- Konu Sahibi sadehayatt06
- #5.461
Selam kızlar napıyonuz bakim herkes iyi mi grubu tekrar hortlatayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Elhamdülillah çok şükür iyiyiz canım. Sen nasılsın.Selam kızlar napıyonuz bakim herkes iyi mi grubu tekrar hortlatayım
İnan o kadar üzüldüm ki o duyguyu çok iyi bilirim babamda yaşadık Rabbim kimseye yaşatmasın Rabbim şifa versin Yaşı kaç canım?İyi diyelim iyi olalım canım
Görümcemin eşinin kanser olduğunu öğrendik çok üzüldük moraller sıfır
Kardeşim İngiltere’den tatile geldi
Kızımın sınav haftası gerginiz biraz
Dört gözle 15 tatili bekliyorum falanlar filanlar bende durumlar böyle
O kadar çok kötü haberler alıyorum ki, hayırdır nesi var teşhis ne diye sormak gelmiyor içimden.İyi diyelim iyi olalım canım
Görümcemin eşinin kanser olduğunu öğrendik çok üzüldük moraller sıfır
Kardeşim İngiltere’den tatile geldi
Kızımın sınav haftası gerginiz biraz
Dört gözle 15 tatili bekliyorum falanlar filanlar bende durumlar böyle
Oyyy çok geçmiş olsun.İnan o kadar üzüldüm ki o duyguyu çok iyi bilirim babamda yaşadık Rabbim kimseye yaşatmasın Rabbim şifa versin Yaşı kaç canım?
Bende aynı 15 tatili bekliyorum okul, ders, sınav, ödev,okula git ,gel gerçekten yoruldum
Birde bu sene hastalık peşimizi hiç bırakmadı çocukların biri düzeliyor diğeri hastalanıyor bebeğim üst dişleri çıkarıyor çok perişanız çok bizde de durumlar böyle canom.
Canim benim kıyamam 2'sinin okul saatleri aynı çok şükür 1 kere git gel yapıyorum.Kizim 2. Sınıf canım.Kimden duysam aynı şeyi söylüyor geçenlerde arkadaşım grip olduk dedi aynı senin yazdıklarını yaşamışlar oda öyle dedi bu grip değildi kesin domuz gribi geçirdik dedi.Oyyy çok geçmiş olsun.
Bizimde 3 hafta sürdü ama ne gripti anlamadık. Bence mutasyona uğramış olan omigronu atlattık biz. Ciğerlerim yandı kaburgalarım kırılmış gibi ağrıdı. 2 hafta yattım eşim işe gitmedi. Nerdeyse 1.5 ay oldu ortancam hala düzensiz uyku halinde. Bebeğim desen inan gece sabaha kadar ağlıyor.
Bildiğin 40'lı bebek oldu başıma. Bugün öyle çok öfkelendim ki, sonra gene sarılıp omzumda ağladı gece ve gündüz uykusuzluktan huzursuz. Uyut beni diyor, uyutuyorum ayağımdan indiği an ağlıyor. Ya biz böyle değildik. Bayadır iyiydik. Bu hastalık bizi tepetaklak etti attı bir kenara.
Elhamdülillah, elhamdülillah, elhamdülillah.
Nerdeyse ramazan ayı geldi benim borçlarım duruyor. Başladım, başlamak bitirmenin yarısıdır. İnşallah bu sene borçsuz bir ramazana bismillah derim.
Senin kız kaçıncı sınıf. İnşallah giriş çıkış sanatları aynıdır.
Benimkiler çok farklı.
Allaha şükür oğlum komşularla gidiyorda , ben kızı götür getir yapıyorum.
Sakı ve perşembe oğlumun kursu var. Allaha şükür kurs yakın, okul çıkışı gidiyor. Velhasıl kelam herşey beden sağlığına ve ruh sağlığına bakıyor.
Benim eşimle aram limoni olsun hayat öyle zor geliyor ki, veya hasta olsam. E durumlar malum
Biz anneler baya strese maruz kalıyoruz. E stres olmasa uyaran çok...
