Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah canım ya umarım
Romatizması olan insanların gebelikte hortlayabiliyormuş ama romatizma tedavi edilmeden hamile kalmak pek sağlıklı değilmiş araştırınca öğrendim
Hayırlısı artık
Sen şimdi kötü düşünme canım gebelik var sa da yoksa da ilk işin tedavi olursun o zaman

Test aldım olacaktı yanlış yazmışım
İçinden yapmak geçiyorsa yapma sakın bekle günümüz geçsin inşallh
Kızlar rüyayla falan olcak iş değil biliyorum ama nasıl tesadüfi ama bu ay 3kişi beni hamile gördü, bu üç kişi de birbirini tanımayan kişiler hatta 2si bebek istediğimi bile bilmiyor

Ayy ben rüyalara inanırım hadi inşallah kuzum yaa.. Yok yok yapmicam içimden gelmiyor hiç bu ay evde bulunsun yine de diyerek aldım

Aa süper hadi hayırlı olsun acıdımı
Yok acımadı çok ufacık bir sizlama diyebilirim.Ayyy hastanede beklerken kan sonuçlarını yeni doğmuş bebekleri görünce hemen doğurmasım geldi.Bir kadınla sohbet ettim 3. Çocuğunu doğurmuş daha iki gün olmuş. Kadının yaşı 40 bir görseniz kadın perişan olmuş bitkinnnnn ayakta uyuyordu.Bence yaşlar geçmeden yapalım

Peki canım tahlil sonuçları nasıl vitamin fln yazdı mı. Bana muayenede sorun yok yumurtalar fln gayet iyi demişti. Bir de benim kanamam bayağı arttı regl dönemlerinde spiral varken cok az oluyordum. Srndede değişimler olabilir merak etme normal ay ben şimdi doğum deyince bi düşünemedim hayal edemedim benim doğumlar zor geçmişti

Hiç birşey demedi spiral çıkınca az kanaman olur dedi bu kadar ilaç filan yazmadı.Ayy bende bi heyecan varr sorma gitsin. Hemen hamile kalırsam ayy bilemedim zaten zor karar verdim ama çokta istiyorum bende kendimden birşey anlamadım.Nasil duygular yaşıyorum bilemiyorum diğer çocuklarimda hiç böyle şeyler yaşamadım Evet ya kadın 3 gün suni sancı çekmiş 1 ay kendimi zor toparlarim dedi ama kadının 18 yaşında kızı varmış yardımcı olur yani.

Oo masallah ne güzel evin içinde genc kız olması. İyi oldu cnm ya kurtuldun işte. İlk aydan bile kalan var Tabii belli olmaz

Selam herkese benimde bir kizim var 6 yasinda ve suan hamileyim 7. Inci haftalik,. ikinci olduktan sonra bu sefer 3 uncuyu hemen istiyoruz ilkteki gibi hata yapmiyalim dedik arasi cok olmasin ikinciyle ucuncunun. insallah Allah nasip ederse
Maşallah kızını Allah bağışlasın bebeğini de sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım. Kaç yasında sın bu arada bence en iyisi arayı çok açmamak. Ne kadar sürede hamile kaldın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…