala hastalıkla uğraşıyoruz tat koku gitti bugünde
N Nazlim0634 canım babanla ilgili yazdığın şeylerde duyguların öyle geçiyor ki bize Allah şifasını versin ayırmasın inşallah sizi
Sonunda tatil geldi çok şükür azcık dinlenebikiriz
Güya 1 kaç arkadaş kuzen falan çağırcaktım tatilde hastalıklar fena oatladı
Bende tekrar çalışmaya karar verdim gibi gibi
ev hiç bana göre değil hayatımın en uzun süresini geçirdim evde bana geldiler biiii
Hoş nasıl Bulcam Ortalıkta fena pandemi bir yandan ekonomik kriz bir yandan işsizlik fena
Falanlar filanlar

Canım benim test verdin mi? Çok geçmiş olsun.Demek çalışmaya karar verdin hakkında hayırlısı olsun.Niyetlendiysen bulursun Allah'ın izniyle.İş hayatı, çocuklar, ev işi, her iş kadına bakıyor insan daha çok yoruluyor.Ben ev hayatını çok severim, elişi yapmasını çok severim Bazı tanıdığım insanlar var ev, ev , kapı, kapı dolaşır Kesinlikle o şekilde gezmem ev ev dolaşmam.Kapı komşum var iyi de bir insan kaç defa çağırdı kahveye sadece 1 defa gittim evine eğer gitsem gelsem günlük çağırır günlük gelir can atıyor oturmak için.Ben pek sevmiyorum çok içli dışlı olmayı her gün görüşmeyi.Nerden geldim kız konuya yazdıklarımı baştan okudum
Neyse kendimden bahsetmiş oldum sohbet amaçlı

Cano bu konudada aynıymışız benimde karşı komşum cana yakın girip çıkmayı seven bir kızdı benden istediğini alamayınca en sonunda vazgeçti
bende 1,2 defa ısrarı sayesinde gitmişimdim
aslında insanlara soğuk davrandığından değil hatta sıcak davranıp girip çıkmamam garip geliyordu herkese
bende sevmiyorum komşuculuk
annem hep kızar bu ne be insanın bir iki komşusu olmalı girip çıkmalı falan diye
Her oturduğum apartmanda sen niye kimseyle görüşmüyorsun diye soranlar olurdu sanki zorundayım
Eski oturduğum apartmanda çok tatlı bir teyze vardı tam karşı dairemde bi gün dayanamayıp şey demişti sen çok iyisin hoşsunda kimseye tenezzül etmiyorsun
Ben anlatmak istediğini anlamıştım sorun yoktu

Arada bir yazılanları okuyorum sadece, bunu görünce dayanamadım ben de senin gibiyim komşularımla görüşmem, genel olarak yeni arkadaşlıklar edinemem çünkü zamanında ağır tecrübeler edindim. Eski eşimle boşanmamızın sebebi en yakın komşumdu. Evlilik yıldönümlerimizde bile sürprizler yapardı. Bebeğimi ilk kucağına alan insandı. Sabah akşam bizimleydi. Sonra öğrendim ki eşim 1 yıl boyunca alt katımdaymış her fırsatta kimseye güvenemiyorum, kimsenin iyi niyetine de inanmıyorum. Allah yaşatmasın. Oğlum 2 yaşındayken yıktı yuvamızı

Aynen bende çok cana yakınımdır soğuk davranamam kimseye ama sürekli gidip gelmeyi de sevmem.İyiki de grip çıkmıyorum korona olmuşlar yan komşular

Offf çok üzücü bir durum yaşamışsın Allah sabır versin inşallah bu travmayı atlatırsın
Mesafe iyidir merhaba merhaba bitti gitti

Offf çok üzücü bir durum yaşamışsın Allah sabır versin inşallah bu travmayı atlatırsın
Mesafe iyidir merhaba merhaba bitti gitti
Yıllar oldu, atlattım gitti. Ama tek içimde kalan onları rezil etmeyeşimdi. Tek kelime bile etmeden sessizce ayrıldım gittim. 7 yıl geçti. Evliyim şimdi, çok da mutluyuz Allah'a şükürler olsun sadakatsiz ve vicdansız bi insanla bir ömür geçirilmezdi zaten. Onları da Allah'a havale ettim gitti

Aman aman sosyal mesafe iyidir helede bu zamanda
Aynen canım herkesle içli dışlı olunmuyor malesef.Kizlar morelim çok bozuk hiç sormayın Bebeğim hep hasta hep hasta bir türlü iyileşemedi.Diş dedik ,grip dedik,üşüttü dedik ilaçlar kullanıyoruz antibiyotik , öksürük şurubu, balgam söktürücü, ağrı kesici, ilaçlar bitiyor tekrar başa sarıyor çok üzgünüm kızlar bu başka bir şey Alerjik, astım, bronşit artık her neyse sabah hemen kaptığım gibi bebeğimi hastaneye götüreceğim inşallah.Rabbim herkesin yardımcısı olsun dua edin.

İnsan tenezzül etmek istemiyor ama öylelerini rezil etmek lazım
Çok mutlu ol ünşallah

Ayyy canım benim kıyamam size ya neden atlatamıyor acaba bende merak ettim mutlaka araştırın altta yatan sebep ne acaba
üfff yaz bize mutlaka çok üzüldüm İnan

Ayyy canım benim kıyamam size ya neden atlatamıyor acaba bende merak ettim mutlaka araştırın altta yatan sebep ne acaba
üfff yaz bize mutlaka çok üzüldüm İnan
Ahhhh canım benim üzüldüğünü hissettim üzmek için yazmadım beterin beteri var halimize bin şükür sizlerden Allah razı olsun canlarım benim Sabah hastaneye götürdüm doktora anlattım durumu ciğer filmi, detaylı kan istedi,hepside iyi çıktı çok şükür.Alerji bölümüne gideceksin dedi ona da randevu alman lazım dedi.Çok şükür 2 iki gündür öksürüğü kalmadı burun akıntısı hafif bakalım bekliyoruz şimdilik.Şiddetlenirse o zaman götüreceğim inşallah.
Sizler nasılsınız neler yapıyorsunuz tatiliniz nasıl geçiyor?Bizler evdeyiz bebek olunca birde hastalık olunca dışarıya hiç çıkamıyoruz birde Ankara buz buz.Çocuklar baya sıkıldı okula gitmek istiyorlar bizde durumlar böyle

Aman aman bir şey çıkmasın inşallah çocuklara hiç bir şey olmasın
Valla evdeyiz bizde geç kalkmanın ve günde 1000 defa dışarı çıkmak zorunda kalmamanın tadını çıkarıyorum.
Ayyy Ankara’yı bilirim her türlü soğuktur

Kızlar ben birşey sormak istiyorum. Hamiş olup olmadığımı bilmiyorum, regl başlamasına 3 gün var gecikme olursa yada sabır edebilirsem o zamanlarda test yapacağım. Birkaç belirti var zaten. Yeni evli olduğumuz ve eşim istediği için her gün ilişki yaşıyoruz Bi zararı olurmu acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…