Öyle çık şeyler yaşadım ki şu son günlerde.... yazsam sizinde iciniz şişer... En iyisi dua etmek. Allab hepimizin yardımcısı olsun.
Evet babanın aynı şeyi yaşadığını yazmıştın hatırlıyorum 53 yaşında sağol canom Allah razı olsunİnan o kadar üzüldüm ki o duyguyu çok iyi bilirim babamda yaşadık Rabbim kimseye yaşatmasın Rabbim şifa versin Yaşı kaç canım?
Bende aynı 15 tatili bekliyorum okul, ders, sınav, ödev,okula git ,gel gerçekten yoruldum
Birde bu sene hastalık peşimizi hiç bırakmadı çocukların biri düzeliyor diğeri hastalanıyor bebeğim üst dişleri çıkarıyor çok perişanız çok bizde de durumlar böyle canom.
Canımmm benim görüşmeyeli baya dert biriktirmişiz hepimiz maşallahOyyy çok geçmiş olsun.
Bizimde 3 hafta sürdü ama ne gripti anlamadık. Bence mutasyona uğramış olan omigronu atlattık biz. Ciğerlerim yandı kaburgalarım kırılmış gibi ağrıdı. 2 hafta yattım eşim işe gitmedi. Nerdeyse 1.5 ay oldu ortancam hala düzensiz uyku halinde. Bebeğim desen inan gece sabaha kadar ağlıyor.
Bildiğin 40'lı bebek oldu başıma. Bugün öyle çok öfkelendim ki, sonra gene sarılıp omzumda ağladı gece ve gündüz uykusuzluktan huzursuz. Uyut beni diyor, uyutuyorum ayağımdan indiği an ağlıyor. Ya biz böyle değildik. Bayadır iyiydik. Bu hastalık bizi tepetaklak etti attı bir kenara.
Elhamdülillah, elhamdülillah, elhamdülillah.
Nerdeyse ramazan ayı geldi benim borçlarım duruyor. Başladım, başlamak bitirmenin yarısıdır. İnşallah bu sene borçsuz bir ramazana bismillah derim.
Senin kız kaçıncı sınıf. İnşallah giriş çıkış sanatları aynıdır.
Benimkiler çok farklı.
Allaha şükür oğlum komşularla gidiyorda , ben kızı götür getir yapıyorum.
Sakı ve perşembe oğlumun kursu var. Allaha şükür kurs yakın, okul çıkışı gidiyor. Velhasıl kelam herşey beden sağlığına ve ruh sağlığına bakıyor.
Benim eşimle aram limoni olsun hayat öyle zor geliyor ki, veya hasta olsam. E durumlar malum
Biz anneler baya strese maruz kalıyoruz. E stres olmasa uyaran çok...
Öyle çık şeyler yaşadım ki şu son günlerde.... yazsam sizinde iciniz şişer... En iyisi dua etmek. Allab hepimizin yardımcısı olsun.
Valla ya . Dert değil derman bulalım inşaallah.Canımmm benim görüşmeyeli baya dert biriktirmişiz hepimiz maşallah
Allah herkesin yardımcısı olsun
Miniğin düzeni tekrar olur merak etme hastalık çocukları başkalaştırıyır resmen geçmiş olsun
Ah canım benim , gececek inşallah üzülme bu kadar takma.Evet babanın aynı şeyi yaşadığını yazmıştın hatırlıyorum 53 yaşında sağol canom Allah razı olsun
Sorma bizdede öyle birinin hastalığı bitiyor birinin başlıyor ev revire döndü iyice
Maşallah dişler tamamlandı neredeyse desene kıyamam ben ona ne zordur o süreç bilirim Allah yardımcınız olsun
Benimde kızın ergenliğiyle başım dertte sürekli çatışma halindeyiz güzelce anlatıyorum yok kızıyorum yok
yok yok
Geçen artık karşısına geçip ağladım o da şok oldu ağladı sonuç yine aynı şeyleri tapmaya devam
İnanın küçüklük hallerini mumla arayacaksınız çok zormuş sürekli yalan söylediğini yakalıyorum ve bu daha 12 yaşında 3,5 sene daha bu kadar ergenlik olayına nasıl dayanıcam bir an önce yetişkin bir genç kız olsada her şeyi anlayabilse şu an sıkıntımız her şeyin farkında ama tam olarak anlayamıyor arada bir dönem olduğu için sıkıntılar uzuyor ve yalana başvuruyor ay ne çok yazdım
Bilmezmiyim iyiki varsınCanim benim kıyamam 2'sinin okul saatleri aynı çok şükür 1 kere git gel yapıyorum.Kizim 2. Sınıf canım.Kimden duysam aynı şeyi söylüyor geçenlerde arkadaşım grip olduk dedi aynı senin yazdıklarını yaşamışlar oda öyle dedi bu grip değildi kesin domuz gribi geçirdik dedi.
