-
- Konu Sahibi sadehayatt06
- #5.241
Allah razı olsun kardeşimHadi bakalım bu işin sonu nereye bağlanacak takipteyiz bacım
Neden darlanalım bacım sizinle konuşmak iyi geliyor asıl hakkınızı helal edin bana.Sizi darlıyorum ya hakkınızı helal edin.
Canooo ne ediyonAllah razı olsun kardeşim
Hayrılısına bağlanacak inşallah dualarınızla.
Evet düşünüyoruz 3 şer 5 şer doğurduk bile.Halen kalabalık aile düşünüyor musunuz ya Şu ekonomide
Kolay gelsin MUtlu ol iyi bak kendineEvet düşünüyoruz 3 şer 5 şer doğurduk bile.
Canımın içi nasılsın inşallah bulantıların çok fazla olmaz gerçekten yaşadım çok zor ama sabret geçecek Allah'ın izniyle geçecek sonu mükemmel olacakHadi bakalım bu işin sonu nereye bağlanacak takipteyiz bacım
Ekmek kizart peynir zeytin ile yemeğe çalış.Hadi bakalım bu işin sonu nereye bağlanacak takipteyiz bacım
Canımsın bugün başka marka test yaptım negatif. Artık bekleyeceğim 31 Ekim eğer geçerseCanooo ne ediyon
Hafta sonuna mı yapacaksın testi ?
Yaaa canım benim canııııımmmmEkmek kizart peynir zeytin ile yemeğe çalış.
Koynumda çubuk krakerle uyuduğumu bilirim
Zencefilli şeker iyi gelir demişlerdi. Banada, falım sakız. Tarhana , makarna, peynirli poğaça. Bunlar dışında herşey midemi bulandırıyordu.Yaaa canım benim canııııımmmm
Baya bişeyler denedim ama şu an iyi gelen hiç bişey olmadı
geçsin hemen öldüm ya hiç bişeyden zevk alamıyor insan dünyadan kopuk
Yaaa yaptın mı test demek negatif çıktıCanımsın bugün başka marka test yaptım negatif. Artık bekleyeceğim 31 Ekim eğer geçerse
Test yaparım. Sen nasılsın yavruşların nasıl ?
Canımsın kıyamam inşallah biran önce biter inanki çok üzülüyorumYaaa canım benim canııııımmmm
Baya bişeyler denedim ama şu an iyi gelen hiç bişey olmadı
geçsin hemen öldüm ya hiç bişeyden zevk alamıyor insan dünyadan kopuk
Sen napıyon bakiiiim yavrukuşumuz nasıl
Dus edenlerin çok olsun yavrum .Yaaa yaptın mı test demek negatif çıktı
31 ekime kadar hep birlikte dua edelim hakkında hayırlısı
Benim günlerim koşuşturmayla geçiyor .
Okul,ödev, temizlik, çamaşırı tek tek ayırt et, at, ser , katla hergün aynı işte
Bunları yazarken halime şükür ede ede yazıyorum sağlığımız huzurumuz yerinde daha ne isterim ki Rabbime sonsuz şükür
Eksik olma canım benimCanımsın kıyamam inşallah biran önce biter inanki çok üzülüyorumKız ben bide kimseyi görmek istemiyordum sende de oluyor mu ?
Dün yaptığım test negatifti. Olsa illa çıkması lazımdı. Yok muhtemelen kendimi buna hazırlıyorum. Üzülmek istemiyorum.
Zor alışmak. Hem sen hastalanıp üstüne hamile kaldın. Vücudun yıprandı psikolojik olarak yıprandın. O nednelede böyle zor sıkıntılı bir dönemden geçiyorsun.Eksik olma canım benim
Sorma ya kimseyi görmek bir yere gitmek falan hiç bir şey istemiyor canım rahatladığım gün sadaka vercem hemen
Her şeyin hayırlısı canım benim doğru zamanda olacak inşallah belkide doğru zamandır bilemeyizZor alışmak. Hem sen hastalanıp üstüne hamile kaldın. Vücudun yıprandı psikolojik olarak yıprandın. O nednelede böyle zor sıkıntılı bir dönemden geçiyorsun.
İnan ben 3 .doğumdan sonra elhamdülillah çok şükür dedim Allahım yemek yiyorum rahatlıkla doğuma giderken kusup gittim düşün.. Çok kilo verdim halada ara ara o iştahsızlık geliyor. Zorla yiyorum. Dilerim senin kısa zamanda biter ablamınki gibi.
Benim çocukların sabah aç karna meyve yeme alışkanlığı 3.ye hamile ikan başladı.Her şeyin hayırlısı canım benim doğru zamanda olacak inşallah belkide doğru zamandır bilemeyiz
Aynen kırk tane hastalıktan sonra daha yeni düzelmişken oldu yaşadığım şaşkınlığı atıp sevinememişken bide bu bulantılar falan..
Dün gece kendi kendime ne düşünürken buldum kendimi biliyor musun ya ben niye sevinemiyorum hayal edemiyorum konsantre olamıyorum falan gibi şeyler geçiyordu aklımdan
Aslında teşhisi koydun cano önce hastalık sonra şok sonra tekrar hastalık hali daha mutlu olma evresine geçemedim
SiZe gülücükler falanlar filanlar yazdığıma evde normalmiş gibi davrandığına bakma şu an hayatta değilim resmen
Off bi atlatsam hayırlısıyla kilo almaya razıyım ya çocuklarıma yemek yapamıyorum aç aç eşimi bekliyorlar akşama kadar çok mutsuzum çok
Ama tabi bir yandan sağlıkla gelsinde başka bir şey istemiyorum diyorum kafalar gidik anlıycan