Allah hayırlara çıkarsın.Benim bebeğim de son günlerde uyumadı gece çok zorlandık dişler bizi baya zorladı.2 gecedir filan uyuyoruz 4 veya 5 kere kalkmasını saymazsak.Şimdi de çok öksürüyor şuan dua ediyorum geceyi uyuyarak geçirelim diye .Allah hepimizin yuvasına dirlik düzen versin.Gercekten insanın eşiyle arası bozuk olunca çok zor oluyor.Canim benim ne zaman dertleşmek istersen telefonun bir ucundayım biliyorsun dua etmekten başka elden ne gelir. Hepimizin ayrı ayrı sıkıntısı var işte Rabbim sıkıntımızı gidersin .
Sende bunu dert etme o zaman kız, bu yalansa. Olur o kadar. Çocuklar bazen farkına varmadan yapıyorlar. Allah halimizi iyi etsin.karapisso şimdikilerin derdi yok canım yedikleri önlerinde yemedikleri arkalarında anneleri babaları herkes etrafında pervane yani dert değil şımarıklık
Yalan derken mesela telefonu alıyor test çözcem diyor oyun oynuyor gibi gibi alışkın değilim ağrıma gidiyor
Ayy evet yaz gelsin sıkıldık bunaldık iyice
Eskiden kışı severdim şu an niye sevmiyorum diye düşünürken şunu fark ettim önceden kış demek şömine başı bir cafede arkadaşlar dostlar sahlep sohbet muhabbet sinema tiyatro vs demekki şimdi yağmurda çamurda çocukları okula götürüp getirmek demek
Bahar gelince bu bunalımlı hallerimiz geçer birazcık sabır
Benim babam da 56 yaşında canım.Bütün hastalara şifa versin Rabbim.Kizlar bebeğim tekrar hasta oldu geçen ki yaşadığımız şeyler grip, öksürük, ateş hemen sağlık ocağına götürdüm.İlaçlarını aldım kullanıyoruz.Ben diş çıkarıyor dedim bekledim çocuk hasta olmuş dişte ateş yapar dedim. Yavrum benim çok kötü olmaya başladı hemen götürdüm.Gercekten bu sene hastalıklarla geçiyor çok zor bir dönem.Allah yardımcın olsun canım.Çok zor nasıl bunalmışsan ağlamışsın canım benim yaaaEvet babanın aynı şeyi yaşadığını yazmıştın hatırlıyorum 53 yaşında sağol canom Allah razı olsun
Sorma bizdede öyle birinin hastalığı bitiyor birinin başlıyor ev revire döndü iyice
Maşallah dişler tamamlandı neredeyse desene kıyamam ben ona ne zordur o süreç bilirim Allah yardımcınız olsun
Benimde kızın ergenliğiyle başım dertte sürekli çatışma halindeyiz güzelce anlatıyorum yok kızıyorum yok
yok yok
Geçen artık karşısına geçip ağladım o da şok oldu ağladı sonuç yine aynı şeyleri tapmaya devam
İnanın küçüklük hallerini mumla arayacaksınız çok zormuş sürekli yalan söylediğini yakalıyorum ve bu daha 12 yaşında 3,5 sene daha bu kadar ergenlik olayına nasıl dayanıcam bir an önce yetişkin bir genç kız olsada her şeyi anlayabilse şu an sıkıntımız her şeyin farkında ama tam olarak anlayamıyor arada bir dönem olduğu için sıkıntılar uzuyor ve yalana başvuruyor ay ne çok yazdım
Canım benim kıyamam çok geçmiş olsun neyiniz var ?Şimdiki hastalıklar korona gibi geçiyor çok ağır Grip koronanin önüne geçmiş bu sene grip çok ağır geçiyor Allah yardım etsin herkese .Babamın ağrısı çoktan vardı sırt ağrısı diyorduk maalesef bu illetmiş biz öğreneli 1 sene oldu ama ciğerler bitmiş Morel çok önemli oda babam da yok Morel verecek kimse yok malesef çok üzgünüzkarapisso ev gezmeleride uyar bacım yeterki hastalık olmasın
Ben ve oğlan çok hastayız sanırım korona olduk
N Nazlim0634 canım baban kaç senedir bu illetle uğraşıyor
Oğlanımıza geçmiş olsun ya bi bitmedi çocuğumuzun sıkıntıları kıyamam
Allah herkese sağlık sıhhat versin herkes hasta maalesef
Bizdede durumlar farksız. Oğlum ateşli bebeğim öksürüyor. Bende burun akıntısı nezle gibi durumlar. Sizede geçmiş olsun. Moral kazım bizlere , evlardeyiz elhamdülillah. Ruh toprağı havayı suyu görmek ister evlerde o hava yok. Halimize bin şükür.karapisso ev gezmeleride uyar bacım yeterki hastalık olmasın
Ben ve oğlan çok hastayız sanırım korona olduk
N Nazlim0634 canım baban kaç senedir bu illetle uğraşıyor
Oğlanımıza geçmiş olsun ya bi bitmedi çocuğumuzun sıkıntıları kıyamam
Allah herkese sağlık sıhhat versin herkes hasta maalesef
Aminn canım bütün hastalara şifa versin Rabbim.Bebegim hasta olduğunda o kadar zor oluyor ki inşallah bir daha bu kadar ağır geçirmez.Allah razı olsun canım dua et bol bol.Babama üzülüyorum hemde çokBizdede durumlar farksız. Oğlum ateşli bebeğim öksürüyor. Bende burun akıntısı nezle gibi durumlar. Sizede geçmiş olsun. Moral kazım bizlere , evlardeyiz elhamdülillah. Ruh toprağı havayı suyu görmek ister evlerde o hava yok. Halimize bin şükür.
N Nazlim0634 babanda iyileşir inşallah. Komşumun ablası 44 yaşında yanına gidip geliyor sürekli. Öokmdua ediyorum. Bütün hastalara şifalar yağdırsın Rabbim.
Ah canım babacın ah !!!Aminn canım bütün hastalara şifa versin Rabbim.Bebegim hasta olduğunda o kadar zor oluyor ki inşallah bir daha bu kadar ağır geçirmez.Allah razı olsun canım dua et bol bol.Babama üzülüyorum hemde çok
Gerçekten babam çok iyi niyetli bir insan hemen herkese inanır kalbini açar o yüzden hep kaybetmiştir.Aslinda ben daha çok çektiklerine üzülüyorum ama elden ne gelir.Onun sevdiği yemeği yapacağım yarın inşallah.Çağırdım gel de yiyelim diye çok sevindi.Gelirken bile zorlanıyor artık bacağı da şiş Sen çocukları okula almaya giderken hava soğuk bebeği götürme ben bakarım diyor hali de yok nasıl bakacaksa
Kızlar her insanın bir derdi var işte.Ama insanoğlu şükür'ü hiç bir zaman bırakmamalı.Her halimize bin şükür çok şükür.